FIV Europa(40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

SAMIRA33

tu cand vrei sa faci FET, ai deja protocolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Help !!!
Please send us the original medical records and please fill out the attached forms!

Acesta este raspunsul pe care l-am primit de la Goldenes si atasate 4 formulare de completat.
Nu stiu inca la ce inregistrari medicale originale se refera ???
In primul mail trimis lor am atasat un tabel in lb engleza cu rezultatul analizelor hormonale , de sange , stimularile facute pana acum si rezultatul lor.
Credeti ca la astea se refera cand spun sa le trimit in original sau vorbesc de formularele trimise de ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sonya_mea spune:

pisucmic, gabi multumesc foarte mult de sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

Help !!!
Please send us the original medical records and please fill out the attached forms!

Acesta este raspunsul pe care l-am primit de la Goldenes si atasate 4 formulare de completat.
Nu stiu inca la ce inregistrari medicale originale se refera ???
In primul mail trimis lor am atasat un tabel in lb engleza cu rezultatul analizelor hormonale , de sange , stimularile facute pana acum si rezultatul lor.
Credeti ca la astea se refera cand spun sa le trimit in original sau vorbesc de formularele trimise de ei?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot,ATPO pozitivi

cred ca se refera la rezultatele originale ale analizelor, adica sa le scanezi si sa le atasezi la mail. Laboratoarele pot avea unitati de masura sau valori normale diferite, in functie de reactivii pe care-i folosesc. probabil de asta!

Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup austriecelor

gabi,stii cum se spune ca felul in care gandim este influentat de experientele pe care le-am avut in trecut....tu spui ca in Romania medicul e DD,el centreaza elda cu capu...eu iti spun ca in Romania am avut un Fiv de cosmar intr-o clinica ce lucreaza in echipa....asa ca din Romania mi se trage neincredera pentru lucrul in echipa.

elena,eu Fet-ul il voi face la Budapesta...probabil la sf.lunii Martie.
ma gandesc deja mai departe de acest Fet pentru ca eu nu prea cred in Fet.
nu spun ca nu sunt reusite cu el...nu sunt pesimista sau negativista de felul meu...pur si simplu instinctul imi spune ca EU nu voi reusi cu Fet.
asadar...il fac pentru ca trebuie facut...insa mintea este deja la urmatoarea incercare si de asta am inceput sa ma interesez despre clinicile din Austria...nu spun ca ma nemultumeste ceva la dr.Kovacs sau ca nu voi face urmatoarea incercare tot cu el insa vreau sa mai vad si o alta abordare a cazului meu...si ma gandesc ca poate merg si la o consultatie la Viena cand voi merge la Budpaesta pentru FET..ca-s doar 200 de km pana acolo.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Samira , te inteleg perfect!

Chiar daca mai avem o sansa cu Fet si eu ma gandesc in perspectiva, dar chiar nu am nici o idee concreta.
Noi am facut la Innsbruck si sant multumita de cum a decurs totul, protocolul mi s-a potrivit, a fost usor de urmat, rezultatul a fost excelent, 12 foliculi,8 embrioni, 5 blastocisti ziua 5, 2 transferati si 3 congelati.
Am comunicat bine cu clinica, au rata de reusita mare, dar este mai scump chiar si decat Viena si este si departe, as vrea sa gasesc o clinica mai aproape, dar si lucrul asta in echipa mai mare ma cam descumpaneste putin.
Ce cred ca a influentat negativ primul Et la mine, a fost o stare febrila si un debut de herpes chiar cu o zi inainte de ET, de data asta sper sa fiu ok.
Am primit protocolul pt FET, se pare ca o sa fie pe un ciclu normal, proginova din z1 6/zi pt endometru,acid folic si tromboass, control in z 14, si start progesteron. fet intre z 19-21.

Oare primul control in z14 nu e prea tarziu, daca ovulez mai devreme se poate amana pt urmatoarea luna?

Mergi la inceput

elena,ET in ziua 19-21 nu-i cam tarziu???
eu la primul Fet am facut ET in ziua 15.

eu i-am spus deja dr.ca mai mult de 3 zile nu stau la Budapesta pentru Fet.

nu cred ca-i vreo problema daca ovulezi mai devreme de ziua 14.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor

tocmai ce trimiti analizele scanate la Goldenes si am ceva nelamuriri:
ce inseamna APC resistance,HBs antigene si Anti Hbc???
asa tre'sa fac???sa scanez analizele mele si sa le trimit,nu???sau sa completez in documentul lor valorile mele la ce cer ei acolo???

va pup

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimineatza fetelor

tocmai ce trimiti analizele scanate la Goldenes si am ceva nelamuriri:
ce inseamna APC resistance,HBs antigene si Anti Hbc???
asa tre'sa fac???sa scanez analizele mele si sa le trimit,nu???sau sa completez in documentul lor valorile mele la ce cer ei acolo???

va pup

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

pai inseamna Ag HBs, anticorpi antiHCV si rezistenta la proteina C activata (APCR).
Primele 2 se lucreaza la multe laboratoare, APCR am gasit la Synevo Grozovici. Eu am scanat si am trimis ce mi-au cerut. Nu mai tin minte ce contin tabelele lor.

samiruto!
Gabi+29
placenta previa centrala

Mergi la inceput

multumesc gabi
am facut tot ce vor ei sa trimit...doar nu eram sigura ca am inteles bine.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput