Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
La multi ani tutror sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei de astazi.
Eu nu am mai reusit sa ajung la calculator de vreo 2 zile caci am si avut o gramada de treaba iar in putinul timp ramas Theo a vrut numai in brate si nu oricum ci in miscare. Vestea buna este ca astazi vin bunicii (tatal sotului si mama mea, caci atat ne-a mai rams) si asa ca voi mai pasa nepotul sa-l mai tina si ei in brate.
Cu raceala nici nu mai stiu ce sa mai zic. Am terminat marti seara tratamentul insa el tuseste in contuinuare. Mai putin peste zi si mai rau seara si dimineata. Maine vine pediatrul lui sa-l vada si vom vedea ce mai trebuie sa facem.
Cu pregatirile de Rev eu voi merge anul asta pe cat mai simplu din lipsa de timp. Adica salata boef (caci n-am facut de Craciun), sarmale (again!) insa sunt preferatele socrului si tiramisu. A si mai trimite sora mea niste cremsnit. Restul va cumpara sotul maine.
Chiar mi-e si rusine cand vad cate bunatati pregatiti voi. La noi a fost intotdeauna mai greu cu bucataritul in sensul ca al meu sot prefera sa iesim in oras, sa vizitam prietenii iar mancarea sa vina de la parinti sau sa cumparam gata pregatit. Mie imi convine si nu prea pt ca cele din comert nu sunt asa gustoase.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici abia astept sa o vad si pe a mea facand asa Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
ioiiii, ce m-am distrat.... ce haios e... chiar ca abia astept sa faca si ai nostri faze de-astea...
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
scriu repede, pana dorm copiii... eu am o stare f aiurea, din cauza febrei lui Eric care nu-mi da pace...azi inca n-a facut, astept sa se trezeasca sa i-o verific...nici ieri n-a facut decat pe la ora 18...atat...nu stiu ce sa mai cred...mai avem 3 zile de Klacid, care e rau ca naiba...adica e dulce la inceput apoi ti se amareste in gura ca pelinul... dar il ia totusi...daca nu ne revenim va trebui sa facem ceva analize, radiografie, probe urina, etc,...
e asa palidut si slabut...mi-e mila tare de el...mama ei de treaba... am avut niste sarbatori de pomina...nu vreau sa mi le amintesc...
cris2010, ai grija cu antibioticul...ideal ar fi(noi n-am procedat asa si-mi pare tare rau) sa-i faci o antibiograma, sa vezi la ce e rezistent virusul...sau un exudat faringian si/sau nazal... noi n-am mai facut asta pt ca avea febra de 6 zile deja, cand ne-a dat dr de fam antibioticul...si rez. antibiogramei dureaza cateva zile bune... asa incat suntem deja la al doilea antibiotic in decurs de o sapt...mama ei de lume...
crispro, am patit-o si eu cu supa lui Filip azi...am pus-o la foc, si mi s-a ars toata, eu faceam nspe mii de chestii odata si evident am uitat de ea...asa ca am pus sa fac alta... astept sa se termine si sa se trezeasca pici sa-i dau...chit ca va fi ora 5-6... da tot o incerc azi...
nurofenul si Panadolul se dau alternativ daca febra e mare, asa stiu eu...si se pot da la minim 4 ore distanta...repet, daca febra trece de 38.5-39...altfe se merge pe un singur fel de antitermic...
cica Panadolul e mai eficient pt febra, Nurofenul e eficient pt reducerea inflamatiilor si a febrei...
sanatate bolnaviorilor...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
aelita spune:
de 3 zile mergem zilnic la medic.
Sofia am zis ca e cu antibiotic,ea e bine.
Andres cu Miguel.de Miguel am zis ca are bronsita,i-a dat ventolin +niste picaturi Estilona .a doua zi(ieri) l-a vazut iar,a zis ca e spre bine(mie mi s-a parut spre rau).
Andres,ieri a zis ca tot nu are nimic,doar i-a schimbat sprayurile ,i-a dat alta doza de pulmicort(un fel de flezotide zicea Lala ca e) si sa ii dam iar ventolin(ca medicul lui zisese sa il scoatem,cum l-am scos a recazut),plus niste prafuri -un antialergic.
deci ieri la pranz a zis ca nu are nimic,doar aerosolii,si vine acasa si incepe febra ! si febra de ieri ,noaptea,azi...
azi iar cu amandoi la pediatra ,ca vrea sa ii vada zilnic...
Deja vazutul asta zilnic aici e cam rar.
si dupa ce i-a vazut a zis ca normal era sa se cunoasca o imbunatatire si le-a dat trimitere la spitalul Henares sa le faca raze la plamani si nu mai stiu ce...
pe amandoi i-am visat urat zilele trecute,asa ca va dati seama cum sunt..
de Andres zice ca tot nu vede nici o infectie,eu nu mai inteleg cum sa o tina atata timp si sa nu aiba nimic...
Miguel daca nu a facut febra ,nu ar avea infectie,dar in cazul asta trebuia sa se vada o ameliorare cu aerosolii,pe cand el se inrautateste...
eladea2005 spune:
si cu intarziere, niste poze cu tortul lui Eric
si plangocele
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui aelita de 3 zile mergem zilnic la medic. Sofia am zis ca e cu antibiotic,ea e bine. Andres cu Miguel.de Miguel am zis ca are bronsita,i-a dat ventolin +niste picaturi Estilona .a doua zi(ieri) l-a vazut iar,a zis ca e spre bine(mie mi s-a parut spre rau). Andres,ieri a zis ca tot nu are nimic,doar i-a schimbat sprayurile ,i-a dat alta doza de pulmicort(un fel de flezotide zicea Lala ca e) si sa ii dam iar ventolin(ca medicul lui zisese sa il scoatem,cum l-am scos a recazut),plus niste prafuri -un antialergic. deci ieri la pranz a zis ca nu are nimic,doar aerosolii,si vine acasa si incepe febra ! si febra de ieri ,noaptea,azi... azi iar cu amandoi la pediatra ,ca vrea sa ii vada zilnic... Deja vazutul asta zilnic aici e cam rar. si dupa ce i-a vazut a zis ca normal era sa se cunoasca o imbunatatire si le-a dat trimitere la spitalul Henares sa le faca raze la plamani si nu mai stiu ce... pe amandoi i-am visat urat zilele trecute,asa ca va dati seama cum sunt.. de Andres zice ca tot nu vede nici o infectie,eu nu mai inteleg cum sa o tina atata timp si sa nu aiba nimic... Miguel daca nu a facut febra ,nu ar avea infectie,dar in cazul asta trebuia sa se vada o ameliorare cu aerosolii,pe cand el se inrautateste... Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
offffff, Aelita, cat de bine te inteleg...imi pare tare rau de puiutii mici...si eu sunt terminata din cauza febrei fara o cauza clara...si imi trec prin minte tot felul de ganduri negre... ca deja o tinem asa de vreo 12 zile...febra care vine, trece si cand ti-e lumea mai draga iar apare...
sper sa va reveniti cat mai repede, mai ales ca toti 3 sunt bolnaviori...nu vreau sa-mi imaginez...
sanatate multa, multa...si putere mami...trecem noi si peste asta..
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 crispro, am patit-o si eu cu supa lui Filip azi...am pus-o la foc, si mi s-a ars toata, eu faceam nspe mii de chestii odata si evident am uitat de ea...asa ca am pus sa fac alta... astept sa se termine si sa se trezeasca pici sa-i dau...chit ca va fi ora 5-6... da tot o incerc azi... |
ha ha, si eu am patit azi dimineata cu macaroanele Mariei , dar asa multe treburi aveam de facuuut, ce sa zic! citeam pe forum si adunam recolta de la ferma . asa ca se trezeste Maria si ma intreaba daca am facut pui cu sos , dar eu abia ii facusem alta portie
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Andreea, Aelita, sanatate multa puiutilor vostri. Pentru mine nu este nimic mai trist decat sa-i vezi asa mititei cum se lupta ei sa se faca bine. si sa se faca bine puiutii cat mai repede.
24.06.2010
michelle1981 spune:
Ce poze frumoase Eladea .. si ce tort wow
Imi place cum ati aranjat masutele piticilor.
Mi se rupe inima cand aud de puiuti bolnaviori.. Insanatosire grabnica, aelita, eladea!
Bumblebee, www.in-familie.ro/tort-diplomat-cu-iaurt/" target="_blank">tortul e usor, racoros, si pufos asa.
Cris2010, ce papusica am vazuut
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Roxana_Theo spune:
De cateva zile matzul meu nu mai este interesat de nici o jucarie. Daca sta 5 minute locului este mult, apoi incepe o maraiala si vrea numai in brate si plimbat asa cum spuneam intr-un post anterior. Nici in fundic nu e bine, nici in picioare la geam, vrea doar in brate. Asa ca simt ca nu mai am timp de nimic. Acum doarme si as vrea sa prind si eu cateva minute de somn, caci noaptea trecuta a fost destul de agitat.
Mai pateste cineva dintre voi asa? SA fie doar o faza acest plictis si maraiala sau e de durata?
24.06.2010