Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Neata

LA MULTI MAMICA OTILIA DE TREI FETITE CUCUIETE!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

La multi ani Tudor si Aida de 6 luni! Sa fiti sanatosi pui cuminti si frumosi![b] Alina, pe unde umbli?

La multi ani Maria!! sa cresti mare si papacioasa!!

!Cris - Natali e o frumoasa!!! are niste ochi, iti vine sa o mananci! mi se pare ca tu semeni cu mama ta? sunteti o familie foarte frumoasa!!

Otilia - multumim de tratatie

Carmen - cum e la caldurica?

Aelita, Andreea, Ramona, VIcto, Rodi, Roxana - ce va fac puii? (sper ca nu am uitat nici un pui bolnavior)

Oana - ce bine ca nu a suferit delfinasul cu ochi albastri!

mami fericita de nazdravanul Andrei

LA MULTI ANI [/b]si de la noi!!!!

Si pup toti delfinasii bolnaviori, sa treaca racelile astea mai repede.

Si la noi e frig, azi nu am iesit, ieri in schimb am fost cam jumate de ora, ne-a tras tati cu sania si cu cainii pe langa noi, ca la nebuni. Larisa nu a zis nici pas, era fascinata de operatiune.

Suntem in agitatie mare cu revelionul, eu inca stau cat de cat linistita ca deee... am si alte responsabilitati; adica imi e bine, ca ma fofilez pe dupa fiica-mea

Am vazut ca vorbiti de mancaruri, va admir ce gospodine suntetiEu evident ca sunt pe alaturi cu astfel de pregatiri, de stiut stiu asa in teorie si fac diferite meniuri, dau idei dar practica ma omoara
Ciorba radauteana e tare buna, yamii!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fete!!!cum v-ati distrat de sarbatori?mi-a fost stricat pc-ul.nu am putut intra.
sper ca sunteti bine,nu am citit din urma,am 3 capitole

vreau sa va zic ca reteta lui Carmen de rata chinezeasca a avut un succes urias!!!toata lumea s-a lins pe degete si mi-a cerut reteta.
azi mami vrea sa incerce acelasi lucru dar cu curcan.Eu le-am dat garnitura varza rosie calita cu stafide si piure cald de cartofi.
plus am facut cioko de casa cu midale si esenta de migdale.IN 3 zile a trebuit sa fac 3 tavi asa trecere a avut.doar raffaelo nu am apucat sa fac.dar sper azi sa apuc.

noi de rev mergem la un restaurant.vin ai mei si stau cu piticii.

cu diversificrea stam bine,am inceput cu piure subtire de dovleac,apoi am introdus morcovul si azi intoducem pastarnacul,sper sa le placa diversificarea am inceput-o de 10 zile.ce spuneti de combinatia mea?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

uaau pai mai mami, cu 2 pui si tu ai timp de bunataturi din astea??? sa mai si incerci retete noi? Ce sa mai zic, felicitari

in concluzie, OMG, sunt oficial "cea mai terminata" in ale gatitului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

de 3 zile mergem zilnic la medic.
Sofia am zis ca e cu antibiotic,ea e bine.
Andres cu Miguel.de Miguel am zis ca are bronsita,i-a dat ventolin +niste picaturi Estilona .a doua zi(ieri) l-a vazut iar,a zis ca e spre bine(mie mi s-a parut spre rau).
Andres,ieri a zis ca tot nu are nimic,doar i-a schimbat sprayurile ,i-a dat alta doza de pulmicort(un fel de flezotide zicea Lala ca e) si sa ii dam iar ventolin(ca medicul lui zisese sa il scoatem,cum l-am scos a recazut),plus niste prafuri -un antialergic.
deci ieri la pranz a zis ca nu are nimic,doar aerosolii,si vine acasa si incepe febra ! si febra de ieri ,noaptea,azi...
azi iar cu amandoi la pediatra ,ca vrea sa ii vada zilnic...
Deja vazutul asta zilnic aici e cam rar.
si dupa ce i-a vazut a zis ca normal era sa se cunoasca o imbunatatire si le-a dat trimitere la spitalul Henares sa le faca raze la plamani si nu mai stiu ce...
pe amandoi i-am visat urat zilele trecute,asa ca va dati seama cum sunt..
de Andres zice ca tot nu vede nici o infectie,eu nu mai inteleg cum sa o tina atata timp si sa nu aiba nimic...
Miguel daca nu a facut febra ,nu ar avea infectie,dar in cazul asta trebuia sa se vada o ameliorare cu aerosolii,pe cand el se inrautateste...

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Offf Doamne, saracutii de voi toti, nici nu imi imaginez cum o fi cu toti bolnaviori
Putere mami si pupici multi multi la cei 3 copii dulci si cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Otilia, mamica frumoasa de fete frumoase!!!

LML Tudor Andrei, Aida Alexandra si Denisa Maria, sa fi mai papacioasa

La multi ani si din partea noastra, cu multa sanatate!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata!!!

Multi ani traiasca, multi ani traiasca , LA MULTI ANI, Otlia sa traiasca, Otilia sa traiasca, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai numai impliniri in viata!

La multi ani Tudor si Aida de 6 luni!!!! Sunteti copilasi mari deja!!! Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!!!

La multi ani Maria scumpa! Sa cresti mare si cuminte, sa mananci mult si bine, sa nu se mai necajeasca mami!

Soricelul meu s-a trezit la 12, i-am dat suzi, apoi la 6 juma i-am bagat io bibe in gura prin somn, ca nu mancase de 11 ore aproape si cred ca e cam mult...si s-a trezit la 9 juma ca de obicei.

Azi am de sters praful, aspirat, curatat baile, facut supica la copil.. si ar trebui si ceva de papa... dar nu stiu daca reusesc.

Cris, ce faina e Natali! E o papusa! Cu ochisorii ei frumosi! Bine ca a fost cumintica, draga de ea!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

ce bine doarme puiul tau. A meritat sa faci "armata"cu el

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, Roxana, stati asa ca nici io nu ma am cu bucatareala.. am facut pt prima data praji de cand cu forumul, intai tarta cu visine, apoi praji de post...mancarica tot asa, copiata de la fete... mare lucru nu stiu nici io... nu-i bai.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

boon..am terminat aerosolii cu adrenalina..na..mare branza inca nu vad, decat ca nu e mai rau..de maine facem cu bicarbonat inca 4 zile..ufff..si amine dim is singura, ca sotu e la lucur, soacra gateste..habar n-am cum oi reusi sa ii fac eu aerosolii.
aelita, of draga de tine..Doamne ajuta sa se vindece odata. insa din pacate, cam un an de zile pe putin tot asa va fi :( vad eu cu Stefan. inainte de gradi n-a fost deloc racit, de atunci- de la 1 an si 10 luni..lunar raceste..cu exceptia vacantelor.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ei..nici eu nu excelez la bucatareala...mancaruri stiu sa fac in schimb la dulciuri nimic...dar m-a pus fi'mea la respect. a tinut una si buna ca vrea gogosi ( a mancat la gradi) asa ca azi am bagat iar gogosi dupa ce facusem saptamana trecuta. am cautat pe net reteta si mi-au iesit superrrrrr...alte dulciuri nu stiu sa fac dar am zis ca de la anul ma apuc si eu sa bibilesc una alta. mancaruri fac...ca na daca nu eu atunci cine
mie imi place salata asta de piftelute cu ceapa marinata si maio de mor...radauteana ii place sotului si evident alexiei. o sa fac si salta de fructe.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14578/Piftelute-Marinate/
am reusit sa fac cate ceva azi ..a mai stat sotul cu Nectarie...maine mai am de facut maioneza si de taiat ceapa pentru marinata si salata de fructe.
lui nectarie i-a facut tati baie si doarme tun....are insa obiceiul sa nu mai doarma deloc de la ora 16 pana seara la culcare.
ma duc sa termin radauteana si dupa aia ma uit la un film cu tati. evident dupa ce el adoarme mandra mica.
cris, ce masina v-ati luat si cu cat? e in lista de "to do" pentru anul viitor. si nu stim ce sa facem daca sa luam noua sau second...si tot pe firma trebuie musai.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maine de dimineata plec, in seara asta ma ocup de bagaje, asa ca va urez de pe acum :
AN NOU FERICIT!!!Pt mine anul 2010 a fost cel mai bun an de pana acum, mi l-a adus pe Raul si o gramada de prietene dragi, fara de care mi-ar fi fost mult mai greu sa trec prin toate incercarile.... Sa ne vedem cu bine in anul 2011. Sa dea Domnul sa avem un an linistit, sa ne bucuram de ceea ce avem si multa sanatate!!
Eu pana duminica stau la revelion, la o cabana, undeva pe langa Sibiu. Sper sa rezist. Raul va fi sub supravegherea stricta a parintilor mei. Vedem cum se vor descurca. Daca nu fac fata, venim acasa...
Va pup pe toate si ne vedem duminica.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, drum bun, distracttie placuta si an an nou cu tot ce va doriti!
Noi ne-am razgandit, adica eu. Vreau ca primul Revelion cu Raisa sa stam acasa, doar noi 3. Daca chiar nu o sa doarma, probabil vom merge la prieteni dar dupa ora 24.00. Asa ca pt maine pregatesc asa: un platou rece (salam Sibiu, carnaciori sticks, telemea, masine, rosii cherry, ardei), vinete cu maioneza, oua umplute si peste cu cartofi aurii.
Raisa s-a trezit la 12.30 (trebuia la 14.00) si de atunci a mai atipit 30 de minute de la Real pana acasa. Acum e tati cu ea, sper sa doarma putin.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput