Dovleceii veseli intampina impreuna 2011!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus, dragele mele!

Mai e un pic si gata cu 2010!!! Nici nu imi vine cred ca gata, imediat intram in 2011!
Noi incepem sa ne pregatim de Revelin deja (la noi e aproape 5 dupa masa!).

Am intrat sa va strang in brate, tare tare, sa va urez un An Nou cu multa, multa sanatate si bucurii, sa petreceti frumos de Revelion si sa faceti multe, multe pozici!

LA MULTI ANI!!!

Cu mult drag,

Nela&Co

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Heheee Nela, Sabina, Adi la voi imediat e Revelionul!!!

Hai noroc si sanatate! Sa avem toate un an nou fericit!

Uite ce ladies pe aici, Irina si Monique azi nu mai gatesc, doar se fac frumoase . Nici eu nu gatesc azi (gateste tot restul familionului) dar nu ma fac nici frumoasa, ca nu se mai poate face nimic

Alex super urarea!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni cum sunteti cu bubele? Au trecut? Ti-ai dat seama de la ce au fost?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza
Maine seara o sa mergem la prietenii nostri dragi! Ia sa vedem cine ghiceste? Va dau un mic indiciu: Love is in the air! Ce usor e!

Salutare!

Te-am priiiins. Ma tu faci revelionu' acasa! Ca doar eu nu te-am invitat la mine . Pup fata!

---
Multumesc lui DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Dragelor, va doresc sa aveti un an nou cu sanatate, bucurii si impliniri! Sa fie totul asa cum va doriti!

Pupici, multi pupici la toata lumea!

---
Multumesc lui DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna!!

Mely, sa traiesti cu numele, sa te bucuri din plin de familia ta minunata!

Raluk, vrei sa spui ca tu esti oricum frumoasa si nu ai ce imbunatatiri sa mai aduci, nu?

Fragutza, Hepi, astept cu nerabdare poze!

mama, mama, ce de bunatati ati facut si eu mai am de facut friptura (desi nu e chiar necesara, ca nu ramanem acasa diseara), dar oricum trebuie facut ceva de mancare....soacra-mea vine sa stea cu Ebru diseara si aduce ea salata boeuf si sarmale...si pe toate cred ca le mancam maine

multumim tuturor pt urarile de anul nou! si noi va uram multe multe bucurii, sanatate voua, dovleceilor si tuturor celor dragi si sa fie un an mult mai bun decat 2010!

eu sper sa mai pot intra, poate reusim ce a propus Raluk, dar nu promit nimic.....ca la mine e muuult de lucrat la partea de infrumusetare

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Intru si eu sa va uram un An Nou Fericit alaturi de dovlecei!

Multa sanatate la bolnaviori: Carina de Uka, Maia de Hepi.

Dana, si eu am auzit de bacteria de asta la dintisori, mai stiam ca poate fi de la nivelul de ph din gurita sau de la concentratia de fier din multivitamine sau lapte praf. Dar e harmless si nu e carie.

Nela, draga mea mamica de Ana, La Multi Ani!

Eu mai intru la noapte..nu plecam nicaieri, mancam ceva bun si ne uitam la artificii.

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

La multi ani Melania!

Si eu cu treaba prin bucatarie. Nu am pregatit mare lucru si mai studiam ce aperitive sa fac. Ceva idei?
Vad eu ce va pun diseara pe masa.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Salutare!

La multi ani Melania!

Si eu cu treaba prin bucatarie. Nu am pregatit mare lucru si mai studiam ce aperitive sa fac. Ceva idei?
Vad eu ce va pun diseara pe masa.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

salut! uite aici ceva idei:

Rulada de cascaval

1 bucata de cascaval 300 g (Ementaler 45% grasime)

Pentru umplutura:
200-250 g sunca presata
3 oua fierte(tari)
2-3 catei de ustroi
125 g unt
150 branza topita
patrunjel verde tocat foarte marunt,
sare si piper dupa gust

Mod de pregatire:

Sunca presata, ceapa, ustroiul, ouale fierte si patrunjelul, toate tocate marunt, se pun intr-un vas mai mare. Se adauga untul si branza topita (la temperatura camerei, taiat cubulete) si se amesteca bine toate componentele. Puneti apa la fiert intr-o oala, cand aceasta clocoteste introduceti bucata de cascaval in apa. Luati oala de pe foc, acoperiti cu un capac si lasati sa se topeasca cascavalul, aproximativ 20 de minute (asta depinde de felul cascavalului si grasimea lui). De aceea, este indicat sa faceti o proba cu furculita, dupa 10-15 minute. Daca furculita, patrunde bine bucata de cascaval si simtiti ca este moale-este gata! Cand cascavalul este moale, se scurge apa din oala, iar acesta se intinde o foaie (40x50 aprox.) cand este cald, cu sucitorul, pe masa de lucru, care trebuie sa fie neteda. Aceasta foaie se unge cu pasta de mai sus.
Se da la rece, timp de 2-3 ore. Se taie feliute de 5-7 milimetri grosime. Se serveste ca aperitiv, acompaniat de legume proaspete. Merge bine cu ardei rosu, cu rosii, castraveti in lipsa se poate servi si cu muraturi.

CLATITE CU SOMON
Timp de preparare:
15-20 min. (complexitate redusa)

Ingrediente:
6 clatite
6 felii de somon afumat
150g crema de branza (branza vaci sau telemea putin sarata)
1 lingura suc de lamaie
3 linguri marar tocat
sare
piper

Mod de preparare: Se fac clatitele din aluat putin mai gros ca de obicei, in care se pun cimbru, putin busuioc, piper si putin suc de rosii.
Amestecam branza cu mararul tocat, piper, suc lamaie si sare.
Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
Asezam deasupra somon cat sa acopere aproximativ toata clatita si apoi o rulam.

Taiem clatita in sase bucati, punem o felie de lamaie si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.

bulete de cascaval

Avem nevoie de:

- 500g de branza de burduf
- 300g mozarella data prin razatoare
- 2 oua
- 5-6 linguri cu varf de faina
- un praf de copt

Se amesteca toate cu mixerul intr-un vas, se condimenteaza dupa gust, daca mai este cazul (cateodata branza de burduf e destul de sarata asa ca nu mai adaug sare). Separat se pune la incins baia de ulei, buletele trebuie sa pluteasca in ulei, asa se prajesc cel mai bine. Din pasta de branza se fac bilute cam cat de marimea unei visine si NU mai mari, pt ca se umfla foarte mult la copt. Se prajesc, cum spuneam, in ulei.. aveti insa foarte mare grija pt ca se prajesc foarte repede si trebuie scoase in cateva secunde, asa ca cel mai indicat este sa va preparati dinainte toate bilutele si apoi sa va ocupati doar de prajit, pt ca in nici un caz nu apucati sa modelati bilute intre doua ture de prajit.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

iar n-am verificat user-ul!

fetele cum mai stati cu pregatirile? (pentru voi, ca bucataria mai astepta )

mai, dar vreau sa ma laud cu ceva inainte de a intra in Anul Nou: de ieri de la pranz Andrei adoarme fara suzeta ; imi era frica ca o sa o ceara aseara, dar a adormit destul de repede, mangaiat si cu fluturasul lui alaturi ; sunt asa mandra de el!!!!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput