Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 46 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_28 spune:

Buna,

ma puteti ajuta cu o info? Am fost la ginecolog dar mi-am uitat foaia cu recomndarile pe masa si nu mai stiu ce mi-a recomndat:histerosanpingografie sau histeroscopie.Mi-a zis ca trebuie sa vada printr-o camera mica daca am probleme cu uterul : daca e septat sau am sinechie uterina . aveti idee prin care din aceste 2 proceduri se poate vedea uterul?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adina28, in mod cert, dr ti-a recomandat histeroscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

am vazut ca discutati despre progesteron. Stiti sa-mi spuneti si mie daca in ziua 12 de la embriotransfer progesteronul a fost 17,73 ng/ml si 56,45 nmol/l (acestea sunt valorile de pe buletinul de analize). Beta a fost 0 dar as vrea sa stiu daca progesteronul era OK. Sau unde pot gasi info despre aceste valori?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Paulapor, ai mare dreptate - e f bine de stiut de trombofilie. La mine medicii tind sa creada ca nu a fost ea cauza pierderii sarcinii, insa un singur medic a spus exact cum gandesc si eu: dar daca a fost? imi pot asuma acum riscul de a nu face tratament? La acest medicd merg in continuare. Sa dea Dumnezeu sa nu fi facut o alegere proasta...
Adina, eu merg la dr Dinu Albu, insa doar pt 2 eco - morfofetala de trim 2 si urmeaza cea de 32 de saptamani. Daca locuiam in Bucuresti sau mai aproape, as fi mers mai des.
Cred ca majoritatea fetelor merg la Albu Dragos, din motive de IA, FIV sau altele, dar si fiindca este un bun profesionist. Sper sa nu gresesc, asa am inteles eu din postari
Mie mi-a fost recomandat dr Albu Dinu de catre d-na dr U in special pt depistarea unor posibile malformatii la bebe.
Miha, cred ca la tine e mai complicat un pic. Dar sigur fetele care au trecut prin asa ceva stiu.
La mine erau specificate valorile clare pt acea perioada a sarcinii, obtinuta natural, si eram mult sub ele.

25+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armi_ana spune:

magduta
nu prea stiu de Clexane. sunt novice in treba asta cu trombofilia, daca asta o fi si problema mea!? imi poti spune de de crezi tu ca imi trebuie Clexane si sa fie de 0,4? multumesc.

floaredemac
sper sa gasesc medicii aia cat mai repede. sistemul asta de sanatate ma face sa ma gandesc tot mai mult sa emigrez. e clar, cu serviciile medicale voi emigra curand.

balanta
nici macar o asigurare medicala privata pe care am dat sute de euro nu m-a ajutat anul asta. am renuntat. e clar ca spre afara o sa-mi caut si eu rezolvarea problemelor. Viena e departe si e scumpa pentru mine, la fel si Budapesta, dar daca de acolo pot sa-mi aduc acasa un BB sanatos si eu sa mai fiu om intreg ca sa-l pot creste si sa ma pot bucura de el, acolo voi merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, va scriu aici pentru ca vad ca multe gravidute care au nascut nu au mai intrat la acest subiect sa anunte cum a decurs sarcina. Prin urmare m-am apucat sa caut si am aflat urmatoarele:

Danny1 a nascut in 27.09.2010 un baitel pe nume Robert
Letzy81 a nascut in 27.10.10 o fetita - Sandra Gabriela
Tamaryllis a nascut in 27.12.2010 o fetita de 3100 g si 51 cm
Creatza11 nascut in 09.08.10 un baietel, Matei Gabrie
Anna_chris a nascut o fetita de 3400 g, 50 cm
Claudia79 a nascut in 21.06.10 0 fetita Stefania, de 3350 g si 49 cm
Goggy a nascut in 08.11.10 un baietel Dominic de 2810 g, 49 cm (FIV4 Biogenesis)
Rosca a nascut in 07.06.10 un baietel George de 4500 g si 55 cm

Poate ca ar fi bine sa fie trecute la "mamici fericite", pentru ca asa sunt cu siguranta, si astfel sa fie incurajate si alte aspirante sau gravidute. Cred ca ele nu mai au timp sa intre acum asa des, fiind ocupate cu micutii, dar le-am gasit la alte subiecte unde mai posteaza ocazional.
Sa le creasca micutii si sa fie sanatosi, iar mamicile sa se bucure de ei! Iar voi sa treceti cat mai curand pe listuta, alaturi de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Balanta, iti multumim tare mult ca ai ramas alaturi de noi!
Antoemma, multumim pentru updatarea listutei- probabil ca Floricicademac o sa se ocupe de actualizarea datelor de pe prima pagina.

Azi avem morfo de trimestrul III. Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Dar, se vede treaba, Doamne-Doamne mai trage cu ochiul si spre noi!
Sa aveti o zi buna, insorita si linistita!

R. 32+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Ramonella, felicitari pentru Bebelinul care ti-a facut cadou in Ajun de Craciun
antoemma, frumos up date la listuta noastra
Ruxandrada, te asteptam cu vesti bune de la morfo de trimestrul III.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Antoemma, buna treaba cu listuta, eu mi-am propus demult sa o fac dar nu am reusit. Pe de alta parte, am asteptat si acordul fetelor ca sa le modific datele, dar vad ca nu prea au mai reusit sa intre si sa ne spuna daca doresc sau nu asta. Stiu cat e de greu sa iti imparti timpul cand apare bebe, asa ca le inteleg
Mai pe seara actualizez listele, si aici si la gravidute, ca parca e mai optimista atmosfera cand vezi ca se mareste lista mamicilor fericite.
Ruxandra, sunt sigura ca va fi bine azi! Abia astept luna februarie sa merg si eu la dr Albu!
Alla, tu cand ai spus ca ai eco, ca baba a uitat deja? Cred ca dupa eco iti iei inima in dinti si te inscrii pe listuta gravidutelor, da?

Sunt proaspat tunsa si coafata, azi fac poze cu burtica ! Cand eram gravi cu baietelul faceam saptamanal, de data asta parca mi-a fost teama...

25+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ruxandra

Mergi la inceput