Dovleceii veseli intampina impreuna 2011!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 14
mamideandrei spune:
salut si de la mine!
Bia sanatate multa; bine ca sunteti cu totii acum si sa profitati de timpul ramas impreuna
Raluk asa imi pare rau ca a suferit mititelul toata noaptea; dar are maselutzele umflate?
si Andreiul meu e cam irascibil azi, nu prea stie ce vrea sa faca, dar il scot la aer acum putin dupa ce beau cafeaua; sa doarma bine la pranz
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
raluk16 spune:
A, am uitat sa spun: partea buna e ca de obosit de plansul asta nu s-a trezit la 6:22 ca de obicei, ci la 7 jumate
Irina nici nu stiu ce sa mai cred, ii e umflata gingia in cele 4 locuri ale maselelor din luna septembrie Umflate asa ca o boaba de fasole pe gingie. Si rosii mai inchis . Ce sa zic, era de asteptat sa fie mult mai greu la masele si canini din moment ce el la fiecare incisiv plangea cam o saptamana si eu nu prea apucam sa dorm . Acum asta a fost deja a 4-a noapte consecutiva de plans, dar in celelalte mai facea si pauza cate 10-15 minute, si atunci nu i-am dat nurofen...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
mamideandrei spune:
pai si Andrei a avut maselele de sus umflate vreo luna jumate si se vedea asa un punct alb, dar spre marea mea uimire nu a plans deloc, nici macar cand au spart, pot spune ca luna asta a fost chiar una f linistita cu somn normal; nici macar febra nu a facut, el care la incisivi facea si 39.5; sper sa ii iasa repede maselutzele si sa nu mai chinuie baiatul
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
monique02 spune:
Buna dimineata
Sa avem un an plin de bucurii
Eu incep anul destul de optimista desi m-am culcat la 5 si m-am trezit la 8.
A fost foarte simpatic la petrecere, intr-un conac sasesc de langa Tg Mures cu formatie care canta o melodie in romana una in maghiara, ansamblu de dansuri populare, tot asa multicultural.
Bia imi pare rau, sper ca nu e ceva grav.
Va pup, sa aveti o zi odihnitoare
aricelul spune:
Bine ne-am regasit in anul nou !
Biaz multa sanatate puiutului, sper sa fie totul ok.
Raluk sper sa fi fost ultima noapte agitata si gata..de anul asta sa fie mult mai bine si sa nu-l mai doara nicio maseluta, sa poata dormi toata noaptea.
La multi ani inca o data !!!
_
Ho ho ho ...vine Craciunul !!!
Iulika29 spune:
Buna ziua de Sf VAsile!!
La multi ani 2011!!!
Vå pup si va doresc numai bine in noul an!
Bia multå sånåtate la intreaga familie.
Raluk ai ai ce noapte ai avut!Cred ca o så fie petrecaret de revelioane nu ca voi care dormiti dupå miezul noptii
Mamideandrei ce frumos ai petrecut!Si eu am petrecut un revelion pe internet cu Bubu pe vremea cand eu eram in romania incå.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 30+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Mamideandrei ce frumos ai petrecut!Si eu am petrecut un revelion pe internet cu Bubu pe vremea cand eu eram in romania incå. |
te pup cu drag! Daniella cum a petrecut revelionul?
ANDREI
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
te pup cu drag! Daniella cum a petrecut revelionul? Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti ANDREI |
Dansånd , asa a petrecut.Chiar stateam cu Bubu si ne uitam cu facea burtica valuri.Incercam så o prindem de fundulet, dar e prea rapidå.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 30+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!