Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonavlas
E activat....astept mesajul. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Nu e.... Ar fi tb sa-ti apara in bara, sus...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6
bumblebee spune:
Cum e diplomatul cu iaurt si fructe?
Mi-am sunat sotul si l-am informat ca daca-mi da pui de rev, il iau la fuga, ca vreau peste, sa alunec, nu mai vreau sa scurm.
Si noi suntem fani corba radauteana, dar eu pun piept de pui cu os la fiert, cu spate, dup-aia las numai pieptul de pui suvitat. Tot abatere de la reteta, scoatem legumele, le blenduim, le punem inapoi, doar ceapa o aruncam, si, ardeiul (mare, rosu) il taiem maruntel si-l punem odata cu legumele pasate. Mie nu-mi place sa arunc legumele. Bineinteles, dres cu smantana (cu 2 galbenusuri), niste usturoi si... mi s-a facut o pofta povestind. Plus niste patrunjel tocat aruncat in farfurie la servit.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
crispro spune:
Ioi, am facut supa, si am uitat de ea... am ramas cu 10 ml zeama... ca m-a intrebat sotul daca o mai las pe foc... el a crezut ca asa tre sa o fac... acum am pus alta la foc...
Io daca fac ciorba de vacuta...cum voi fi la anul... o sa impung pe toata lumea?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
buna fetele!!!
LA multi anisori sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi
Otilia LA MULTI ANI!!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire aaa si sa ai parte de 3 gineri frumosi, inteligenti si buni
Crissy chiar interesanta faza cu gaina
Crispro
Mami de Andra Maria 02.08.2010
carla_2008 spune:
Buna fete!!!cum v-ati distrat de sarbatori?mi-a fost stricat pc-ul.nu am putut intra.
sper ca sunteti bine,nu am citit din urma,am 3 capitole
vreau sa va zic ca reteta lui Carmen de rata chinezeasca a avut un succes urias!!!toata lumea s-a lins pe degete si mi-a cerut reteta.
azi mami vrea sa incerce acelasi lucru dar cu curcan.Eu le-am dat garnitura varza rosie calita cu stafide si piure cald de cartofi.
plus am facut cioko de casa cu midale si esenta de migdale.IN 3 zile a trebuit sa fac 3 tavi asa trecere a avut.doar raffaelo nu am apucat sa fac.dar sper azi sa apuc.
noi de rev mergem la un restaurant.vin ai mei si stau cu piticii.
cu diversificrea stam bine,am inceput cu piure subtire de dovleac,apoi am introdus morcovul si azi intoducem pastarnacul,sper sa le placa diversificarea am inceput-o de 10 zile.ce spuneti de combinatia mea?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Io daca fac ciorba de vacuta...cum voi fi la anul... o sa impung pe toata lumea? |
asa ma gandeam si eu, cand ziceam de porc... ca oare ce-oi face?!
eu am trezit fetele, au papat in fuga si repede in oras. imi trebuie o pereche de blugi si, probandu-i pe cei care-i am sa-mi fac o idee pe ce pun mana pe raft, ma incap blugii de altadata . m-am scos, nu-mi mai iau altii deocamdata, dar sa cautam o rochita albastra pentru Maria, in carul cu fan. si, desigur, ceva pentru Isa, de ultim moment...
o sa-mi placa ziua de azi, revin in cateva ore
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Ce te invidiez Rodi, ca intri in blugii de alta data... hmmm... io mai am mult pana acolo... ma bag o tura la tae-bo, ca mi-am adus aminte...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
carla_2008 spune:
apropos cat trebuie sa fie masa de pranz?de legume ma refer,o masa integrala.cam 150-200ml?tot ca laptele?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
andrei papa intre 100-150ml supa crema si apoi si laptic azi numa 100 a vrut dar cu pierderi mici pe babetica
era obosit, aveam musafiri si cred ca de asta, prea agitat.
dar i-a placut combinatia de azi - morcov, patrunjel, pastarnac si ceapa. azi i-am lasat ceapa, intentionat si mie mi s-a parut gustos
mami fericita de nazdravanul Andrei
bumblebee spune:
Denisa, pai daca bbilor le place, e perfect! Cred ca supita in timp trebuie sa inlocuiasca o masa de lapte, banuiesc ca si cantitatea trebuie sa fie aproximativ aceeasi, in functie si de apetitul copilului.
Gagiul meu cred ca intra in categoria celor care ar papa orice. Pana ajungem sa avem o masa calumea imi mananca urechile. Cand ii dau suculetul maprinde de mana si vrea sa ma bage cu totu-n gurita. E comic el, dar fiind chiar puternic parca devine ora de lupte greco-romane. Urla dupa ce se termina portioara... Comic.. de abia astept sa terminam etapele premergatoare adevaratei diversificari.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!