INSEMINARE 74 Anul nou sa ne aduca multi bebei !
Raspunsuri - Pagina 14
alexa1986 spune:
Super HAVIN, si noi ne gandim la adoptie(inca nu ne-am hoatarat) as vrea sa stiu cat timp a durat sa-l adopti si ce varsta are?
Mersi si te pup.
D-zeu ne iubeste!!!
havin spune:
ALEXA,in decembrie 2009 am luat atestatul iar pe 9 august 2010 l-am luat acasa definitiv,acum asteptam hotararea definitiva.Pe 5 august a implint 2 ani.
.
crisstal_18 spune:
Havin,felicitari ptr copilasul tau !!!!
Si noi ne-am gandit de multe ori la adoptie,dar mie mi s-a parut o procedura prea lunga si pretentioasa. Ai putea,te rog sa imi spui mai pe scurt iti ce consta practic ??? Esentialul...daca vrei
Iti multumesc 
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
carmen_ch_12 spune:
Havin, ma bucur mult pentru tine, ca nu a durat asa mult pana sa iei baietelul acasa ... sper sa reusesti repede sa ii aduci un fratior, asa cum ti-ai propus.Iti doresc succes cu dr. Moisa, daca ajungi la ea.
alexa1986 spune:
Havin,
Iti multumesc pentru raspuns, sincera sa fiu credeam ca dureaza mai mult, daca nu o sa raman insarcinata probabil ca vom proceda si noi la fel.

D-zeu ne iubeste!!!
sensibila spune:
Fetele spuneti-mi si mie daca stiti unde se fac IA in Constanta ?
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
alla76 spune:
sensibila, sterge-ma de la reusite. sarcina s-a oprit in evolutie la 8 saptamani. acum suntem pe tusa pana...pe toamna estimeaza medicul meu (hiperstimularea a fost puternica si nu vrea sa ma lase sa reiau stimularile mai repede)
crisstal_18 spune:
Alla
ce rau imi pare 

,nu imi vinea sa cred cand am citit .Nici nu stiu ce te-ar putea consola acum ..probabil ca nimic
.Imi pare tare rau !!!!
Si eu sunt putin speriata si suparata ,am rezultatul de la cariotip si se pare ca nu este favorabil.Nu stiu ce inseamna,dar nu cred ca e de bine 

.A mai facut careva dintre voi analiza asta si nu a iesit nr de cromozoni cel corect ? 
.Cred ca nu mi-e dat sa am bebe niciodata 

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica 
CRISSTAL
ALTESA spune:
alla sincer imi pare rau eu chiar am citi din urma si m-am bucurat cand am vazut ca ai reusit sper sa treci repede peste si sa ne ti la curent.
tu la ce medic mergi?
crisstal nu mai gandii negativ te rog asa gandeam si eu acum cateva luni dar dupa prima IA nereusita m-am ambitionat si mai mult trebuie sa reusim orice ar fi.cat este numarul de cromozomi parca normal era 47.
oricum cred ca exista solutii si pentru asta sotului i-a iesit nr corect?