Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, bine ca te-am prins ca vroiam sa ma iau de tine... Ia spune, cum stai cu diversificarea? sau inca nu? cum e cu LM? Tot des si cate un pic?

Victo, pupam sa treaca raceala si la voi.

Da stiu ca avem la delfinasi raciti... ioi...

Masina e asta... a mai lasat din pret la 12000, si imi vand passatul, dar e ieftin, ma bucur daca iau 4000 pe el...no, asta e, daca ne-o mancat undeva... masina e din 2008, ca una noua e 23000, si nu cred ca merita, pt ca in 2 ani ajunge la juma de pret... sper sa ma descurc cu condusul, ca e mai inalta.

Io maine fac toata mancarea.

Paulaaaaaaaaaaaaaaa, distractie faina de Rev! Sa fie Raul cuminte cu ai tai, sa nu trebuiasca sa te intorci. Sa ai un AN Nou minunat!!! Asa si la mine, daca anul ce vine e la fel ca 2010, sunt cea mai fericita!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

OTILIAAAAAAAAAAAAA...LA MULTI ANI MAMI DRAGA, SA FII SANATOASA SI SA AI MULTA PUTERE SI RABDARE SA-TI CRESTI PRINTESELE!

Paula, distractie frumaosa de Rev! sa ne auzim cu bine in 2011!!!!

Crispro, faina masinuta...s-o folositi sanatosi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crispro, f faina masina. Sunt sigura ca o sa te descurci. Referitor la inaltimea masinii, e mai usor de condus...vezi mult mai bine tot ce se intampla.
Si eu maine fac toata mancarea. A adormit Raisa in brate la tati

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La multi ani Otilia! Frumosi si binecuvantati alaturi de familia ta minunata! Doamne ajuta!
cris, foarte faina masina!
eu am mai facut din mancare de azi ca maine sa ma bag la filme mai repede ...urasc sa stau pe 31 seara prin bucatarie. cu ale si nectarie pe cap nici o sansa sa termin mai repede. tati se baga maine la aspirat si ce mai e curatenie. eu nici nu pun mana. intentionez ca maine la 15 sa fie totul gata si sa ma postez la joaca cu copii sub brad

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

andreea, parca si voi ati luat o masina curand. ce masina? noua? in rate...ma bag la investigat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA distractie placuta !!! Un An Nou fericit si plin de impliniri, mai bun ca 2010, sa faceti pregateala pentru fetita

CRIS
ce faina e masina!! sa o stapaniti sanatosi!!!

sa stii ca din asta imi doream si eu cand am luat masina actuala ne-am dus sa vedem KIA si am zis sa ma urc in asta Sportage, nu imi venea sa mai cobor

offf, mai mamicilor cu pui bolnaviori Aelita, Andreea, Victo, Cris, senty_mary, Crissy, roxana, ramona

Iza vad ca e mai bine

azi am mai avut o sedinta foto, dar bebe era marait! credeam ca ii e somn, cand colo ii era foame, tot cu degetul in gurita a stat acum doarme mandrul meu, dar nu a papat decat la san, sa vedem cand da trezirea de foame

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu tot cautam pe net daca sa ii dau zuchinni sau nu la copil si am gasit tot felul de retete pentru bebei. dupa ce introducem mai multe alimente, ne putem juca cu meniul zilnic a lui bebe.

pacat ca va trebui sa ii dau indicatii la bona

cris am vazut fisierele tale de pe contul comun, mercic de ele

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Maine de dimineata plec, in seara asta ma ocup de bagaje, asa ca va urez de pe acum :
AN NOU FERICIT!!!Pt mine anul 2010 a fost cel mai bun an de pana acum, mi l-a adus pe Raul si o gramada de prietene dragi, fara de care mi-ar fi fost mult mai greu sa trec prin toate incercarile.... Sa ne vedem cu bine in anul 2011. Sa dea Domnul sa avem un an linistit, sa ne bucuram de ceea ce avem si multa sanatate!!
Eu pana duminica stau la revelion, la o cabana, undeva pe langa Sibiu. Sper sa rezist. Raul va fi sub supravegherea stricta a parintilor mei. Vedem cum se vor descurca. Daca nu fac fata, venim acasa...
Va pup pe toate si ne vedem duminica.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Drum bun si distractie placuta! Daca tot ai plecat, incearca sa te relaxezi. Si nu pleca cu ideea ca daca nu fac fata vin acasa..... ca te bat

M-a impresionat cum ai zis tu ca a fost cel mai bun an, si pt noi la fel, nici nu imi vine sa cred ca o am pe Larisa. Si da, imi sunteti tare dragi si ma bucur de forumeala cu voi, desi cred ca v-am mai zis ca nu sunt deloc genul, nu prea am rabdare sa scriu, sa povestesc, nici nu am multe prietene cu care sa stau asa sa vb vrute si nevrute.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Masina e asta... a mai lasat din pret la 12000, si imi vand passatul, dar e ieftin, ma bucur daca iau 4000 pe el...no, asta e, daca ne-o mancat undeva... masina e din 2008, ca una noua e 23000, si nu cred ca merita, pt ca in 2 ani ajunge la juma de pret... sper sa ma descurc cu condusul, ca e mai inalta.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

imi place si mi se pare ok pretul raportat la an fabricatie, km. Si e totusi un SUV. O sa te obisnuiesti imediat cu condusul, cred ca e si o masina usor de manevrat.
Sa o stapaniti sanatosi si sa va duca in locuri frumoase!

Apropo de investitii, Larisa sarut mana pt info cu mobila,
i-am cam frecat eu la cap cu n variante, n mailuri cu detalii dar pana la urma am comandat-o acu vreo 2 saptamani, pana la sf lui ian e gata. Facem practic toata casa (chiar si in baie niste corpuri) mai putin camera Larisei.Deabia astept sa o vad, sa vad casa aranjata si sa ma mut. Sper sa fie ok.
Deocamdata ne-a venit canapeaua, care a iesit fb, suntem f incantati ca am gasit o firma care sa iti faca pe comanda, nu numai culoarea (cu diverse combinatii) dar si dimensiunile pe care le vrei tu.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

andreea, parca si voi ati luat o masina curand. ce masina? noua? in rate...ma bag la investigat

larisa, noi ne-am luat in vara un Ford focus combi din 2007, din Germania...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput