Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Cum e diplomatul cu iaurt si fructe ? ![]() Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind . Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit.Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 5 Primul meu Craciun! |
Mie sigur mi-ai facut pofta

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
lalala13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
cum faci? o data dai panadol si dupa 8 ore ii dai nurofen? ca asa mi-a spus si sora mea care l-a avut pe bb de 1 an bolnavior....si cica asa e bine sa se dea Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
exact asa ii dau

si al meu geme in somn..a zis asa clar mama si ai-ai-ai..asa mila mi-era de el ca abia mai respira printre toti mucii

Mycya spune:
mai fetele cat am ras si eu si Andra
uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici
abia astept sa o vad si pe a mea facand asa ![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui crispro Eu Sinupret nu am reusit, isi facea greata. A incercat si nepotelul meu de 2 ani si a vomat. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
pai e groaznic la gust..da-i cu putin ceai!!!

bumblebee spune:
| citat din mesajul lui Mycya mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aiciabia astept sa o vad si pe a mea facand asa Mami de Andra Maria 02.08.2010 |

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 5
Primul meu Craciun!
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui Mycya mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aiciabia astept sa o vad si pe a mea facand asa Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
cat de tareee
al meu azi a facut prima boacana ..am pus castroneleul de fructe cu biscuiti pe masa lui de la scaunel..dar destul de departe..m-am dus repede sa iau o bavetica..si cand aud sotul" mai, ce ai facut!" si da intr-un ras isteric. domnul meu a apucat castronul si l-a varsat pe el..si lua de pe burta amestec de ala si ducea la gura si manca
facea sotul..mai, bine ca nu si-a dat pe cap.intr-adevar il ratase..de data asta
crispro spune:
Foarte tare copilasul de te youtube, am gasit si io www.youtube.com/watch?v=Hr7ZKAb34NA&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">un ras haios de tot
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Cum e diplomatul cu iaurt si fructe ? ![]() Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind . Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit.Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 5 Primul meu Craciun! |
sunt pur si simplu supozitii ca sa nu zic babisme....eu nu cred in asa ceva...ba chiar ma amuz cand aud...plus de asta am mancat peste in post de mi s-a luat. sa nu mai aud...
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
larissa_79 spune:
carla, vreau si eu reteta lui carmen cu rata si cicolata de casa cu migdale...ca e ziua sotului pe 19 ian si ma gandesc sa chem cateva familii.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
bumblebee spune:
stiu, Lari
, dar ma mai amuz si eu
, dar chiar as papa un salau la cuptor
.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010