Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo
eu... ca si tine... mai ca Tuchi... cu sufletul cu voi aici!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Beeeyyyy, Mimo, ce mi-ai facut?!
Intrasem eu ca o floricica sa va urez de bine si m-a busit un boceeet!!!!

Nu mai stiu ce sa zic acum, doar ca va iubesc tare pe toate si va doresc un an nou cu sanatate si liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo frumos, emotionant si adevarat spus ... si eu imi doresc sa ma impac cu mine insami, cu soarta si rautatile oamenilor si mai ales sa am curajul si norocul sa pot fi asa cum am vrut sa fiu de foarte multe ori si din diverse motive n-am facut-o ....
uff, dau in altele, scuzati-ma ... intrasem sa va urez inainte de trecrea in noul an, insa vorbele lui mimo m-au rascolit....
intai sa-mi dau o restanta catre tiza mea, bitzulina si catre luny ... nu am reusit sa va mai raspund zilele trecute

Dragele mele, va multumesc pentru prietenia frumoasa si neconditionata, pentru ca una din marile fericiri ale acestei vieti este prietenia si una din fericirile prieteniei este aceea de a avea cui incredinta necazurile si bucuriile! Va doresc sa fiti sanatoase si sa aveti parte fiecare de tot ce va face fericite, va implineste si va lumineaza viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai Mimo, le zici intr-un fel...
Da, avem peste 3 ani de randunicit...A fost si a ramas o experienta UNICA. Dupa mine, unica chiar si pe forumul DC, e de ajuns sa ne uitam cate capitole am strans in spate. Nu e cazul sa ne temem ca in anul ce vine ne vom parasi, ne vom da la schimb cu "lumea reala, profesionala". Cred ca pur si simplu deja nu se mai poate. Prietenia grupului nostru demult nu se mai masoara in numarul de postari al fiecareia; postam cat postam, citim cat citim, forumul si grupul nostru raman oricum colacul de salvare dela inecul din lumea asta grea, rea si plina in care ne zbatem fiecare sa supravietuim cum putem. Dar ramane ceva aparte, un vesnic reper, un -asa cum genial zise Miha- punct fix al Universului pe care sa ne sprijinim.
Impreuna am nascut si ne-am crescut una si chiar si a doua generatie de prunci; impreuna am invatat sa ni-i crestem (de la cati ml de lapte praf le dam pana la cum sa ii abordam ca sa evitam crize, gelozii, frici...si tot ce va mai urma); impreuna ne-am rugat cand cineva a fost la greu si am cautat cuvinte de incurajare cand oameni dragi dintre ai nostri s-au imbolnavit sau chiar au plecat dintre noi; impreuna am impartasit si dragostea dar si neintelegerile din familiile noastre; ne-am pozat, ne-am filmat, ne-am intalnit, s-au facut gasti, s-au facut vacante impreuna. Ia sa ne gandim, sa facem un bilant SINCER: cu cati din prietenii nostri, chiar si f vechi, din "lumea reala" (de colegi de serviciu nu mai vorbesc!) am mai impartasit atatea la un loc in ultimii 3 ani???
Asa incat cat vom mai scrie si la anul conteaza mai putin. Eu la scris am redus mult motoarele chiar daca nu trece ziua fara sa citesc ce ati mai facut. Asa cum insa cred ca am aratat unora anul asta, sunt aici mereu, alaturi de voi toate surorile mele randunici si niciodata nu cred ca voi putea recompensa suficient recunostinta pe care o simt pentru fenomenul care suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mimo, filozoafa e putin spus.M-ai emotionat rau de tot, ce frumos ai spus.

Sunteti niste fete fenomenale, sunteti colacul de salvare din marele Butoi comun.

Si Mimo cand afli marea reteta de a face pace cu tine insuti sa ne-o impartasesti si noua

N-am cuvinte la mine, dar va iubesc si va apreciez zi de zi.

pentru toate fetele deoasebite.

LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, hai ca ma faci si tu sa plang!
De emotie, de bucurie!

Liana, mi-e tare dor de tine!
Nu stiu ce-ai patit anul asta...sper sa treaca, sa ramai mereu optimista cum te-am cunoscut, cu acelasi umor si autoironie exceptionala!
by the way....esti sau nu prima la curatenie de Paste?

Mergi la inceput

Lyvy,
Tuchi, nu vroiam deloc sa te fac sa plangi, maaai!
Ma uitam eu acum pe net la ceva cu zodiacul chinezesc si reiesea ca as fi iepure; si am exclamat cu voce tare "dar eu nu sunt iepure, sunt tigru!!". La care Iulia, indignata: "nuu, tu nu esti tigu, tu esti MAAAMII" ()

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Naty, si tu??? Vreti sa incep noul an cu cearcane de la atata bocit???
Mortala Iulia

Cuscra draga, stiu ca tocmai am inchis telefonul, dar trebuie sa-ti spun si aici ca-ti doresc tot binele din lume si toata fericirea . TE IUBESC, SORELO!!!

Mergi la inceput

Cami, pune felii de castraveti pe ochi!
Tuchi, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Liana, mi-e tare dor de tine!
Nu stiu ce-ai patit anul asta...sper sa treaca, sa ramai mereu optimista cum te-am cunoscut, cu acelasi umor si autoironie exceptionala!

multumesc ... si mie imi e dor de tine! mi-e dor de voi toate......poate chiar o sa fie un an mai bun in viata mea si imi recapat adevaratul meu fel de a fi, asa cum spui si tu...sper macar...

Citat:
by the way....esti sau nu prima la curatenie de Paste?

eeee, normal, te astepti la altceva? nici nu stie bradul din fata mea ce am in gand : maine pe 1...haaaai, fie pe 2 jos cu el si apare iepurasul de Pasti ...stii ceva? pot fi chiar mai rapida in startul de Pasti: pun diseara la masa servetele cu mielusei, ca am in stoc

multumesc inca o data pentru zambetul ce mi-l oferiti!

Mergi la inceput