Dovleceii veseli intampina impreuna 2011!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 13
MangaGirl spune:
la multi ani dragelor!
carina ziceam in mesajul trecut daca esti asa draguta sa faci asta pentru mine? adik sa te ghiftuiesti cand iti e mai bine.
eu am atipit 10 minute langa Aidan cand i-am facut un refill. am ratat revelionul din Suedia! mai am o sansa la cel din Canada!
va pup pe toate si va urez somn bun in anul 2011!
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl la multi ani dragelor! carina ziceam in mesajul trecut daca esti asa draguta sa faci asta pentru mine? adik sa te ghiftuiesti cand iti e mai bine. eu am atipit 10 minute langa Aidan cand i-am facut un refill. am ratat revelionul din Suedia! mai am o sansa la cel din Canada! va pup pe toate si va urez somn bun in anul 2011! Manga & Aidan love www.bebestepz.blogspot.com |
Doamne ajuta! draga mea, oare avem vreo sansa anul acesta la o noapte intreaga? de la 22 la 6? pfuai ce strasnic ar fi!
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Doamne ajuta! draga mea, oare avem vreo sansa anul acesta la o noapte intreaga? de la 22 la 6? pfuai ce strasnic ar fi! Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
eu nu sper, ca sa fiu surprinsa daca se intampla. dar cu siguranta nu se va intampla in noaptea asta: deja s-a trezit la 11 jumate o tura,dupa 2 ore jumate de somn. tipic Aidan
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
mamideandrei spune:
buna dimineata!
Raluk, ma bucur ca-ti place titulatura!
eu am intrat in noul an alaturi de sotzul meu mult iubit, cu care am mai vb inca 2 ore apoi ; dupa care am vazut SEX AND THE CITY 2; poate l-ati vazut, dar mie mi se pare super tare!!!
copiii au dormit cuminti de la 10 jum, sunt tare bucuroasa ca Andrei a adormit din nou fara suzeta , gata, am baiat mare!!!
acum va pup pe toate si va urez sa aveti un An Nou asa cum va doriti!!!!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
mary_07 spune:
'neatza in prima dimineata din 2011 !
La multi ani 2011 !
Noi am atipit langa pici ,cand i-am pus la somn si ne-am mai trezit pe la 12 fara ceva. Bine ca ne-a prins miezul noptii treji.
Sper ca ati avut o noapte frumoasa,cu amintiri dintre cele mai dragi si fie ca 2011 sa fie un an plin de iubire,sanatate si intelegere.
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 9+
biaz29 spune:
Va salut si eu, mamici dragi in prima zi a lui 2011 si va doresc un An Nou frumos, cu atatea bucurii cate pot sa in capa in fiecare inima de mama pe care o purtati cu mandrie si inca ceva in plus, sa impartiti din fericirea voastra celorlalti!
biaz29 spune:
Imi pare rau ca nu am reusit sa mai scriu in ultima vreme, dar am mai citit pe sarite si mi-a fost dor de voi. Am vazut si pozici de dovlecei frumosi tare si m-am bucurat.
Noi nu prea am avut atmosfera de sarbatoare zilele astea iar ieri totul a fost incununat cu o vizita la domnul Grigore Alexandrescu care, dupa cum stiti, nu e prea prietenos. Acum suntem cu totii acasa, cu tratament incercam sa en bucuram de timpul petrecut impreuna si sa uitam de dificultati.
Va imbratisez pe toate si va doresc inca o data un AN NOU FERICIT!
Dana15 spune:
Buna dimineata mamici!
Bia te imbratisez, draga mea! cine-i bolnavior?:( ufff! sanatate multa!
Meli am ratat sa-ti urez de ziua numelui; sa fii sanatoasa, draga mea!
raluk16 spune:
Buna dimineata!
Bia imi pare rau Multa sanatate!
La multi ani celor care poarta numele Sf. Vasile!
Dana voi cum ati petrecut?
Alex de la 1 la 4 jumate a plans continuu in somn, cu urlete, cu "mamama", cu rostogoliri pana pe parchet... A fost groaznic... Sugea 2 secunde si alea erau singurele secunde cand nu plangea, apoi iar se rostogolea de durere... Pe la 3 l-am trezit sa-i dau camilia, l-am scuturat sa adoarma la loc. Nu a incetat cu plansul. Pe la 3 jumate l-am trezit iar sa-i dau nurofen. Mi-l tot scuipa, eu iar incercam sa-i bag printre dinti si apoi sa-l tin inclinat pe spate si sa-i strang eu dintii ca sa nu mai scuipe. Am incercat sa-l dau cu ceva gel de dinti si nu voia deloc sa-si deschida dintii...
DAR tot m-am gandit azi-noapte ca acest Revelion e mult mai frumos decat cel de anul trecut, pentru ca Alex e sanatos si nu am umblat pe la doctori in noaptea de anul nou...
Merg sa-mi fac o cafea, chiar daca asta inseamna ca la noapte nu va dormi Dar altfel azi nu sunt buna de nimic... prima data am inchis ochii aproape la ora 5
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
loryd spune:
buna dimineata, mamici si pitici in anul de gratie 2011
las si proaspata pentru toata lumea!!!!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti