INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

multumesc de raspuns dankuta dar am tot vazut 20,24,26 mm pe aici si mi s-a parut diferenta foarte mare cat despre noroc conteza foarte mult.
Spunea cumnata lui Maruta odata la televizor ca femeile nu raman gravide cand vor ele ci ca fiecare copil isi alege mama.
Vorbele astea m-au facut sa ma gandesc ca poate nu sunt pregatita inca sa fiu mama desi imi doresc ca de 4 ani astept si nu m-a ales nici un bebelus sa-i fiu mama.
Zilele astea am invatat sa imi fac singura menopurul.
Sunt curioasa daca si-a facut cineva pregnilul singura sidaca da cum si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Altesa imi aduc aminte ca atunci cand am facut eu inseminarea, a mai facut o fata. Eu aveam unul de 18mm (vorbesc de prima sracina pe care am pierdut-o). Fata asta avea 2 de 24 mm. Ea nu a ramas dar eu da. Deci, crede in sansa ta. Daca are deja 18 mm la momentul insmeinarii, atunci ai mari sanse sa ramai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Altesa,Dankutza are dreptate...nu conteaza cantitatea ci calitatea folicului.Depinde de fiecare femeie in parte,de organismul ei,de starea pe care o ai in momentul conceptiei. Doctora mea imi spunea ca un sigur folicul bun e suficient pentru conceptie(adica min 18mm).Eu de pilda sunt exceptia de la regula asta,fiindca eu nu am ramas niciodata pana acum cu un singur folicul,ci doar atunci cand au fost 3 sau 4,dar ce folos ca sarcinile le-am pierdut .
Insa asa cum ti-au mai spus si fetele de pe aici nu toate suntem la fel...parerea mea este ca depinde de noroc si mai ales de Doamne,Doamne
Tu fii optimista si gandeste pozitiv. Mult succes

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

iti multumesc danckuta nu stiu de ce dar am asa o stare de neincredere.
Azi am fost la prima eco si dupa 5 zile de stimulare cu clomid si 4 fiole de menopur am asa (in total 7 zile de stimulare am asa : os 1 folicul 11mm, od 2 foliculi 12 mm fiecare si endometru trilaminar de 5,3 mm. Ce parere aveti de valorile astea?
Poimaine pe 5 ma duc la a -2 a eco.
Azi am gasit la farmacie si oestrogel mai are rost sa-mi dau acum in a 7 a zi de stimulare s-o mai ingrosa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Altesa DD ajuta sa fie cu ochisori.
Eu zic ca foliculii mai au timp sa se mareasca, cam 2mm la doua zile, stiu eu . Si endometru am inteles ca e fff bun daca e trilaminar, si mai poate sa iti creasca si endoemtrul pana la ovulatie.

Eu am raspuns bine si la gonal f cand am facut acu trei ani stimulare pentru fiv, dar acuma am raspuns bine si la Clostylbegit : foliculi de 18, 20, 21 mm care au crescut in doua zile de la 12-13 mm la aceste valori. Dar mi-e o frica pentru endometru dat fiind ca Clostylbegitul subtiaza. Si ma stiu de la fiv ca nu aveam endometrul mai mare de 8/9. De aceea as vrea ceva in combinatie . Foarte mult estrogen nu pot sa bag in mine ca is si cu trombofilie, pentru care trebuie sa fac Clexane, ca sa m-i se subtieze sangele, si estrogenul din pacate il ingroasa.

O sa incep sa beau si eu ceai de cretisoara, desi nu e pe gustul meu...dar nu am ce face.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi

Mergi la inceput

crisstal ai dreptate cu optimismul ,eu mai am ceva din el dar rabdare nu vreau sa ma vad odata cu un bebe in brate .

magduta tu cand urmeaza sa faci inseminarea luna asta? facem impreuna ?iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

crisstal ai dreptate cu optimismul ,eu mai am ceva din el dar rabdare nu vreau sa ma vad odata cu un bebe in brate .

magduta tu cand urmeaza sa faci inseminarea luna asta? facem impreuna ?iti tin pumnii.

Nu stiu daca am sa fac inseminare, doar am nevoie de stimulare din cauza insulinorezistentei care nu imi permite sa ovulez spontan.
Mai am luna aceasta sa am hotarasc daca fac iz sau nu. Deocamdata is pe avort menstrual. Ce ne-a data ajunul Craciunului n-i l-a luat anul nou. La cm uramtor dam iar bataie. Sper doar sa nu imi intarzie mult.

Tu faci luna asta? Iti doresc mult succes si sa mergem impreuna la odisee.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi

Mergi la inceput

eu fac da si am facut si luna trecuta dar nu s-a prins.
sti e cev aciudat care ne se leaga nici eu nu ovulez spontan pentru ca am ovare polichistice insa nu am primit nici un tratament cum ar fi metformim mi s-a spus doar sa nu mai mananc dulciuri.
hirutism nu am obeza nu sunt diabet nu am nu prea am inteles ideea am pcos sau nu ?
in fine o sa intreb medicul.
Apropo de ceaiul de cretisoara chiar acum savurez o cana si sa sti ca nu e rau de loc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

eu fac da si am facut si luna trecuta dar nu s-a prins.
sti e cev aciudat care ne se leaga nici eu nu ovulez spontan pentru ca am ovare polichistice insa nu am primit nici un tratament cum ar fi metformim mi s-a spus doar sa nu mai mananc dulciuri.
hirutism nu am obeza nu sunt diabet nu am nu prea am inteles ideea am pcos sau nu ?
in fine o sa intreb medicul.
Apropo de ceaiul de cretisoara chiar acum savurez o cana si sa sti ca nu e rau de loc.

Ca sa ai dg de PCOS trebuie sa faci o serie de analize plus anamneza. De exemplu tu ai facut TTGO-ul? Aceasta analzia iti arata clar daca e nevoie de tratament. Eu aveam insulina la 120 de minute 206, imensa. Desi la inceput cercetam ce medicament suport ca imi era fff rau de la metformin, si m-i se reglase destul de bine, acuma parca iar isi face de cap. Si de aici si cm neregulat si anovulatoriu. Sunt fete care dupa cateva luni de metfomrin au ajuns sa ovuleze spontan , dar uite ca de la organism la organism difera.

Cum poti sa bei ceaiul acela. Eu am incercat la fiv dar greau l-a suportat, ori era prea concentrata.

Mergi la inceput

am facut tgo si a iesit ok chiar si analizele hormonale care nu indica ca nu as avea ovulatie din contra insa la ecografie s-au vazut mai multe chisturi pe ovare si mi sa spus ca am pcos.
Ceaiul de cretisoara inainte sa-mi dau seama ce fac puneam 4 lingurite la 600 de ml (2 cani) iar dupa 2zile am pus 1 si tot mi se pare concentrat incearca asa 1 lingurita la 600 ml si vezi cum ti se pare.
noapte buna.

Mergi la inceput