Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Cum e diplomatul cu iaurt si fructe? Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga, ca vreau peste, sa alunec, nu mai vreau sa scurm. Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind. Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
Mie sigur mi-ai facut pofta
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
cum faci? o data dai panadol si dupa 8 ore ii dai nurofen? ca asa mi-a spus si sora mea care l-a avut pe bb de 1 an bolnavior....si cica asa e bine sa se dea Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
exact asa ii dau
si al meu geme in somn..a zis asa clar mama si ai-ai-ai..asa mila mi-era de el ca abia mai respira printre toti mucii
Mycya spune:
mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici
abia astept sa o vad si pe a mea facand asa
Mami de Andra Maria 02.08.2010
lalala13 spune:
citat din mesajul lui crispro Eu Sinupret nu am reusit, isi facea greata. A incercat si nepotelul meu de 2 ani si a vomat. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
pai e groaznic la gust..da-i cu putin ceai!!!
bumblebee spune:
citat din mesajul lui Mycya mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici abia astept sa o vad si pe a mea facand asa Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
lalala13 spune:
citat din mesajul lui Mycya mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici abia astept sa o vad si pe a mea facand asa Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
cat de tareee
al meu azi a facut prima boacana ..am pus castroneleul de fructe cu biscuiti pe masa lui de la scaunel..dar destul de departe..m-am dus repede sa iau o bavetica..si cand aud sotul" mai, ce ai facut!" si da intr-un ras isteric. domnul meu a apucat castronul si l-a varsat pe el..si lua de pe burta amestec de ala si ducea la gura si manca facea sotul..mai, bine ca nu si-a dat pe cap.intr-adevar il ratase..de data asta
crispro spune:
Foarte tare copilasul de te youtube, am gasit si io www.youtube.com/watch?v=Hr7ZKAb34NA&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">un ras haios de tot
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
larissa_79 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Cum e diplomatul cu iaurt si fructe? Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga, ca vreau peste, sa alunec, nu mai vreau sa scurm. Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind. Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 5 Primul meu Craciun! |
sunt pur si simplu supozitii ca sa nu zic babisme....eu nu cred in asa ceva...ba chiar ma amuz cand aud...plus de asta am mancat peste in post de mi s-a luat. sa nu mai aud...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
larissa_79 spune:
carla, vreau si eu reteta lui carmen cu rata si cicolata de casa cu migdale...ca e ziua sotului pe 19 ian si ma gandesc sa chem cateva familii.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
bumblebee spune:
stiu, Lari, dar ma mai amuz si eu, dar chiar as papa un salau la cuptor.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!