ian-feb2011-BV LILI_G, BEBELU! HAI TIERRY! (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

HAI RALUCA !!!

HAI TIERRY !!!

Suntem alaturi de voi.
De cate ori ma trezeam aseara ma gandeam la Bebelu, de parca eu ma duceam sa nasc, asa emotii am. De la 4 nu mai dorm gandindu-ma la ea.
Vreau si eu sa am optimismul ei...

Haideti bebelusi....mamele voastre va asteapta nerabdatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Am stricat si pagina. Iertare, din prea mult entuziasm.

Raluca, suntem alaturi de tine, nu conteaza tipul anesteziei, important este ca astazi vei fi mamica!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata fetele!
Nu am reusit sa ma trezesc mai devreme pentru galerie, dar daca Ralu inca astepta anestezistul inseamna ca pt ea nu e prea tarziu:
HAIDE RALU!!!

HAIDE BEBE NATALIA!!!

TIERRY cred ca si-a vazut deja buburuza, dar pentru ca nu stim nimic sigur, eu o incurajez si pe ea:
HAIDE TIERRY!!!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Lili!! Bine ai venit bebe Stefan!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

si eu am mai multe cunostiinte care au avut nastere provocata cu anestezie si au fost super multumite. Toate au fost la Giulesti (se pare ca e o maternitate care practica la greu acest stil de nastere, fata de altele unde nimeni nu vrea sa auda) si atat doctorii cat si moasele au fost foarte implicati si cooperanti. Riscul e ca daca te lasa balta, fara sa iti spuna cand sa impingi ii poti face rau copilului.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

azi merg cu mama la Ikea sa mai luam pentru Buburuz una-alta. Sper sa am putere sa strabat tot magazinoiul ala.

Mergi la inceput

fetele, vroiam sa va intreb daca trebuie calcat absolut tot pentru bebeloi: prosopele, scutece de finet, ciorapi, manusi. Ieri si alaltaieri am calcat 2 cosuri de lucrusoare si nu mai puteam de spate. Am zis ca hainutele trebuiesc neaparat calcate, dar restul (ce am enumerat mai sus)? Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Sunt si eu un intrus mic din odiseea de nov-dec care e dator cu o galerie si nu prea are net... Sper sa nu fi ratat momentul

*...................................
*.........................................................
*..............................................
*.........................................................
*.....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mada eu ciorapi n-am calcat (adica mami meu, ca ea s-a ocupat); nu e obligatoriu sa calci ceva, e o metoda de sterilizare si asta... dar iti spun eu din experienta unor mamici cu mai multi copii, n-au calcat si copiii au fost ok, far a probleme (cred ca mai mult a noastra e problema);
Eu am zis ca o sa calc la fetita macar 3-6 luni asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

FELICITARI LILI

BUN VENIT BEBE STEFAN

HAI RALUCA

35+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput