Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu zic ca nu-i febra Ancut. Sa nu creasca deloc, tinem pumnii. Servici usor azi si tine-ne la curent cu Matei.

Kya, succes cu sala si inotul! Te invidiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Pe Liviu l-a 'taiat' spatele acum, lombar, sunt in panica, nu se ridica din pat de durere, tre sa merg cu el undeva si nu stiu unde, mi-e teama sa nu nimerim prost pe mana oricui... daca stiti vreun neurochirurg la urgenta, va rog sa-mi dati un telefon..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, imi pare tare rau, ce necaz acum! Ma gandesc sa o suni pe Naty, poate te indruma ea undeva. A facut efort Liviu?

Mergi la inceput

astep[tam salvarea, de 20 minute deja... Clau, era aplecat de-asupra cazii, doar s-a ridicat.. mi-e teama de hernie de disc, operatie, vaaaai mamaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny of Doamne, ce nasol cu Liviu! Nu stiu din pacate pe nimeni. Sper sa nu fie grav si sa se rezolve repede. Tinem pumnii!

Clau sper sa ma tina elanul. Am programat 2 zile pe saptamana aerobic si in weekend inot cu Sanziana. Tre' sa fiu fit pentru ski

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Stai asa, nu te panica inainte sa stii despre ce e vorba. Ai nevoie de un cap limpede (desi stiu ca e mai usor de spus decat de facut).
Cu Mufy cum rezolvi?

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Mergi la inceput

noroc ca e mama acasa azi, au venit si l-au luat pe Matei... inca nu a venit salvarea, clasic, desigur, a trecut o ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mai, Anca, ce naiba se tin ghinioanele astea scai de voi???? Legat de temp, pediatra mea a zis ca dupa 38.5 sa intervin...
Cum e Liv?

Kya, imi pare rau, dar eu nu servesc patinoar: 1.mi-e teama; 2;Alin nu e acasa sambata si deci n-am masina

Naty, tot Nestle pana la 3 ani, a zis pediatra

Se pare ca se rezolva treaba cu LP . Aseara a baut 90 cu tacsu, apoi de la mine si s-a mai trezit la 5. Si a dormit si in patul lui pana atunci. Auzi, Sooviiii, am luat taurul de coarne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE PENTRU 2011!LA MULTI ANI VLADUT!

M-am bucurat nespus sa-l vad pe Micul nostru drag iesit de la TI.Doamne ajuta-i lui!

M-am reintors in campul muncii,cu greeeu,dupa 2 sapt,Tea a miorlait dupa mine,am simtit-o taare trista si m-a durut muuult..credeam ca am inceput anul cu ganduri mai bune,dar am o tristete mare.
Avem o mare probl cu soacra-mea.Adik o ia razna la propriu pe zi ce trece..si ce-i mai greu ca nu avem nicio alternativa pt Tea..Deja facem sapaturi pentru gradi,si ma rog sa reusim s-o dam de prin aprilie..
De 3 zile nu stim ce a deranjat=o pe soacra-mea atat de tare sau ce are de nu mai vb cu noi,se incuie in camera,nu mai mananca cu noi,nu raspunde,o ignora pe Tea complet,ii inchide usa in nas..ne crucim si nu ne dam seama ce se intampla cu ea..in ciuda "neintelegerilor" noastre, nu ni se pare ca am facut nimic de genul sa o aduca in starea asta..daca am facut noi ceva..pe de alta parte,e de neadmis sa se comporte asa cu un copil aflat in dezvoltare..imi spune Tea trista ca "e incuiata usa la maman".Nu stiu daca nu i se trage de la supararea mea pe ea de acum 4 zile,cand Tea ne-a facut o scena cumplita ca am scos-o din baie,s-a pus pe urlete teribile,rostogoliri si tot tacamul..eu incercand sa-i tot explic etc..a intervenit bunica-sa luand-o in brate si cocolosind-o ca "vai mama e rea si bunica o scapa"...si m-a durut cumplit,si am ridicat tonul putin la ea ca nu e bine sa-mi submineze autoritatea,ca incerc s-o fac sa inteleaga ca trebuie sa mai si iasa din cada,ca a stat destuul,ca e frig si bla bla..dar ce sa inteleaga copilul daca eu ii explic ceva si bunica-sa o ia in brate "hai la buni ca buni te iubeste"..eu am ramas suparata de toate astea,am trimis-o sa se culce cu tacso fiindca eu sunt suparata pe ea,si ea a venit la mine,s-a bagat in pat langa mine s-o iert.deci copilul a inteles tot..e destul de mare sa inteleaga ce trebuie..pe cand soacra-mea a stricat tot...bun,in ciuda supararii mele,cam de atunci nu a mai vrut sa vb cu noi soacra-mea..ne-a tinut incurcati de Rev ca pleaca/nu pleaca...nu a mai plecat,s-a culcat;dc am vazut astfel,noi am iesit in piata constit..dar ea nu ne-a mai vb...iar ieri s-a inchis in camera..nu am insistat prea mult,desi am tot intrebat-o ce face,nu a vrut sa deschida,iar azi dimineata am insistat sa deschida si mi-a deschis chemand-o pe Tea la ea pe un ton f rece...bineinteles ca Tea nu s-a dus,dar nici eu nu puteam pleca la lucru..imi venea sa mor,sa las naibii serviciul,sa stau langa bietul copil ce nu avea nicio vina de ce se intampla...iar noi ne facem procese de constiinta si nu ne dam seama ce o fi suparat-o intr-atat sau ce Dumnezeu are???iar toata ziua nu ne-a raspuns la tel..e groaznica situatia,nestiind ce sa fac cu Tea;nu avem nicio alternativa acum..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Offf, mai Stelutz gheu tare!
Si eu ma cert des cu maica-mea, dar in primul rand e mama, si in al 2-lea rand, niciodata nu se reflecta asta asupra Sanzianei. E o cearta intre 2 adulti si copilul nu are nici o vina, nu ar trebui sa traga nici un ponos.
Cred ca asta e modul soacrei de a se razbuna pe voi, prin copil. Nu judec in nici un fel, dar nu e frumos de loc.
Si sa nu-ti raspunda la telefon toata ziua, cat are grija de copilul tau?!?
Evident ca e foarte suparata pe voi, jignita si ranita (cu motiv, fara motiv, nu stiu). Dar ar trebui discutate lucrurile astea, lamurite. Asa nici voi nu stiti cine cu ce a gresit, nici ea nu poate indrepta lucrurile.
Din pacate solutia ideala pentru voi nu este deloc una viabila...

Mergi la inceput