Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cum e diplomatul cu iaurt si fructe?

Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga, ca vreau peste, sa alunec, nu mai vreau sa scurm.

Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind. Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mie sigur mi-ai facut pofta

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

saracuta Elise...si ce curajoasa e

si cand te gandesti ca abia a inceput iarna..sper totusi sa nu-i mai avem bolnavi pe delfinasi

al meu are mucozitati, nu in nas,undeva intre gat si nas..si acum a inceput sa vomite, sa dea afara mucii..si pe gura si pe nas..am bagat si aspiratorul( a se citit batista sugarului) si e pe panadol si nurofen, sinupret si zyrtec..sper sa ne treaca pana de revelion desi toti din familie suntem raciti..

cum faci? o data dai panadol si dupa 8 ore ii dai nurofen?

ca asa mi-a spus si sora mea care l-a avut pe bb de 1 an bolnavior....si cica asa e bine sa se dea

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

exact asa ii dau

si al meu geme in somn..a zis asa clar mama si ai-ai-ai..asa mila mi-era de el ca abia mai respira printre toti mucii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici

abia astept sa o vad si pe a mea facand asa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eu Sinupret nu am reusit, isi facea greata. A incercat si nepotelul meu de 2 ani si a vomat.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pai e groaznic la gust..da-i cu putin ceai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

mai fetele cat am ras si eu si Andra uitati-va www.youtube.com/watch?v=T0NKacrpjfY&feature=related" target="_blank">aici

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

cat de tareee

al meu azi a facut prima boacana ..am pus castroneleul de fructe cu biscuiti pe masa lui de la scaunel..dar destul de departe..m-am dus repede sa iau o bavetica..si cand aud sotul" mai, ce ai facut!" si da intr-un ras isteric. domnul meu a apucat castronul si l-a varsat pe el..si lua de pe burta amestec de ala si ducea la gura si manca facea sotul..mai, bine ca nu si-a dat pe cap.intr-adevar il ratase..de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Foarte tare copilasul de te youtube, am gasit si io www.youtube.com/watch?v=Hr7ZKAb34NA&NR=1&feature=fvwp" target="_blank">un ras haios de tot

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cum e diplomatul cu iaurt si fructe?

Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga, ca vreau peste, sa alunec, nu mai vreau sa scurm.

Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind. Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit.

Luna 5

Primul meu Craciun!

sunt pur si simplu supozitii ca sa nu zic babisme....eu nu cred in asa ceva...ba chiar ma amuz cand aud...plus de asta am mancat peste in post de mi s-a luat. sa nu mai aud...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

carla, vreau si eu reteta lui carmen cu rata si cicolata de casa cu migdale...ca e ziua sotului pe 19 ian si ma gandesc sa chem cateva familii.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

stiu, Lari, dar ma mai amuz si eu, dar chiar as papa un salau la cuptor.

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput