Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (471)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
olgu, am vazut ca ma strigasi... nu prea am cuvintele la mine, nu am un motiv anume, sunt asaaaaa...
ieri ne-am uitat toata ziua la DExter, l-am terminat, am ramas fara serial... in rest, nimic deosebit, trec toate prea repede, nu am simtit mare lucru din sarbatorile astea, din cauza ca am muncit ba eu, ba Liviu... azi sunt dupa masa, ma pregatesc moral sa infrunt vajul de afara. mie nu-mi place frigul si iarna!!!!
sa raspund si eu la intrebarile voastre, desi s-a cam epuizat subiectul... si Mate bea lapte din bibe, nu am niciun stres cu asta, din contra, mi-e drag asa bebelus lapte de vaca bea din septembrie, atunci am trecut integral la el..
valen Mateiul meu nu a vrut sa auda de alt lapte/biberon/cana cu cioc sau fara/cu supapa sau fara, nu a acceptat absolut nimic cat a fost alaptat, nici de la mine ncici de la ta-su.... mama a reusit sa-l convinga cu bibele cand l-am si intarcat..

PS: la varsta copiilor nostri, se considera febra tot peste 38 in fund?.. un 37,2 e normal, nu?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

aaa, vad ca se cer majoretele pentru Ilincuta si Miha, sa ne punem pe treaba atunci:

kya suna bina patinoar, as merge si eu, daca gasesc babysitter, caci iub va lucra.. unde, pe National? personal, mi se pare cel mai bun, din toate punctele de vedere, nu te ninge, nu te bate vantul, e mare si e cea mai buna gheata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, National e bun. Acum depinde si de vreme, ca daca va fi soare si frumos afara, parca e pacat sa stam indoors, nu?

Eu suspin dupa patinoarul tineretii mele - ala din Floreasca! In fiecare weekend eram nelipsita de acolo... Hehei, ce idile pe gheata s-au nascut acolo

Am vazut ieri la TV ca s-a mai deschis unul pe Splai pe langa (sau in) parcul Izvor? Parea destul de mare si ala. Mai e si cel din Cismigiu care e mare. Alea de cartier cred ca vor fi foarte aglomerate. Mie personal ala din Afi nu-mi place de loc - numai patinoar nu e cand te invarti printre KFC-uri si MC-uri. Plus puhoi de lume, plus gheata foarte proasta...

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cel din Cismigiu e maricel, dar mi s-a parut si foarte aglomerat. In schimb, cred ca e fain afara, oricum frigul nu se simte , e atmosfera prea faina ...te misti in ritmul muzicii... Eu nu prea simteam cazaturile, abia azi dimineata am inceput sa ma vait!

Mergi la inceput

p-ala din
Cismigiu l-am vazut anul trecut, avea gheata in valuri si f multa zapada necuratata cu masinile alea, ata de nasol mi se pare sa patinezi prin zapada aia, nici nu mai aluneca bine patinele, ca pe o gheata fina, asta e clar... dar daca e soare si frumos, ar fi fain undeva afara... in AFI nici mie nu mi-ar placea deloc... la ala din Floreasca am fost doar o data, acum multi ani, e departe de mine... dar as merge... poate reusesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dap, Luny, se intampla asa spre sfarsitul seriei, dar cand intra serie noua gheata este impecabila, este pauza o ora tocmai sa intre masinaria sa curete zapada si sa o faca misto. Dar intradevar dupa o ora incepe sa se strice din nou...Mi-ar placea sa pot veni si eu...

Mergi la inceput

Cel din Floreasca nu mai exista din pacate, e desfiintat de mult - certuri legate de bani intre proprietari, si lasat totul in paragina. Pacat de el, poate il mai revitalizeaza cineva.

Cred ca partea cu calitatea ghetii tine si de noroc. Anul trecut am fost intr-un weekend in Cismigiu si a fost dezastruos. Am fost apoi in timpul saptamanii intr-o seara si nu mi-a venit sa cred ce diferenta era la gheata!

Clau ce haioasa ai fost cu cazaturile si vaitatul!

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Mergi la inceput

da, clar tine de noroc cu gheata... tocmai d-aia, ma gandeam, poate mai bine facem cumva sa mergem intr-o dupa masa in cursul saptamanii, daca puteti si voi..

Mergi la inceput

pls, spuneti-mi si mie cum e cu febra, ca tre sa plec la job si Mate are 37,3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

pls, spuneti-mi si mie cum e cu febra, ca tre sa plec la job si Mate are 37,3

Parca din ce rectala mai scadeai 4 unitati, dar nu sunt sigura.
Pediatra Sanzianei, spune ca febra se considera doar peste 38. Deci cred ca poti sa mai astepti pana sa intervii cu ceva.

Mergi la inceput