INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

cora toata viata mi-am dorit gemeni mai ales ca am veerisoare gemene si sotul a avut in familie iti dai seama tot neamul a fost fertil mai putin eu.
Sa-mi dea Dumnezeu macar unu nu mai zic de gemeni cred ca as fi in al 9 lea cer , rezist si la tripleti numai sa fie.

Insuficienta ovariana cu lipsa ovulatiei ce am eu nu e accelasi lucru?

Mergi la inceput

cora sa sti ca tratamentul pe care l-am facut luna aceasta e schema mea proprie nu a doctorului care nu mi-ar fi dat in veci clomifen cu menopur.
El luna trecuta mi-a dat Femara (letrozol) ca cica asta nu ar subtia enometrul si closty da insa eu am avut rezultate mai bune la closty luna aceasta asa ca ...
Oricum nu i-a convenit ca m-am apucat fara stirea lui de tratament insa nu avea incotro mi-am facut beta pe 22 si ca pe 25 cand era termenul nu lucra nici un laborator doar era Craciunul.
Beta a iesit 1,20 si pe 25 la 6 dim veanea mosu rosu in chiloti si cum doctorul a fost in concediu pana ieri m-iam facut singura o schema si iata ca a fost bunicica . Oricum mai buna ca luna trecuta.
Stiti care ar fi culmea succesului ; sa raman gravida pe propiul tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Altesa,Doamne ajuta sa fie bine si sa ramai insarcinata,nu mai conteaza schema de tratament pana la urma,rezultatul sa fie bun

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Eu am ovulatie in fiecare luna,dar ovulele nu sunt de cea mai buna calitate

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

eu nu am deloc decat cu tratament cred.
cum poti sa descoperi daca un ovul este de calitate sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Azi am fost la cea de-a 2 -a eco si am asa:OD 1 folicul de 15.78 ;OS 1 folicul 10,46,1 folicul de 16,35 si endometru 6.25.
DR. mi-a spus casa mai duc vineri la control si daca e bine imi da pregnilul si luni ma prezint la IUI.
Intre timp mai fac menopur 75 Ui. Cele care a-ti facut inseminari imi puteti spune ca foliculi ati avut in ziua inseminarii si cu ce tratament i-ati obtinut?

LA prima inseminare am avut 2 foliculi dominanti. Nu mai tin minte exact dar parca unul de 17 si unul de 18. Mi-a zis ca pot sa fac gemeni. S-a prins, dar ... s-a oprit. LA a doua inseminare am avut un sigur folicul dominant si vreo doi mai mici. Unul de 19mm, care ma trege de pantaloni in timp ce scriu.
Tratament: OvaMit ziua 3 pana in ziua a opta, 4 zile de Puregon 50UI si apoi Puregon 100Ui pana la inseminare. Pt endometru, Oestrogel si Cycloprogynova (pastilele albe) a doua oara si prima oara Oestrogel cu Viviflor.
Mie imi place ce a gasit dr acolo. Se pare ca sunt 2 dominanti si sunt foarte apropiati ca marime. Tin pumnii.

Mergi la inceput

doamne dankuta sa dea domnul sa am si eu parte de foliculi astia sa ma traga si pe mine de pantaloni peste 9 luni sau makar sa nu ma lase sa dorm noaptea
dupa ce iti dai seama ca sunt dominanti?

maine aflu cat au mai crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

LA MULTI ANI TUTOROR CE POARTA NUMELE DE IOANA ,IONELIA ,ETC.
SA FITI SANATOASE SI SA VA VEDETI CAT MAI REPEDE VISUL IMPLINIT
LA MULTI ANI !

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Cora tu ce mai faci?
Cand urmatoarea IA?
Eu luna aceasta nu mai fac pt ca mi-a dat un set de analize printre care AMH si inhibina B pt ziua 2-3 a CM.
Tu le-ai facut pe astea?

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani Sfintului Ion si derivatelor! Sa fie sanatoasi si fericiti alaturi de familiile lor !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput