Huidu si-a revenit!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

E conferinta de presa pe Realitatea Tv din Innsbruck

Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off..ma alatur si eu acestui subiect pentru ca il cunosc pe Serban , e un om tare de treaba, vesel, bun....fostul meu sot canta in trupa lor de la emisiune si am fost de cateva ori pe platouri acolo...i-am vazut copilasii...off...sper sa se faca bine si sa se intoarca in tara, alaturi de familia lui si de toti cei care il asteapta cu sufletul la gura , il iubesc si il admira
Hai Serban, ne gandim la tine!

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Ma gandesc si eu la Huidu. Am auzit acum vesti bune. Avem nevoie de el si anul viitor pentru a ne descretii fruntile in orele de Cronica.

pentru familie

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Haide Huidule,stiu ca poti! Mie imi place mult Huidu ,face bine ce face,imi place mult si Badea,chiar daca ei doi nu se plac. Asta nu ma opreste sa imi para rau de necazul oricaruia dintre ei.
Anya ,intradevar pentru anonimi se ajunge mai greu la persoanele cu statut inalt ,se trece prin multe etape pentru asta.Nu stiu din ce motiv s-a ajuns mult mai repede pentru el,dar de ce trebuie sa fim "carcotasi" ? Hai sa ne rugam sa se insanatoseasca repede,cum ne rugam pentru fiecare copilas sau om matur despre care citim pe "Desprecopii" ca are probleme de sanatate ! Nu am avut putere sa ma uit pe bloguri,ziare,stiri sa vad daca Mircea Badea ar fi fost atat de rau incat sa spuna ca l-au ajuns pe Huidu blestemele,dar eu nu cred asa ceva. Iar cei care au gandit asta sunt destul de rai incat sa spuna acelasi lucru despre oricine,fie el om matur sau copil,persoana publica sau anonim aflat in suferinta.

Serban Huidu,sa te vedem vesel si "carcotind" despre pardalnicele skiuri care nu au fost vrednice de avantul tau!

Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Si eu ma alatur cu un gand bun catre Serban Huidu. O inima mare, un om de familie, un tata iubitor. Am recitit cu emotie www.desprecopii.com/info.asp?id=1312" target="_blank">interviul pe care ni l-a acordat impreuna cu Mihai Gainusa acum cativa ani (in 2008).

Iata un scurt fragment:

Rep: tie ce-ti place cel mai mult la Rares?

Mihai: cel mai mult ii place cand doarme!

Serban: Sa stii ca nu-mi place cand doarme. E foarte haios, dar e asa cum ti-a spus si Misu: e un copil care rade tot timpul si e plin de energie. Tot timpul rade. In toate pozele pe care le avem el rade. Si poate sa planga, sa nu doarma, sa se trezeasca, sa se zbuciume toata noaptea, cand se trezeste si zice “tata”, mai poti sa rezisti inca o saptamana!

Acum Serban doarme. Dar cu totii ii dorim sa se trezeasca, sa se faca bine si sa se bucure multi ani de acum in colo de familie! Il asteptam din nou sa rada si sa ne faca sa radem!

Multa sanatate Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Sa auzim de vesti bune!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Cristina, daca ne mai citesti pe aici...sanatate multa lui Serban!! Va fi bine!! Ma gindesc ca daca s-ar fi intimplat in Romania nu cred ca ar fi avut multe sanse! Dumnezeu sa fie cu voi!

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput