INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

La multiani tuturor ce poarta numele sf. Ion.
Fetelor astazi am fost la ultima eco si cei 3 foliculi ai mei au crescut pana la 21,54 ,21,27 si 14,27. iar endometrul este 10,42.
maine seara la 12 fac pregnilul si luni inseminarea care de data asta o sa iasa cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

doamne dankuta sa dea domnul sa am si eu parte de foliculi astia sa ma traga si pe mine de pantaloni peste 9 luni sau makar sa nu ma lase sa dorm noaptea
dupa ce iti dai seama ca sunt dominanti?

maine aflu cat au mai crescut

O sa fie si la tine un folicul mic si urlacios peste cateva luni. O sa vezi.
LA fiecare CM, in fiecare ovar incep sa se maturizeze cativa foliculi. De cele mai multe ori ajunge numai unul la maturitate. Restul nu mai reusesc sa atinga maturitatatea.
Foliculul dominat este cel care est cel mai mare. Din ce scrisesei tu reiesea ca 2 dintre ei sunt foarte apropiati de marime, diferenta fiind foarte mica. Asa a fost si la mine la prima sarcina - 2 dominanti, unul fecundat si tot unul avortat.
Continui sa itesc sa vad ce scrii despre recolta de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA
Fetelor astazi am fost la ultima eco si cei 3 foliculi ai mei au crescut pana la 21,54 ,21,27 si 14,27. iar endometrul este 10,42.
maine seara la 12 fac pregnilul si luni inseminarea care de data asta o sa iasa cu ochisori

Pfoai! Ce frumuseti!
Auzi? Eu nu inteleg ceva. De ce nu ti-a facut IA acum? Cezara, dupa ce m-a descoperit cu un folicul dominant de 19mm, mi-a facut Pregnylul si la o ora- o oara jumate maxim, mi-a facut inseminarea.
Eu nu vreau s ate sperii, dar nu crezi ca te lasa sa astepti prea mult? Acum, mi-am dat si eu ca pararea. Poate dr tau merge altfel decat Cezara. Eu stiu ca asta a dat roade la mine si mi se pare cea mai buna metoda. Sunt cam subiectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Cora tu ce mai faci?
Cand urmatoarea IA?
Eu luna aceasta nu mai fac pt ca mi-a dat un set de analize printre care AMH si inhibina B pt ziua 2-3 a CM.
Tu le-ai facut pe astea?

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
Aruam,te pup si iti tin pumnii
Eu am facut deja AMH si Inhibina B,sper sa mai incerc si eu de 2 ori,in caz ca nu reusesc voi renunta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Altesa,pup fata curajoasa si iti doresc sa se lase cu bebe in burtica

Mergi la inceput

doctorul meu zice ca inseminarea se face la 36 de ore dupa pregnil ca atunci are loc ovulatia mai mult nu stiu sa-ti spun dar o sa-i comunic si lui chestia asta sa vedem ce zice.

Si oricum eu ovulez mai tarziu deci luni ar fi ziua a 17 a la un ciclu de 34 ,35 uneori 45 de zile ,.emia facuta pe 10 luni iese la 33 d zile.
Data trecuta am facut iui in ziua a 16 a

Mergi la inceput

vaiii,dar unde sunteti fetelor m-ati lasat singura? nu s-a mai inscris nimeni in cursa pentru -lusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Atesa, azi faci inseminarea, nu? Multa bafta!
Sensibila,mai tii minte la cate saptamani ai facut prima eco?
Am facut eco la 6 saptamani si nu s-a vazut mare lucru, doar un mic punctulet localizat in uter, prea mic ca sa poata fi masurat. Ma gandesc ca poate nici ecograful de la dr. Moisa de la cabinet nu este prea performant. Ma duc iar peste 2 saptamani, dar vroiam sa stiu cum a fost la tine

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
5+

Mergi la inceput

sa dea dumnezeu alexa.
Care va sa zica esti o proaspata graviduta asa ,asa, informeaza-te sa am si eu de la cine ma informa peste 2 saptamani ca doar azi n-am fost degeaba la doftor

Mergi la inceput

Altesaaaaa,tin pumnii sa fie bine si peste 2 saptamani sa ai rezultatul mult dorit
Alexa,felicitari pentru punctulet,nu am retinut daca ai facut inseminarea cu donator sau nu si daca ai avut stimulare si cu ce

Mergi la inceput