FIV Europa(40)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_B spune:
irina, nu ai activat serviciul de mesaje private. Trimite-mi PM cu intrebarile tale si iti raspund cu placere.
Sisipisi, nu plictisesti pe nimeni. dar totusi, 3 luni fara CM??
nu vreau sa te bat la cap, stiu ca ti-am mai zis, dar totusi, de ce nu te duci la un endocrinolog? in mod clar, cazul depaseste competenta medicului de familie. Practic acum ai amenoree secundara de 3 luni, care tb investigata!
toate fetele
Gabi+28
placenta previa centrala
adijo spune:
Salutare fetelor! m-am intors si eu acasa dintr-o vacanta grozava! Am fost la ski in Austria , a fost f. misto. Acum, cu bateriile incarcate sunt " back to work".
Pup burticile!
Bruni te astept la o poveste!
Sisipisi incredibil ce bine te-ai putut deregla! ai mai luat legatura cu cei de la Wunsch sa le spui de aceasta mare intarziere? vreme frumoasa si zapada buna la ski!
Sisipisi spune:
adijo am comunicat mereu cu ei; trebuie sa imi aduc TSH sus; azi am fost la luat sange si peste 2 zile o sa aflu care e situatia; doctorita mea mi-a spus ca ma poate ajuta sa imi vina menstruatia dar avand in vedere ca vreau sa fac FIV nu recomanda asa ceva. A spus ca mai bine sa astept si cand tiroida va intra in valori normale o sa se rezolve si problema menstruatiei. Multumesc de urari abea astept. Locul unde mergem noi se numeste Valea Soarelui, o sa avem zile insorite si o sa ne simtim bine. De restul mai vedem.
sonya_mea spune:
Buna fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.
As vrea sa merg la clinica Goldenes Kreuz la dr Strohmer pentru FIV 2, am scris un mail la ei dar nu mi s-a raspuns, de obicei raspund mai greu, sau poate nu au primit si sa mai trimit eu o data.
Ma puteti ajuta si cu o cazare mai ieftina, am vazut ca se pot inchiria si apartamente, aveti poate un link?
Poate stiti cumva cat de ocupati sunt, ideal pentru mine ar fi sa ajung la ei in urmatoarele 3 saptamani, nu as vrea sa prind postul Pastelui facand FIV, dar acum depinde si de disponibilitatea lor.
Aveti vreo lista cu analizele cerute acolo? Eu am analizele facute pentru FIV 1 (facut la Budapesta) dar au aprox 1 an, oare mai sunt "valabile"?
adijo spune:
Sonya, mie cei de la Goldenes mi-au raspuns f. repede ( cam in 2 zile). ei iti trimit niste formulare pe care trebuie sa le completezi( cu istoricul tau medical).Unele analize sunt valabile peste un an , dar dozarile hormonale, exam. bacteriologice trebuie sa fie mai recente. Oricum, in formularele respective vei avea mentionate analizele si "termenul lor de valabilitate"! bafta!
sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo Sonya, mie cei de la Goldenes mi-au raspuns f. repede ( cam in 2 zile). ei iti trimit niste formulare pe care trebuie sa le completezi( cu istoricul tau medical).Unele analize sunt valabile peste un an , dar dozarile hormonale, exam. bacteriologice trebuie sa fie mai recente. Oricum, in formularele respective vei avea mentionate analizele si "termenul lor de valabilitate"! bafta! |
Multumesc mult de raspuns. Eu vroiam azi sa le trimit iar mail, fiind obisnuita din Ungaria sa mi se raspunda in cateva ore la mail, am zis ca sigur nu l-au primit, dar mai astept.
Ma puteti ajuta si cu informatii despre o cazare mai ieftina si cat de cat aproape de clinica?
Gabi_B spune:
Sonya, mai scrie odata. De obicei, cand trimiteam mail in afara orelor de program primeam un raspuns automat, unde scria orarul de functionare si faptul ca o sa-mi raspunda cat de repede. Iar in timpul saptamanii, primeam mail de raspuns de la secretare cum ca au trimis intrebarile mele la un dr. Asa eram sigura ca au primit. Tu ai primit asa ceva? daca nu, mai scrie odata.
cat despre formularele lor, o sa vezi ca sint f amanuntite.
si bafta
Gabi+29
placenta previa centrala
samira33 spune:
fetelor,voi cum ati comunicat cu cei din Austria???
am trimis si eu mailuri la Goldenes si Wunschbaby.
mi-au raspuns foarte repede cei de oldenes-in vreo 2 ore...mi-au trimis o groaza de documente de completat insa sunt in lb. germana pe care eu nu o stapanesc deloc...asada...aceste formulare nu exista si in lb. engleza???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
bombi spune:
samira, daca nu faci rost de formulare in engleza, te pot ajuta eu cu traducerea din germana
ps. la multi ani si multi bebi cit de curind!
samira33 spune:
bombi,esti foarte dragutza,daca nu gasesc formularele in lb. engleza apelez la tine.
multumesc si pentru urari...sa fie pentru toata lumea cu bebei in anu' asta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2