Huidu si-a revenit!!!
Raspunsuri - Pagina 6
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALTESA ce mai stiti de Huidu a iesit sau nu din coma? |
din fericire,da!

MULTUMIM DOAMNE CA NE-AI ASCULTAT RUGILE!
zicea azi pe realitatea ca s-a ridicat din pat a stat de vb cu familia,deci e ok de acum urmeaza recuperarea totala si gata ...va fi prezent din nou la cronicuta,sper
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
olim spune:
sanatate multa Serbane!!!

si o recuperare cat mai rapida, te vrem pe sticla 
cristina
mult curaj, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea putere sa treceti peste aceast moment cu bine!
silvi_2005 spune:
Sanatate multa
M-am bucurat sa citesc in stiri ca e ok si ca prognosticul e foarte bun desi urmeaza o perioada de recuperare destul de lunga. 
bubulina1 spune:
Ieri a fost mutat de la sectia de Terapie intensiva iar medicii austrieci sunt foarte optimisti in ceea ce priveste recuperarea. Se pare insa ca cel putin 2 saptamani va ramane in spital si apoi depinde cat de repede se va recupera complet.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
RazaDeSoare spune:
Ma bucur ca isi revine si ii doresc multa sanatate!! Insa nu inteleg daca a mai schiat inainte cum de s-a lovit asa de tare? Am citit ba ca a vrut sa ocoleasca niste copii, ba ca s-a dezechilibrat el...
megbeng spune:
Ii doresc si eu sanatate taticului Huidu..dar am o nelamurire: de ce subiecte similare despre Pitis sau Nichita Stanescu au fost mutate la sufletul credintei unde intra putina lume si despre acest domn avem subiect la generale?
meg,
de
matei(9.02.2007)
Androix spune:
Asta ma intrebam si eu. ![]()
Cred ca a fost lasat aici pentru ca sotia lui Serban e membru DC, stiu ca n-a vrut sa se stie cine este, dar la vremea primei sarcini stiu ca era membru activ pe forum.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()