Mamici si Gravidute Italia 90 Ingerasul Gabriele!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetili..stateam la barfa cu socrela si m_am gandit sa va scriu un pic ca maine nu prea am timp ca sambata e ziua soacrei si pregatim o mica petrecere cu toti copchii (ei)
BIONDA bine ai revenit..chiar in una din aceste zile ma gandeam la voi ..ti_as trimite eu parola de la album dar nu stiu cum se face.ai sa vezi ca anul ast o sa fie unul mai bun fii optimista si intra sa te "jalui"cu noi ca noi nu ne suparam
LUIZA si mie mi_au spus ca DENIS are 1_2 sap de intarziere in crestere si l_am nascut de 3.460kg...asa ca roagate sa fie sanatos ca de crescut creste...cumnatica a nascuto pe fata la 36 de sap de 2.400kg si acuma e mai grasa ca DENIS
ALEXANDRA felicitari pt micutul mergator...naspa cu muncile astea peste tot e criza.sper sa iasa bine analizele si sa nu fie asa de grav precum a spus dr
ABRmburika imi pare bine sa te vad ca scrii asta inseamna ca totul e spre bine.pupici pt micutul luptator
STEF sa dea dumnezeu sa te ia la munca ..tin pumnii.naspa ca aracit si strunfica
KEMSY si eu am fost sa vad cand se fac inscrierile si cica abia de pe 10 feb..at imi da lista cu toate nidurile din zona si at ma duc in cercetari.sper sa gasewsti o gradinita pe placul tau
IOANA da se distreaza DENIS,a zapacito pe varasa atata o mai pupa

gata va las noapte buna iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza si'o

ale bine ai revenit si in forta!
mi-ai dat de citit la cafeluta ..asa-mi place!
sper sa fie totul bine,cu analizele si sa nu fie ceva grav si usor tratabil! iti tin pumnii sa gaseasca si B.cat mai repede de munca!

ma duc sa mai intind un cersaf cat mai am timp ...
azi n-am dus mucioasa la scoala, ca-i sunt pline rubinetele si mama cei mai curg.. si ii curg tare si ochisorii, micuta..
sa speram ca pana luni isi revine ..
si sper sa nu se imbolnaveasca si tati mai mult decat atat..acum el e la prima faza cu dureri de cap..sigur e un virus, da' de unde?..boo..din aer cred
la mine s-a instalat unde a vazut ca era punctul mai sensibil si anume la faringe. si dat fiind faptul ca nu am amigdalite...eram preocupata sa nu coboare mai in jos..

in fine .. motata da semne de trezire..deh..
sa vad cum ma "scurtez" acum...

revin...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

n-am mai amintit ca am vazut pozici..dar am observat, ca acum ne lasa sa comentam ..si ca tot imi era mai la indemana mi-am lasat ceva impresii de moment acolo ..
nustiu cine a fost "meseriasul", de l-a "descalcit" sa putem comenta.. da'i dau un -ic
oricum frumoase toate !!!
mi-au placut tare si cele ale andreei

in rest, am observat ca a disparut de tot albumul cu Befana si n-au mai aparut altele, dar erau faine tare si alea
chiar vroiam sa te trag de urechi, cand ati fost la Roma, fara sa ne anuntati..dupa, am vazut si data...
eu tot nustiu cum ai facut ali,de ai reusit sa pui si video...
bafta cu munca! cum mai e Sonia ?sper ca mai bine!

dana sper ca ati ajuns cu bine la un compromis cu A. si sper ca ai reusit cat de cat sa te mai linistesti putin si sa te odihnesti!
baieteii sunt bine? merg la gradi acum?

georgy felicitari pentru micutul crestin! frumoasa experienta!!
imi imaginez emotii la voi si mai ales la parinti..si ce onoare felicitari! sa fie intr-un ceas bun!
in rest, cine stie de ce ai fi luat tu atata luna asta in greutate... tu stii sigur ce-ai papat sau poate li s-a stricat cantarul intre timp...
bine ca e bine burticiul si bb! spor la gasit nume !
ti-am mai zis ca imi place tare cum scrii? scurta si obiectiva!

laura bine ai revenit si tu mamico cu prezentza si chiar cu intrebarile ;)
felicitari pentru nepotel ! sa fie sanatos si refacere rapida la mamica!
nafi..ioi,ioi.. tot aventurieri.. acum am reusit si eu sa citesc din urma cu calm(eu cand imi permit si am timp, mai trag cate un citit din urma sa vad cam ce am sarit)
sanatate multa si sotului si refacere rapida la deget..brrr...mama ce dureri cred ca a avut..

apropo de soti..mama(are si ea partile ei bune
ma refer la sfaturi....
imi zicea mereu, sa nu ma uit la partea estetica niciodata, ca barbatul ca sa-ti fie "barbat" si fidel, trebuie sa-ti fie un pic mai urat ca dracu
pacat ca am dezamagit-o si in privinta asta...

cum pot sa rad de criteriile tale..undeva in adancul meu, le regasesc...,mbe nu pe toate, mai am eu ale mele
..dar ce sa-i faci, ca atunci cand iti vine "sorocul", saptamana oarba, parca mai vezi nu se spune ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus?
parerea mea, ca conteaza cat de multa incredere are in tine si cat de mult reusesti si tu sa o pastrezi, sa nu-i infilezi nici un dubiu, ca mai apoi e mai greu ... intelegi tu la ce ma refer...

si stefi adormea placut si rapid cu Enya!

petro ma bucur ca S. e bine si ca e mai linistita si ea !-ici la fetitza mica si intelegatoare!

monica ma bucur ca cu toate ca ai cu cine, tot ne mai arunci cate un salut si o info despre voi
asa-mi place ca ai revenit si tu pe pozitii!!!
sa va iasa bine si frumoasa petrecerea socrelei! cu cop(ch)ii ei

mai revin.... trimit acum ca mi-e frica sa- nu-l pierd.. scriu la el de ceva timp printre un lapte, smorfii si cate un strans prin casa

n-am reusit nici sa-l recitesc sa mai corectez nimic..

va pup o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Mergi la inceput

hai ca mi-am procurat timp de inca un cearsaf

nustiu daca am reusit sa va multumesc de aprecieri si urari tuturor fetelor, va
acum am mai recuperat de citit si restul paginelor...nu ma las

andreea bine ai revenit si multumim de tratatie!
sper ca sunteti bine din toate punctele de vedere!

petro ti-am mai spus, dar ma repet ca ma bucur ca te citesc asa linistita si cu vesti mai bune si ma bucur tare ca ai laptici si sper sa treceti cat mai repede peste perioada asta cu bine si sa veniti cat mai repede cu bb Gabriel acasuca sanatos!
S. sa ramana intelegatoare si integrarea in 4 sa fie cat mai placuta si sa adapteze repede in formula.
DD ajuta!

monica Denis ma bucur ca e fericit in compania lu' buni si a verisoarei!

nafi sper ca v-ati revenit cu totii din raceli..presupun ca sunteti in "paine" acum..cat de aspirina ,"cea a saracului"..mie una sincer nu-mi ardea, da' cu siguranta ar fi prins bine

ioana si ma gandeam zilele trecute, ce ti se petrece..
bine ca stiu ca recuperezi dupa, fara dubiu..dar parca, prima, erai mult mai activa... si sper sa revii in forta si tu!!!

biondo bine ai reaparut la orizont!
imi pare rau sa aud ca ai avut un an greu :(
sper din suflet sa recuperzi anul asta tot si sa fie mult mai plin de lucruri bune si frumoase!

si nu cred si vad ca aveai cu ce sa ne plictisesti, din contra..
si vad ca si fetele sunt deacord cu asta!
e greu ca suntem majoritatea singuri pe aici, si mai ales cu picii mici ce sa mai zic.. plus multe altele, caci fiecare le avem pe ale noastre...dar daca ne putem ajuta ,chiar si cu o vorba buna, de ce nu?! mie imi pare rau ca nu mai esti activa ca imi placeai tare , mereu "chicotasa" si imi ridicai mereu moralul...

eu una asa o vad.. acuma na'.. fiecare vede si gandeste cum crede de cuviinta .. sunt multe zile cand nici eu nu am chef cu toate ca as vrea uneori sa mai intru sa mai adaug si eu cate ceva pe langa sau sa va impartasesc anumite sentimente ...dar uneori tot asa, am impresia ca va "plictisesc" ,ca nu am nimic nou de spus ,decat sa ma plang... si multe fete sunt putin active, cred, tot din punctul asta de vedere.. poi timpul trece, te detasezi prea mult.. iti vine din ce in ce mai greu sa intri... ai impresie ca nu mai esti de actualitate, subiectele se schimba, si nu-ti vine tie sa intri si sa adaugi cate ceva "pe dilaturi" etc..
mie imi pare rau ca multe fete nu mai intra, dar nu pot sa stau mereu sa strig de fiecare data catalogul .. sigur ca mi-ar place foarte mare placere sa mai stiu cate ceva de voi dar daca nu intrati asta e..
am mai zis si o repet cand va veti simti sa intrati eu una va astept! si sper sa nu o luati personal si captati esenta mesajului ...

bionda cu scoala de soferi , eu sper sa reusesti sa te aduni si sa iei examenul cu brio data viitoare ! iti tin pumnii sa fii relaxata! e greu nu zic ca nu, mai ales te demoralizeaza mult un esec .. poi acolo, emotii una alta, cate un rasism (in cazul soatei mele ...si el a cazut odata)
la mine ce sa zic, ca am dat in ro. si tot n-am luat din prima si am cazut..asta e.. important e sa nu-ti pierzi curajul si sa reusesti intr-un fel sa-ti controlezi emotiile, ca alea cred ca stica totul...

iar cu vorbitul si olita cu Albert ai rabdare multa mami si nu dispera !!!

noi asa progrese mai mari am facut abia in jurul la 3 ani.. abia acum rupe la cuvinte(si acelea le incalceste si le intoarce pe dos)
cu olita la fel, abia acum face si spune cand vrea la baie, si nu mereu ..ehe..si acum cate odata inca mai avem accidente..daca nu-i aduc eu aminte mereu... deh..uneori spune, dar in ultimul moment..asa ca.. la doi ani, eu inca mai spalam bucuroasa curutez cu pampers, iar de vorbit la doi ani, asa cate un cuvant.. dar nu asta ma preocupa.. important e ca se facea inteleasa intr-un fel sau altul..
ce sa mai spun.. te inteleg, dar te rog sa dai timp timpului, sa isi urmeze natura lui..nu toti copii sunt la fel si fiecare are ritmul sau... dar prima o poi, la fiecare le vine randul, independent de cat ne stresam noi sau nu.... asa ca, pupici mamico si incearaca sa fii cat mai relaxata!
si daca crezi ca putem sa te ajutam cu ceva..nu uita ca pe noi tot aici ne gasesti!

kemsy ei as'detalii.. ce detalii?nu prea am ce sa detaliez deocamdata...
am fost am vorbit, normal emotii.. in rest, astept sa ma contacteze telefonic, probabil in proba...
va anunt in caz ca mai apar noutati
ce shopping-uri ati facut ? ai gasit nido? Loris ce mai combina?

Mergi la inceput

luisa cam asa e , din pacate , nu toate spitalele dispun de anestezisti specializati in domeniul epiduralei...
am mai zis ca la spitalul unde am nascut eu, nu aveau ..
auzisem si eu din timp ca trebuie sa faci domanda, dar cu toate ca ar fi acceptat sa-mi aduc eu unul de acasa, nu aveam/stiam de unde sa-l culeg..
asa ca, am fost nevoita sa sper ca totul va fi bine si usor..parca aveam incotro?
despre chiloti asa cum a zis si petro la farmacie si confirm ca cei cu rete sunt buni ..si eu i-am uzat si mi-a prins tare bine..

cu banutii care-ti revin de drept ,dupa nastere ..sincer nici nu mai stiu pe unde am fost , dar parca la uficiul de asistenta sociala
de ce nu incerci sa te interesezi la comunele de rezidenta? ei ar tb sa stie cel mai bine unde trebuie sa mergi.
ai timp pan' la 6 luni, parca, dupa nasterea lui bb, dar e mai bine cum te interesezi tu, asa din timp, sa mergi direct la tanc dupa.

caci dupa nastere, eu de asta nu-mi prea amintesc..eram mereu ametita, parca pluteam pe alta lume..
intre lehuzie, alaptari si ceva problemute legate de... si altele particulare...nu ma mai lungesc ..
dar pentru mine am mai zis, ca nu partea nasterii ma speria, ci faptul ca nu eram inca convisa, ca voi fi o mama buna..
dar parca cine are 100% convicerea..
deh, "piticii" mei erau mai puternici decat mine. ce sa le fac? bine ca a trecut perioada(bebeluseniei)mi-e si rusine sa recunosc, dar asa e adevarul
e o experienta unica si foarte placuta, nimic de spus...dar sa ai "creerii limpezi" conteaza si mai mult...

eu abia acum, parca imi mai revin... am fost un stres intruchipat cat a fost mica, sa nu gresesc cumva ceva... daca nu fac bine... si daca si iar daca ..etc..
"Daca" asta, e domn de treaba! ..mama lui...

dar nu eram asa, neaparat in ceea ce o privea pe fii'mea, dar si pentru faptul ca eram mereu influentata de un caracter "slab" format/atasat firii mele, care tot iesea la iveala, tocmai momentele cele mai "prielnice" (mai mult de cei din jur... din copilarie, cred... ca se tragea)
si eram cuprinsa de o nesigurata continua , in ceea ce ma privea pe mine personal..vroiam sa fac totul ca la carte si sa controlez totul ..si nu vroiam sa las nimic la voia intamplarii.. poate era si varsta , ce sa zic...

aveam asa eu, defapt, unica mea certeza , pe atunci , o meticuloasa nu va zic...(acum m-am cam lasat la mana mea )dar eu chiar credeam ca pot si trebuie sa fac totul bine.. incercam sa fiu cat mai vanjoasa si cat mai independenta...si nu eram in stare sa-mi accept nici un esec ...si uite unde greseam cu adevarat...ca ramaneam de doua ori delusa...

mi-aduc aminte, ca nu reuseam sa-mi permit nici un minim de confort de'o baie, si ma simteam mereu in culpa, cand incercam sa i-au o "pauza"...oricum, nu eram linistita, ma mustra constiinta, parca nu era indeajuns in atentia mea..ehe.....muuulte pasarici

Doamne, ce dragalasa era si cum crestea de pe o zi pe alta, ma bucuram si minunam pentru orice progres il facea!
dar fara un minim de ajutor, e greu tare de una singura, sa le faci pe toate si sa mai traiesti si din plin emotiile...
plus ca ti se adauga "gratuit" altele, pentru care nu esti nici macar responsabil...nu trecea una, ca intervenea alta ...iar cu bb mic fara experienta de nici un fel, si cu toate astea pe cap...
dar asta e, a trecut!!.. continui sa sper ca cu bb 2, voi reusi sa fiu mai relaxata!

Abia cand am inceput sa reflectez, si cu ajutorul enorm al sotului si datorita caracterului sau ( Doamne, nu o sa reusesc niciodata sa-ti multumesc indeajuns ca mi l-ai scos in cale!)
am ajuns intr-un final, sa realizez cat sunt de normale unele chestii ..ei, si multe altele...
dar unuia, pana nu i se deschid ochii nu pricepe bine, oricat ar incerca.. nu le vede si gata...

da na' ... ca sa ma intorc acum inapoi de unde am plecat...

Acum deja vad multe lucruri , din alt unghi, si imi pare tare rau ca am pierdut timpul stresandu-ma si nu mi l-am savurat si mai mult decat atat, momentele placute care treceau pe langa mine...
desi, am incercat sa memorez fiecare particica acolo, intr-o camarutza in creeras, dar nu pot sa nu-i adaug si ca era pe langa si stresul... din pacate ,atunci, nu reuseam sa fac pace cu mine insami...

poate acum, am mai crescut si eu ,m-am schimbat/maturizat..poate viata mi-e mai usoara, poate am invatat sa accept ca nu pot controla totul, etc..

imi dau seama de unele schimbari , chiar radicale...
am devenit mult mai sigura pe mine , pe ceea ce fac si ceea ce spun ... spun raspicat ce ma doare (caci prima sopteam doar ,serios, a fost un timp...)
acum uneori persoanele din jur au impresia ca tip la ele.. nu ma mai recunosc, pe bune!
Sunt mult mai convisa de ceea ce vreau si incet, incet vad ca imi reuseste sa le pun in aplicare ...

Sper ca sunt pe drumul cel bun si sa nu ma mai las deloc influentata de nimic si sa ma bucur de familia mea si de fiecare clipa pe care o traiesc, indiferent cat ma poate "apaga" sau nu... partea materiala ...timpul trece oricum si e pacat..

acum si cu stefi mai maricea, e deja mult mai bine..desi fiecare " anotimp cu ploile sale" adica, intervin alte dificultati pe masura ce creste, dar numai faptul ca am cu cine "discuta"... e deja divers.. nu zic, ca nu ne intelegeam si prima, uneori doar din priviri(ca asa ne'am invatat)
dar acum, ceea ce ma bucura mai tare, ca putem comunica si verbal atunci cand o "doare" ceva, spune direct si mai ales cand are o preferinta, disconfort, etc.. pentru mine, inseamna mult!

defapt, nici nu stiu ce ma apuca sa "reflectez" ...s'apoi tot un amalgam am, inca in cap..dar parca e mai "curat"
nustiu ce ve-ti crede voi acum, despre toate astea... poate ca ar fi trebuit sa mi le pastrez pentru mine...

dar mereu ma intreb cum au trecut alte mamici prin experienta asta... poate au fost mai puternice si cu mai mult spirit si poate alte convinceri, dar bineinteles ca fiecare vede din prisma sa, experientele sale si cu "calitatile" timpului si evenimente care i le procura momentul.

in cazul/experienta mea a fost asa, si toate "complicatiile" care au fost pe langa noi,
pe care suna mai mult a ameteala, doar pentru ca "nu –mi pot" permite sa relatez exact ce si cum s-au petrecut lucrurile(nu pot intra in amanunte public)de altfel ar fi trebuit sa fi fost mult mai lunga

..gata nu ma mai lungesc .. v-am zapacit destul.. cu reflectiile mele...
dar am mai spus ca atunci cand scriu, intre timp imi clarific si eu cate ceva prin creeri..probabil ca ar fi fost cazul sa nu va mai zapacesc si sa-mi fi facut un blog... da' intre timp...

va las in sfarsit spatiu si voua

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata!!!O [micafea]????

La Multi Anisori Giorgio!!!Sa cresti mare,sanatos si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!!!
Scuze de intarziere!!!

N-am reusit deloc sa intru zilele astea ca mandruta mea m-a tinut 2 zile in stresuri ca a binevoit sa faca febra!Am fost cu ea la poediatru ...surpriza, ca intotdeauna virus influental de stagiune(sau virus intestinal).Fiica-mea nu are un muc sau o tuse dar 2 zile febra si stare febrila.Nu mai inteleg nimic.Acum nu mai are nimic.
Bine ca nu a facut convulsie ca i-am tinut temperatuta pana in 38.

Revin ca ma solicita mandra la desenat!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 31+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata!tot asa pe la amiaza
Azi va dam ceva de baut ca facem 9 luni...imediat se apropie anul

de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Va multumesc fetelor pt incurajari chiar aveam nevoie

Slimatei,muncesti acum? Cum o mai duci? Ai mai slabit ca din cate imi aduc aminte tineai dieta,scrie-mi tot adica ce poti si iti multumesc pt cuv frumoase stiam eu ca nu m-ai uitat

Giorgi-felicitari pt bebe doi daca am citit bn

Ma apuc sa citesc din urma apoi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
dupa Sonia am luato si eu ,behaiala si muci...nu mai stiam ce e aia antib , dar macar te mi-ar trece mai repede ca virusez si pe alti cred

Slimatei mare adevaruri mai graiesti...sant putine care reusesc sa spuna tot ce le doare sau cateva din framantarile lor
filmuletele le-am descarcat direct de pe programul picasa...stii ca nu reuseam sa pun , poze sau cateodata nu reuseam sa intru defel pe picasa, atunci ,mi-ai spus sa descarc progr si iacata...

Bionda bine ca mai dai un semn...nu e asa usor sa iei permisul, acum incearca sa mai micsoreze nr soferilor...accidente, smog etc

pup toate fetele...da am niste frisoane , i-au niste tachip si ma bag langa junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gabriele nu mai este, Doamne-Doamne l-a vrut ingeras acolo sus, langa El. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, sufletelul mic!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput