Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Stelut, imi pare rau, imi dau seama ca iti e tare greu. Nu se comporta deloc matur, parca-i un copil...Sa nu vrea sa comunice, sa spuna exact care-i problema, de unde vine... Si ce vina are micuta in toate astea? Dar nici Geo nu poate discuta cu ea? Doar este mamasa, poate pune altfel problema, discuta altfel intre ei...Imi pare rau, cred ca si ea probabil este frustrata, dar tinand totul in ea o sa fie si mai rau pentru toti, din pacate. Trebuie sa o faceti sa vorbeasca, sa incercati s alamuriti problema, offf, suntem alaturi de tine, macar poti sa te descarci putin aici.
ramo_cata spune:
Dragele mele,La multi ani pe 2011! Noul an sa ne aduca numai bucurii,sanatate si liniste!
va multumesc pentru cuvintele frumoase si imbratisari
sunteti prietenele mele de suflet
lianamultumesc pentru clipa de liniste pe care mi-ai trimis-o prin sms
,zozela fel
am vazut pozele care mai de care mai frumoase
copii sunt minunati 
La multi ani,Vladutz!!! sa cresti mare si sanatos!
Daciana sa-ti traiasca minunea
mstelapentru linistea ta si a Teutei cauta o gradinita...eu am optat pentru asta si nu-mi pare rau
sunt alaturi de voi dar fara prea multe cuvinte...inca nu-mi vine sa cred ca am trecut prin ce am trecut,sunt ravasita tare,am atatea intrebari fara raspuns si atata neliniste...nu stiu de ce D-zeu a vrut asa,mai aveam atatea sa-i spun...mami e distrusa,daca stia ca se intampla asta nu-l lasa sa plece de la tara..fratele meu la fel..a plecat fara sa ne spuna un cuvant...s-a culcat si nu s-a mai trezit
...am un mare regret ca tot timpul l-am criticat...invatare de minte ca de acum incolo sa vad si lucrurile bune nu numai relele...ca-i vorba de parinti sau de socrii,sa fim alaturi de ei pentru ca vine o zi cand pleaca dintre noi si o sa le simtim lipsa al naibi de tare...
va
si va iubesc ...o sa va citesc dar de scris nu stiu ,n-as vrea sa va umbresc cu tristetea mea...
Kya spune:
Ramo

Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Am si eu o intrebare (de cate ori am ajuns la pediatra, am uitat sa intreb)
Vigantol sau Vigantolette
cate picaturi? cate pastile?
Acu' ceva vreme mi-a spus dr sa-i dau mai bine Vigantolette, ca e mai potrivit pentru varsta lor. Am spus ca termin stocul de Vigantol, si apoi schimb. Dar i-am dat asa, cand mi-am mai adus aminte, nu in fiecare zi ![]()
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Off,parca mi-e mai bine ca m-am confesat voua
,fiindca simt ca innebunesc,imi inec lacrimile si nu ma pot concentra la nimic.
G comunica mult mai greu cu ea,sau poate ff greu..de aici i se trage si lui probl de comunicare,cred
..totdeauna eu am fost cea care a reusit sa comunice cu ea,am fost aproape ca mama si fiica,asta cand eram mai obedienta,fara ca acum sa fiu increzuta sau rautacioasa...dar acum nu mai pot agrea multe,am atins un nivel cand vreau si eu sa am opiniile mele,ideile mele,sa nu ne mai coordoneze viata cum vrea ea, si astfel pastrez tacerea,atat..dar o deranjeaza poate,poate si fiindca fiica ei o ignora total,nu a ascultat-o niciodata,nu au avut o relatie buna..insa mi-am dat seama in ultima vreme ca ea e genul careia ii place sa controleze tot,asta face acum cu fratele ei...iar G doar ridica tonul asupra ei,nu poate comunica deloc cu ea si e clar ca o deranjeaza tare,ii atrag chiar eu atentia tot timpul,ca e totusi maica-sa,dincolo de frustrarile lui de a iesi de sub tutela ei in viata asta
..dar acum,e de nerecunoscut,are ceva adanc pe suflet (poate nu din cauza noastra) si refuza sa comunice..si dincolo de faptul ca am un respect mare pt ea si ma doare ca am ajuns aici (ne stim de 11 ani,nu de ieri si mereu am avut o relatie de respect si chiar mai mult),simt ca mor fiindca toate astea o afecteaza pe Tea si eu nu pot face nimic.Tea simte tot,absolut tot.Am simtit azi dimineata in privirea ei cand mi-a spus "pa".Imi vine sa-mi bag picioarele in serv ca oricum nu ma pot concentra negasind nicio solutie acum, sau in datorii si s-o bag chiar maine la o particulara.Si intr-adevar soacra-mea se comporta ca un copil,refuza sa comunice,desi am insistat usor fara sa o supar,se comunica oricum greu cu ea,e f inchisa,...e tare ciudat,dat fiind ca e un om inteligent cu studii inalte...off off..

Ramo
te imbratisez tare..trebuie sa fie f dureros.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Ank
Vecinik,noi am fost de curand cu Tea la al n-lea pediatru la control,o dr renumita,cu competenta in probl pneumologice si care mi-a placut tare mult.
-mi-a spus sa continuu cu vigantoletten (dar sa-i iau de 1000 si sa-i dau 1,eu dandu-i 2 de 500,fara sa-mi dau seama ca-i acelasi lucru,iar la pret iesi mult mai bine)pana in mai.Asta pt ca la ea inca nu e f tare,dar muuult mai bine.Si curios lucru,desi multi pediatri mi-au spus ca vigantoletten e vigantol dar in stare solida si nu inseamna ca are efect mai bun,imi amintesc cand spunea Naty ca la Iulia s-a inchis mai repede de cand i-a dat vigantoletten..cam asa am simtit si eu la Tea.![]()
I-am cerut parerea si vis-a-vis de imunostimulatoarele de prevenire a inf respiratorii gen lantigen/bronchovaxon si mi-a explicat ca mai bine nu.
Sa merg tot pe septilin 3 luni.Plus vitamine..
-ca e slabuta bine
(13 kg)
-ca la 3 ani ar trebui sa aiba cam 15 kg.
-si ca ar fi de preferat sa facem prevenarul 13 fiindca in colectivitate cam 80%dintre copii ajung sa se infecteze cu pneumococ.
Scuze ca am scris cu galben,dar altfel simt ca ma confesez lumii intregi.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
a fost salvarea, cica ar fi lumbago acut, asteptam salvarea si il ducem la Bagdasar, il interneaza si urmeaza investigatii... am inima cat un purice
, azi mi-am luat medical, maine in schimb, ma duc la munca, vad apoi ce o mai fi...
ramo
sa stii ca voi incerca sa-ti urmez sfatul, sa fiu mai rabdatoare si mai toleranta cu cei din jur..
kya vigantoletten 500, o pastila/zi, sau ulei de ficat de cod! eu am terminat folia de vigantoletten si cumpar uleiul asta pt copii in loc
stela imi pare tare rau, imi imaginez cum esti tu ... in afara de gradi, nu stiu ce alt sfat sa-ti dau..
acum, cu dr.. de ce ma rog e slabuta bine, la 13 kg?.. si Mate tot atat are, e baiat si nici in spital ultima oara, nici pediatra lui nu a zis nimeni vreodata ca e slab, ci ca e f bine, si inaltimea e in grafic, iar cel mai important, ii merge lui bine, e sanatos!..Prevenarul l-am facut, insa si eu am renuntat la altceva, inclusiv la lantigen, deocamdata..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!