Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 46 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_28 spune:

da, sa vedem daca am ceva probleme cu uterul.

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

adina28, in mod cert, dr ti-a recomandat histeroscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

QiaoBing - eu la inceputul sarcinii aveam 76 kg si mutatiile se vad in semnatura, primele 10 sapt am mers cu 0,4 si aspenter 1/zi si a fost ok. problema ta este ca ai inceput prea tarziu clexane. Bineinteles ca pana in sapt 13 am luat si utrogestan (mult mai recomandat ca duphastonul ptr ca e natural)400mg/zi- si el ajuta la fixarea si buna functionare a placentei si e obligatoriu inncaz de pierderi recurente de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !

Legat de Clexane , teoretic se da in functie de kg. Dat fiind ca aici vb de trombofilie se ia in considerare si gravitatea mutatie/mutatiilor pe care le are persoana respectiva.

Iar de progesteron: eu mi-am facut dozarea de progesteron in z6 dupa ovulatie si am avut-o >190.8 nmol/L (clar ca era progesteron ce indica o sarcina), iar cand mi-a crescut beta m-i l-am repetat iar si acelas rezultat. Am si luat Arefam in total 800mg/zi.

Armi_ana la mutatia PAI1 4g/4g clar ca e nevoie de Clexane. E cea mai pacatoasa mutatie. Ar fi fost bine daca ai fi facut is Mutatia XIII , care impreuna cu Pai1 clar duce la avort si cu atat mai mult Clexanul 0,2 este apa de ploaie. Eu am luat de 0,4 cei drept dupa ce am avut betapozitiv dar valoare mica, si nu a fost suficient zic eu . Sau cel putin trebuia inceput mult mai de dinainte
Eu mi-am spus doar parerea, si ceea ce am invatat pe parcurs, poate sunt fete care stiu mai bine.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Multumesc mult bigsiste si magduta. Eu tot sper ca pana voi ramane iar insarcinata o sa reusesc sa am un tratament de inceput deja stabilit, sa nu dau din colt in colt atunci.
Credeti ca e cazul sa il intreb pe ginecolog daca e mai bine sa iau Utrogestan in loc de Duphaston ? Am vazut ca si cumnata mea la FIV tot utrogestan a luat.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara ,

dau si eu buzna la voi cu o intrebare , ati luat de curand clexane(0,4) compensat ?
eu luna trecuta am putut lua 30 de buc pe reteta , si am platit o difernta de 46 ron , iar luna asta nu am mai putut lua de la farmacie 30 de buc , ci doar 22 , si am mers la mai multe farmacii , toate acelasi raspuns. .

voi cum ati luat ?

multumesc

7 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Buna fetelor
Denisa multumim de cafelutza zilnica Cand vii la Bucuresti?

adrianaady am fost aseara, eu si cu ceata ce eram pe drum, iar am speriat doctorul cu teancul meu de dosare, am primit cateva raspunsuri ok, dar mi-a placut ca a fost sincer si mi-a spus clar "eu ma pricep, de aici si pana acolo, Fiv-urile nu sunt capitolul meu".

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Intru mai tarziu sa va citesc

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

floricaco, am vazut ieri inimioara, ca am fugit pana la kaali ca nu mai rabdam pana luni cand am aici eco

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alla felcitari pt inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Alla felicitari.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput