Romanii din Marea Britanie (27)
Raspunsuri - Pagina 16
DarkBendis spune:
Va uitati la nunta regala la televizor? Noi da, si le dorim multa fericire lui William si Kate!
dar in primul rand
FELICITARI MOTANIKAI!!! Bebe Iulia s-a nascut prin cezariana ieri la 4 si ceva dimineata, e o dulce si o frumoasa, iar mami se simte bine Sa va bucurati unii de altii, draga Andra, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti, mami, tati, Theo si Iulia
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
adelyna spune:
Felicitari Motanik , ma bucur mult pentru voi .Refacere cat mai rapida si multa sanatate .
Da Andra,eu m-am uitat la nunta regala si mi-a placut tare mult.Sunt un cuplu frumos si sper din suflet sa aiba o casnicie lunga si deosebita .
ailed15 spune:
Buna fetelor,
va citesc si eu de aici de departe din Canada.
Am urmarit cu sufletul la gura nunta de vineri asa printre picaturi ca eram la lucru si abia am asteptat sa vin acasa.
Mi s-a parut atat de deosebita si cred ca a fost o adevarat sarbatoare, mi-as fi dorit sa fiu acolo.
O dorinta de a mea mai veche este de a vizita Londra si am sa incerc sa planific un mic concediu de cel putin o saptamana pentru a vizita.
O sa incerc sa citesc informatiile pe care voi le oferiti si daca am intrebari sper sa le pot pune aci pe forumul vostru.
Intre timp va doresc o zi frumoasa si va voi citi in continuare.
motanik spune:
Multumesc din suflet!
O sa revin curand cu povestea nasterii, acum nu am avut f mult timp.
Va pup, saptamana frumoasa va doresc!
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Letitia1 spune:
Felicitari Mota si sa va dea Dumnezeu putere multa sa le cresteti mari pe amindoua. Astept cu nerabdare sa ne spui cum a fost.
motanik spune:
Multumesc mult, va pup cu drag!
Am scris povestea nasterii la subiectul deschis pt Theo acum aproape 3 ani. Am link in semnatura. Pe scurt daca nu aveti timp sa cititi, a fost ca-n filme :))) Eram programata pt cezariana pe 28 aprilie, trebuia sa fiu la spital la 8.30 dimineata numai ca in noaptea aia m-au apucat contractiile si in 2 ore eram dilatata 9cm! Am facut cezariana de urgenta, la 4.15 dimineata au scos-o, 3080grame, scor apgar 10
Eu ma refac destul de repede, a doua zi m-am dat jos din pat si m-am tot plimbat de atunci, firele mi le-au scos marti acum, in ziua a cincea, dar pe cele de suprafata ca sunt cusuta pe mai multe straturi, au trebuit sa intre adanc pt ca ea era aproape afara prin vagin
Theodora a fost geloasa la inceput dar acum o accepta tare bine, o pupa si ii spune mereu ca o iubeste. Cu tati nu ne descurcam inca mai deloc adica daca o ia el pe Iulia in brate e jalea de pe lume. Trebuie s-o lase imediat si s-o ia pe Theo ca altfel nu ne intelegem. La mine a inteles ca trebuie sa-i dau tzitzi Iuliei ca nu are dintisori sa manance cu noi la masa deocamdata
mari_paun spune:
motanik pt princess sa-ti aduca bucurii sa fie mancacioasa si somnoroasa ca Pit al meu e cumintel si ma unge la inima...de multe ori spun ca am extremele in casa Ema care tipa si se plage si Pit care doarme , papa si e fericit
facand o medie totul e ok la mine...sti cum e media
Doamne ajuta sa te refaci repede si sa aveti armonie in casa
numai bine