INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !
Raspunsuri - Pagina 5

ALTESA spune:
cora toata viata mi-am dorit gemeni mai ales ca am veerisoare gemene si sotul a avut in familie iti dai seama tot neamul a fost fertil mai putin eu.
Sa-mi dea Dumnezeu macar unu nu mai zic de gemeni cred ca as fi in al 9 lea cer , rezist si la tripleti numai sa fie.
Insuficienta ovariana cu lipsa ovulatiei ce am eu nu e accelasi lucru?

ALTESA spune:
cora sa sti ca tratamentul pe care l-am facut luna aceasta e schema mea proprie nu a doctorului care nu mi-ar fi dat in veci clomifen cu menopur.
El luna trecuta mi-a dat Femara (letrozol) ca cica asta nu ar subtia enometrul si closty da insa eu am avut rezultate mai bune la closty luna aceasta asa ca ...
Oricum nu i-a convenit ca m-am apucat fara stirea lui de tratament insa nu avea incotro mi-am facut beta pe 22 si ca pe 25 cand era termenul nu lucra nici un laborator doar era Craciunul.
Beta a iesit 1,20 si pe 25 la 6 dim veanea mosu rosu in chiloti si cum doctorul a fost in concediu pana ieri m-iam facut singura o schema si iata ca a fost bunicica . Oricum mai buna ca luna trecuta.
Stiti care ar fi culmea succesului ; sa raman gravida pe propiul tratament.

cora79 spune:
Altesa,Doamne ajuta sa fie bine si sa ramai insarcinata,nu mai conteaza schema de tratament pana la urma,rezultatul sa fie bun
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

cora79 spune:
Eu am ovulatie in fiecare luna,dar ovulele nu sunt de cea mai buna calitate
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

ALTESA spune:
eu nu am deloc decat cu tratament cred.
cum poti sa descoperi daca un ovul este de calitate sau nu?

dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA Azi am fost la cea de-a 2 -a eco si am asa:OD 1 folicul de 15.78 ;OS 1 folicul 10,46,1 folicul de 16,35 si endometru 6.25. DR. mi-a spus casa mai duc vineri la control si daca e bine imi da pregnilul si luni ma prezint la IUI. Intre timp mai fac menopur 75 Ui. Cele care a-ti facut inseminari imi puteti spune ca foliculi ati avut in ziua inseminarii si cu ce tratament i-ati obtinut? |
LA prima inseminare am avut 2 foliculi dominanti. Nu mai tin minte exact dar parca unul de 17 si unul de 18. Mi-a zis ca pot sa fac gemeni. S-a prins, dar ... s-a oprit. LA a doua inseminare am avut un sigur folicul dominant si vreo doi mai mici. Unul de 19mm, care ma trege de pantaloni in timp ce scriu.

Tratament: OvaMit ziua 3 pana in ziua a opta, 4 zile de Puregon 50UI si apoi Puregon 100Ui pana la inseminare. Pt endometru, Oestrogel si Cycloprogynova (pastilele albe) a doua oara si prima oara Oestrogel cu Viviflor.
Mie imi place ce a gasit dr acolo. Se pare ca sunt 2 dominanti si sunt foarte apropiati ca marime. Tin pumnii.

ALTESA spune:
doamne dankuta sa dea domnul sa am si eu parte de foliculi astia sa ma traga si pe mine de pantaloni peste 9 luni sau makar sa nu ma lase sa dorm noaptea
dupa ce iti dai seama ca sunt dominanti?
maine aflu cat au mai crescut

aruam spune:
LA MULTI ANI TUTOROR CE POARTA NUMELE DE IOANA ,IONELIA ,ETC.
SA FITI SANATOASE SI SA VA VEDETI CAT MAI REPEDE VISUL IMPLINIT
LA MULTI ANI !
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

aruam spune:
Cora tu ce mai faci?
Cand urmatoarea IA?
Eu luna aceasta nu mai fac pt ca mi-a dat un set de analize printre care AMH si inhibina B pt ziua 2-3 a CM.
Tu le-ai facut pe astea?
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

sensibila spune:
La multi ani Sfintului Ion si derivatelor! Sa fie sanatoasi si fericiti alaturi de familiile lor !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"