Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Andreea, Aelita, sanatate multa puiutilor vostri. Pentru mine nu este nimic mai trist decat sa-i vezi asa mititei cum se lupta ei sa se faca bine. si sa se faca bine puiutii cat mai repede.

of, dragele de voi cat de greu tre sa fie sa te imparti intre puiutii bolnaviori, mai ales ca imbunatirile sunt de asa scurta durata... mi-e si rusine ca eu ma bucur ca dau jos grasimi, iar voi nu stiti ce sa mai faceti cu micutii, alea-s probleme, nu cu ce ma imbrac eu de rev . pupam puiutii si la mamici , ca e tare greu asa...

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ioi, ce zi... sotul a plecat in Baia Mare sa ia masina... greu ne-am inteles si cu omul, ca noi vrem sa o luam pe firma, sa ii transferam banii din contul nostru in contul lui.. dar nu are cont, se teme ca poate nu sunt bani, si ca hartia de la banca e falsa... nu putem nici noi scoate bani, ca vine fiscul peste noi cand vede ca scoatem asa suma mare... asa ca o luam pe persoana fizica, pe numele nasului, platim din alti bani. si maine o cumparam pe firma, si platim prin transfer... mare nebunie... iar contul din banca e pe numele meu, io nu pot iesi din casa, cu bebe... am sunat, ne-am rugat, dat date, pana la urma rezolvat... no bun, m-am pus sa ii fac baie copilului, suna la usa... evident, nu raspund. copilul era in vanita... aud ca tot bate, coboara iar scarile la sonerie, iar la usa... no, ghinion... scot copilul, masam, imbracam, urlete... oamenii tot la usa... ioi, intr-un final deschid usa- o matusa de-a sotului si o verisoara, sa vada copilul.. super... se uita la copil, 15 minute, le zic ca tre sa il culc.. se simt doamnele si pleaca... si apoi incepe distractia. sa ii dau supa crema la copil... si apoi laptic. Lapticul era pregatit, adica 4 lingurrite LP si apa in castronas 120ml... bun.. mi se pare ca pireul e rece bine, asa incat golesc apa pt LP, in alt recipient, si pun la incalzit pireul.. pireu care se afla in borcanasele Avent... si mi se pare ca nu e bine inchis cu filetul, si il apas bine... incalzesc mancarica, copilul urla, ca era obosit... in brate nu il puteam lua ca eram la "oale". Dau sa desfac borcanelul- ciuciu. l-am apasat ca prostanaca si nu am mai putut sa il desfac. Am taiat cu cutitul marginile capacului, nu am reusit. I-am facut o gaura cu cutitul in mujlocul capacului, si am golit in alt borcanel... deja se racise, din nou... il pun pe copil in fiher, dar de obosit ce era si de flamand, nu avrut sa manance, se enerva... plangea... asa ca nu i-am mai dat... no, repede sa incalzesc apa pt LP. Imi dau seama ca nu ii ajunge cat am pregatit, 120ml, las iar copilul jos, urland, mai pun o masura de Lp in sticla si 30 ml la incalzit... am incalzit prea tare apa, am completat sa o racesc, prea rece, din nou incalzita tare, iar adaugat rece, iar masurat... intr-un final am terminat Lp, a mancat saracul vreo 110 si a plans iar de somn. asa ca l-am pus in patut, i-am dat suzeta si a adormit... deci azi fara supica crema... of! greu cu copilasi...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buei... asa deci... radeti de babismele mele. Bineeeee, de-acu' nu va mai zic nik :P

michelle, ai dreptate ca 2010 mi-a adus minunea dar... prin cate am trecut si cu ea

Roxana_T, tusea poate persista 1-4 saptamani in caz de raceala serioasa. Important e sa nu mai aiba febra si muci

aelita, eladea, sanatate puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:

De cateva zile matzul meu nu mai este interesat de nici o jucarie. Daca sta 5 minute locului este mult, apoi incepe o maraiala si vrea numai in brate si plimbat asa cum spuneam intr-un post anterior. Nici in fundic nu e bine, nici in picioare la geam, vrea doar in brate. Asa ca simt ca nu mai am timp de nimic. Acum doarme si as vrea sa prind si eu cateva minute de somn, caci noaptea trecuta a fost destul de agitat.

Mai pateste cineva dintre voi asa? SA fie doar o faza acest plictis si maraiala sau e de durata?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Ohhh DA, si la noi e la fel. Maraiala toata ziua, nu sta deloc singura, cum ma vede ca plec de langa ea, incepe direct sa planga parca apasa cineva pe buton. Nu imi pot face treaba, decat pe fuga, cat doarme, si asta imi da o stare de frustare si stress. Dar sa speram ca cu timpul se va regla...

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Cris, stiu doar de CALPOL, e un siropel ce contine paracetamol, se poate da de la 3 luni (Calpol 3+, parca este varianta si 6+ care se da de la 6 luni).

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Da, e calpol, am scris eu gresit.
Am cautat pe net. Deci CALPOL zic ca e ok, desi nu are febra, pana acum. ZYRTEC-ul e antihistaminic, mi l-a dat pt descongestionarea nasului (cica ar fi bun pt treaba asta, dar totusi e un medicament pt alergii) si ERDOMED e un siropel foarte nasol la gust pt fluidizarea secretiilor(provoaca greata...).

Nu stiu ce sa fac... si pediatra nu raspunde la telefon.

O sa incerc initial cu STODAL, o sa le iau si pe celelalte sa le am. Daca se inrautateste situatia le folosesc.
Stiti cumva cum se ia STODAL-ul?

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

uffffffffffffff!! se pare ca tot mai multi delfinasi racesc in perioada asta.
si al meu are rosu-n gat si 1 tona de muci. noi luam augmentin 3 ml la 12 ore si stodal 2 ml la 12 ore.
am obs ca dupa stodal face ca un magarus si il deranjeaza ca dupa ce trece tusea trage cate un tipat de se aude la vecini, dar nu de durere ci asa parca ar vrea sa-si testeze corzile vocale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, io am ras de ce ai povestit tu acolo, te si vedeam masurand, incalzind, racind, mesterind cu cutitul la capac . stiu ca e greu cand trebuie sa le ai pregatite si copilul plange... eu ma apuc si le pregatesc inainte de a fi ora, sau cand vad ca da cel mai mic semn, altfel e jale!! dar bine, eu nu ma mai joc cu completare la mese, mananca atata cat ii trebuie si din fructe si din pireul de amiaza, am facut sa fie cate o masa intreaga deja, ca oricum i se face foame la o ora dupa fructe (chiar daca-s 150 g sau mai bine...) si ii dau titi. ma gandeam sa adaug o masura de cereale cu fructe in pireul ala, sa-i dea sat... dupa legume e mai bine, ca oricum are si o portie buna de somn, si apoi titi pana adoarme... azi i-am luat de curiozitate un borcanel de orez cu morcov si supa de pasare, mirosea tare bine, si am mai pus in el si dovlecelul ce ramasese de ieri. a papat tare bine, mai are si pe maine o portie mare.

deci, am fost in oras la... cumparaturi, am intrat in 20 de magazine si am probat Mariei 15 papuci, dar nu-i erau buni, ori prea mari ori prea mici, si aceeasi marime . pai nu era sa vin cu mana goala, i-am luat o rochita Isabelei. si imediat o luam iar din loc, cand deschid magazinele... asa ca o sa-si faca pitica somnul in carucior, la plimbare, asa cum ii place ei

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LARISSA aici ai reteta lui Carmen.e in 2-3 postari,le gasesti tu

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:

De cateva zile matzul meu nu mai este interesat de nici o jucarie. Daca sta 5 minute locului este mult, apoi incepe o maraiala si vrea numai in brate si plimbat asa cum spuneam intr-un post anterior. Nici in fundic nu e bine, nici in picioare la geam, vrea doar in brate. Asa ca simt ca nu mai am timp de nimic. Acum doarme si as vrea sa prind si eu cateva minute de somn, caci noaptea trecuta a fost destul de agitat.

Mai pateste cineva dintre voi asa? SA fie doar o faza acest plictis si maraiala sau e de durata?

24.06.2010

al meu e asa dar o pun pe baza racelii. nu vrea deloc singur, numai cu mine sau cu tati, iar jucariile le arunca cat colo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Maria, Cristina Serban, vasazica nu sunt singura. Si eu am pus-o pe seama racelii dar cred ca mai degraba se alinta. Si tot asa trebuie sa fac treburi pe fuga si mai trantesc, lovesc. Alaltaieri din graba am varsat cafeaua pe jos de dimineata, iar dupa-amiaza am trantit niste sarmale. Apoi curata cu matzul in brate. Deja simt ca ma dor genunchii cand ma aplec.

Cristina, felicitari pt masina. S-o folositi fara incidente.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, merci. Astept sa vina sotul... ca masina avea cauciucuri numai de vara, acum e tot in Baia Mare , a cumparat de undeva cauciucuri de iarna, acum i le schimba cineva si apoi vine.. sper sa fie ok, ca nu am apucat sa mergem la un tester cu ea...

Rodi, asa si io, pregatite din timp, dar fix la ora mesei s-au incurcat toate... Si Mariei nu i-ai gasit nimic?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput