INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !
Raspunsuri - Pagina 15
crisstal_18 spune:
Carmen ,nu am sunat-o inca,maine dimineata vreau sa ii dau un tel sa vad ce imi spune...inca sunt naucita si nu pot sa cred ca e rezultatul cam nefavorabil...
Sotul nu a facut analiza pentru ca eu merg pe inseminare cu donator si nu a fost nevoie .
Altesa nr de cromozomi corect este 46.
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
crisstal_18 spune:
Carmen,ieri am fost ocupata cu examene si nu am reusit sa o sun 
Luni dimi sun la cabinet sa imi fac o programare ptr marti seara dupa serviciu.Indiferent ce ar fi m-am obisnuit cu ideea,poate totusi are rezolvare...daca nu,asta este. Probabil ca mai departe o sa ma gandesc la adoptie.
Tu ai facut cariotipul ?
Pupici 
CRISSTAL
carmen_ch_12 spune:
Crisstal, iti doresc sa fie bine.
Mie mi-a dat sa fac doar analizele de trombofilie deocamdata.S-o fi gandit ca sunt cam scumpe si nu am bani pt. toate(am dat deja 700 de lei pe ele).
ALTESA spune:
l-am facut alexa e 1.20 vineri ma duc la dr. daca o sa-mi vina cm sa vad ce facem mai departe mai fac o ia ,mai fac analize ceva, trec la fiv nu stiu simt caexplodez desii bocesc de vreo ora tot nu m-am descarcat.
crisstal_18 spune:
Altesa stim cum e...foarte greu ,dar trebuie sa te aduni si sa o iei de la capat
.Poate data viitoare va fi bine 
Carmen de abia sambata am reusit sa imi fac programare la dna Dr.....ciudat dar stii ceva? nu sunt deloc stresata ca in alte dati,ceva mai rau ca pana acum ce imi poate spune ?
.
Te-am intrebat de cariotip ptr ca am avut impresia ca ti l-a dat si tie, scuza-ma ,te rog 
Pupici la toate fetele 

CRISSTAL
cora79 spune:
Altesa,este greu dar da-i inainte cu tupeu si vei reusi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Crisstal,trebuie sa fie bine,nu dispera,exista si pentru noi solutii
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
aruam spune:
Buna dimineata fetele
Nu am mai intrat demult pt ca nu am avuzt noutati. Azi am primit rezultatele la analize :
hormon anti-Mullerian (AMH) 5,2 val normale 1-8
Inhibina B 145 val normale ziua 1-2 a CM 15- 70
ziua 3-5 a cm 45- 120
faza foliculara tarzie 30 -90
ovulatie: 80 -200
faza luteala mai mic de 50
postmenopauza mai mic de 10
Eu le-am facut in ziua 2 a CM inhibina este mult mai mare nu stiu ce inseamna asta ma poate ajuta cineva.
ALTESA imi parte foarte rau dar nu trebuie sa renunti lupta pt visul tau.
CRISTAL trebuie sa existe si la tine o solutie nu inceta sa speri.
in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta