Romanii din Marea Britanie (27)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Felicitari Mada!
Andra cum mai stati cu urticaria? Imi zici si mie te rog ce review ai pentru Kindle? E ziua lui socra-miu si tare isi doreste un e-reader, asa ca ne-am gandit sa punem jumate jumate cu soacra-mea si sa-i luam un kindle. Se poate mari scrisul? Bateria tine? Tu ce parere ai? E usor de folosit?
motanik spune:
Se poate mari scrisul si bateria tine o gramada. E foarte usor de folosit.
Astea fiind spuse, la mine a fost un fis cu Kindle, ca de citit nu mai apuc..si zace undeva printre cartile de hartie :) L-am folosit cand mergeam cu metroul la joburi dar atat. Daca socrul tau citeste mult, cred ca e foarte ok, incap multe carti in el, inclusiv pdf iar shopul de la amazon are ff multe gratuite ce se pot incarca f usor pe aparat.
Am dus-o azi la gradi, pe maini si picioare au trecut petele, mai are pe burtica si fata cateva, dar cum eu aveam programare la doctor aveam de ales intre a o duce la gradi sa stea cu copiii si a o cara cu mine, am preferat sa nu o mai chinui si s-a bucurat mult cand si-a vazut amicii oricum. Plus ca azi e ultima zi a educatoarei ei preferate, pleaca de maine in maternity leave si ea..
Ella, ce faci? Asa rar mai apari...Totul ok?
Va pup!
--------------------
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Luna1 spune:
Mota multam de review. Da socra-miu citeste mult, tocmai mi-a dat vreo o mie de carti pt kindle de le-am transformat in EPUB pt readerul meu. Eu il folosesc pe al meu.
Sanatate multa lui Theo, daca nu-i contagioasa nici n-avea sens sa o tii acasa.
Pupici.
ella_64 spune:
Andra, sunt prinsa rau de tot cu cursurile - 2 A-level si ambele cu laboratoare. Am crezut ca imi crapa capul intr-o perioada. Abia astept sa se termine anul asta. Ca el nu a fost nici unul pana acum. Acum am lasat-o putin mai moale ca am facut o pneumonie care nu ma lasa sa mai lucrez asa mult. Dar de indata ce imi trece va incepe din nou lucrul intens ca se apropie examenele. Felicitari pentru cea de a doua sarcina!
Luna, felicitari pentru casa!
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc numai bine. Nu stiu cand voi reusi sa mai scriu (poate in vacanta de vara), dar cu sufletul sunt langa voi .
Marox spune:
Buna ziua doamnelor!
Imi cer scuze ca dau buzna peste subiectul vostru, dar poate ca una din voi ma va putea ajuta. Ne-am gindit sa mergem in vacanta de primavara vreo 3 zile la Londra. Problema e ca am veni cu masina. Sotul meu n-a mai condus niciodata pe dreapta, eu nici atit (data trecuta cind am fost la Londra, fara masina, eram fara incetare incurcata de sensul de circulatie, la trecerea de pietoni nu ma uitam in directia buna). Asa ca am vrea un hotel in sudul Londrei. Am cautat hoteluri Holiday Inn si/ sau Novotel, ca astea le cunoastem si stim ca accepta, in majoritate, 2 adulti si 2 copii in aceeasi camera. Ne-am oprit cu preselectia la 2, unul in www.hiexpress.com/hotels/fr/fr/dartford/dfbuk/hoteldetail" target="_blank">Dartford, celalalt in www.holidayinn.com/hotels/fr/fr/bexley/dfbke/hoteldetail" target="_blank">Bexley. Stie cineva ceva despre oraselele astea, sint suficient de safe (adica in zona care nu riscam sa lasam masina in parking exterior si sa ne intoarcem seara pe jos de la gara?).
Pe site scrie ca sint situate la 30 min cu trenul de Londra, stiti cumva unde as putea gasi orarul trenurilor?
Si o ultima intrebare: Nu ca am tine neaparat sa mergem la Westminster sau Buckingham in ziua mariajului lui William, banuiesc ca va fi o mare de oameni.Insa, oricum, vom fi in zona. Stiti cumva daca s-au dat avertismente teroriste sau chestii de genul asta?
Va multumesc anticipat!
motanik spune:
Pt trenuri:
http://www.nationalrail.co.uk/
Nu stiu cat de safe sunt, presupun ca va fi destul de ok parcarea hotelului.
Cat despre nunta regala, cred ca threat level o sa fie cel mai ridicat de pana acum. Unde o sa vreti sa va aflati in ziua respectiva, chiar pe langa Westminster? Sigur vor exista masuri de securitate iesite din comun, nici nu stiu de fapt in ce masura se vor putea apropia turistii, cert e ca eu nu m-as baga in mijlocul multimii.
Ella, spor la treaba si cand esti mai libera, mai da-ne un semn!
fetelor, ce faceti? Va bucurati de vremea superba de afara? oh cat imi place cand e asa, nici cald, nici frig, cer senin si nici urma de norisori...
Happy Mother's Day!
--------------------
Marox spune:
Multumesc mult, Motanik ! Situl pe care mi l-ai dat e excelent, am gasit imediat. As vrea ca echivalentul francez sa fie la fel de usor de utilizat! Cit despre ziua nuntii, o sa incercam sa evitam multimea. Desi totusi, nu mi-ar displace s-o vad pe Kate!
motanik spune:
Marox si distractie placuta!
--------------------
missdarcey spune:
Buna ! Am o rugaminte ,daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat. Miercuri plec cu fetita in Belgia si as vrea sa stiu daca am nevoie de procura din partea sotului pentru calatorie .Noi suntem cetateni romani cu rezidenta permanenta in UK.Sotul va veni si el peste o saptamana si ne vom intoarce impreuna in Anglia.Va multumesc mult!
Letitia1 spune:
N-ai nevoie de nimic. Numai in Romania e aberatia asta cu procura. Calatorie placuta.