Dovleceii veseli intampina impreuna 2011!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 5
raluk16 spune:
Daaaa sunt sigura ca toata lumea se prinde ca mai sus a scris Irina Diamar spor la lucru
Selen esti tare , sunt sigura ca nu ar fi nevoie de explicatii daca am fi puse noi una langa alta. Chestia e ca eu nu ma aranjez pentru ca nu ies nicaieri si nu vine nimeni la noi .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
raluci_b spune:
Saluti,
Hai sa vedem ce placinta coc, asa de sfarsit de an
Dana - poate totusi nu e carie parca si mie mi-e greu sa cred
Raluk - te imbratisez de 1000x pt blog, am si eu o prietena care a nascut de o saptamana, tot asa chin cu sani infundati, am rezolvat-o insa ea nu e convinsa ca se satura bebe si se mulge si ii mai da si din biberon sper sa reusesc sa o conving ca greseste
Suede - dixtractie placuta sa veniti sanatosi
Monique - sotu' recomanda Nikon sau Panasonic, petrecere frumoasa deseara
Alex - sa traiesti, multumim de sfaturile legate din dintzoci
Uka - sa va simtiti super bine si sa treaca reactiile la ROR
Luto la mine e gata tortul, facut tiramisu, tac pac
Melania - hepibarzdei, multumim de tratatie, chiar se cerea o bericica
Mamideandrei - ascunde-o sa nu o mai vada si poate nu o mai cere
gata semi placinta, merg sa mai fac una alta, de aranjat m-am aranjat, intins par, unghii facute, numai bune de mesterit la salate
Va doresc sa aveti un an cu multe bucurii si impliniri, sa fim sanatosi fi bucurosi, va pup apasat si va imbratisez cu mare drag
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
happy_uka spune:
Salut dragelor!!
Noi tot fierbinti.. Multumim de urarile de sanatate
La multi ani Melania!!!
Pentru noul an, eu zic sa.......
Keep the smile,
leave the tear,
Think of joy,
forget the fear,
Hold the laugh,
leave the pain,
Be joyous ,
Coz its new year!
Happy New Year pumpkins!!
Va sarut pe toate, petrecere frumoasa!!!!
Nihil sine Deo
mamideandrei spune:
Uka, pupici multi sa treaca repede fierbinteala printesei!!!
Raluci, oricum suzeta nu era niciodata la vedere, dar eu i-o dadeam atunci cand era ora de somn, cand se trezea, i-o ceream si mi-o dadea; dar cred ca simtise ceva ca de vreo 2-3 zile tragea asa cu foc de ea si atunci am hotarat ca trebuie sa intram in anul nou fara suzi; sa dea DD sa ne tina
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
happy_uka spune:
M-am grabit si am uitat sa o salut pe Iulia
Sper sa ne auzim mai des de la anu'
Imi pare rau ca iar ati ajuns la spital.. Am citit detalii pe blog
Am vazut un Ucu tuns , sa va fie de bine dezmotarea si sa aveti un an fara suparari!!
Noi suntem la Campulung Muscel, am trece cu drag pe la voi dar fug de valea prahovei ca de altceva, e mult prea aglomerat! Avem mai multi prieteni la Predeal, fratele meu e tot acolo, toti zic sa trecem, dar vom zice pas! Urasc nebunia de sarbatori, te calci in picioare, bleah..
Multumim mult de invitatie, esti draguta tare! Si multumesc ca ai intrat special pentru noi
Nihil sine Deo
raluk16 spune:
Raluci, ma flatezi si simt ca nu merit . Multumesc mult. In ce priveste prietena ta, nu stiu cat o poti ajuta. Daca ea e hotarata... eventual sa vezi daca asta e dorinta ei sau ea ar vrea sa alapteze, dar cei din jur o influenteaza. Se gasesc tot timpul vecine "binevoitoare" care sa-si dea cu parerea si sa submineze increderea unei mame la inceput de drum. Tu ii poti spune pe scurt parerea ta, sa-i expui informatiile, si s-o lasi sa aleaga.
Uka super urarea!
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
raluci_b spune:
gata si sarailia va las aici pe bancutza cat e calda
Asadar plecam spre party, va urez toate cele bune sa fiti fericite si implinite, ne vedem la Anu' si La Multi Ani sunte niste fete minunate si mamici si mai si.
Sa inceapra DIXTRACTIA
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
vik-cj spune:
mamici si fete dragi!
Pe ultimele ore ale anului 2010 vreau sa va spun ca insemnati enorm pentru mine, ma bucur ca existati si ca suntem adunate aici...o gasca unita cu sfaturi si chefuri de pomina, cu caldura, veselie si umar de plans si oftat la nevoie
Pentru anul ce sta sa vina va doresc sanatate, fericire, noroc, impliniri si realizari pe toate planurile, dovlecei veseli si mai ales sanatosi, mancaciosi si plimbareti!
Va imbratisez pe toate cu mare drag de la Cluj si va doresc distractie placuta oriunde va fi ea!
LA MULTI ANI!
Cecilia
Isabela Maria
carinablanca spune:
Acum, in ceas de bilant, din tot sufletul va doresc:
Sa va aduca; Noul An 2011 mai mult timp...
sa iubiti... pentru ca iubirea este secretul tineretii vesnice!...
sa rādeti... pentru ca rāsul este muzica sufletului!...
sa plāngeti... pentru ca plānsul este emotia unei inimi mari!...
sa cititi... pentru ca cititul este sursa cunoasterii!...
sa ascultati... pentru ca ascultarea este forta inteligentei!..
sa gānditi... pentru ca si gāndirea este cheia reusiitei...
sa visati.... pentru ca visarea este rasuflarea fericirii!...
sa va jucati... pentru ca jocul reprezinta prospetimea copilariei...
Sa aveti timp sa traiti... pentru ca Timpul trece repede... si nu revine NICIODATA!...
LA MULTI ANI !!! Mami si Maria in asteptarea lui Mos Craciun
raluk16 spune:
Hehhheee ce viata pe mine! Stau aici pe fotoliu, mananc din sarailie de la Raluci (e asemanatoare cu baclavaua, nu? ) si citesc cu mult drag urarile calduroase si din suflet ale fetelor dragi! Cecilia, Carina