Romanii din Marea Britanie (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mota da, la Vue e, si noi tot Vue avem. Noi am fost la Tinkerbell acum vreo luna si ceva, weekendul trecut a fost Toy story 3, eu ma uit la inceputul saptamanii ca dispar repede biletele.

Nici noi nu mergem weekendul asta, insa vreau sa merg weekendul urmator cu ea la kids AM.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Toy Story 3 e la kids am weekendul asta la cel care mergem noi (Romford), poate mergem la asta si mai asteptam pe celalalt. Bine ca mi-ai zis, sa ma uit mereu lunea si eu.

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Luna ms, va asteptam si noi sa ne vizitati. Bine ca ati zis de kids am sa ma orientez si eu.
Tinkerbell noi suntem fani le avem inregistrate pe sky+. Tu ziceai de ultimul: Tinkerbell and the Fairy Rescue? Noi avem al doilea pe dvd si celelalte doua inregistrate.
Pe lista avem Rio, asta cu testoasele si Tangled ca nu l-am vazut, oricum Tangled le luam blu-ray acu de Pasti ca apare pe 29 pe dvd.
La Toy Story 3 am fost noi cu maimutza mare pt prima oara a ei la cinema. Le avem si colectia pe blu-ray ca asta mica e mega fan buzzlight and the gang.

Mergi la inceput

Am realizat ca am vazut Toy Story 3, il avem pe dvd, lol.
Iar Tangled e tare fain, Theo l-a urmarit fascinata.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multu' de primire.
coincidenta: si noi mergem la film( dimineatile,11.00, la UCI au filme de copii)- sambata(un parinte intra free cu cupilu'-parca e €3.00/child). nu stiu ce film are, nu au pus sapt asta progr pe net. daca ne place intram
am vazut ca au reclama pe net si la 3D for kids, dar nu scrie ce filme au, vedem acolo. daca ii e frica fetei la 3d, iesim si gata
Oanei i-a placut mult Alfa& Omega- primul vazut in cinema. nu avea rabdare sa stea la film pana acum, la asta nu am plecat mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Fetelor, pentru cinema cumparati bilete on line. E mult mai comod si nu exista sa nu "prinzi" bilete, nu stati la coada etc. E super civilizat. Eu asa fac, m-a sfatuit o colega si vreau sa spun e mult mai convenabil. Ultimul film care l-am vazut la cinema a fost Black swan.
Toy story 3 l-am vazut in Romania asta vara. Sint fana toy story. Din 1 si 2 stim si eu si baiatul replici intregi. Asa de multe ori le-am vazut!

Mergi la inceput

Trag si eu o fuga rapid pe aici sa let u know: I have finally got my first offer! Conditional dar e a mea.

Pupam trupa revin eu miercuri dupa interviu, e ultimul si scap.

Mergi la inceput

Felicitari Mada! Nu stiu care e conditia, dar sper sa fie de bine si sa mergi acolo unde iti place!

Eu sunt cu Theo acasa, ne-am pricopsit cu urticarie, e rosie pe tot corpul, ne-a dat dr antihistamine si a zis ca in 2 zile maxim ar tb sa dispara complet. Doar ca o mananca, altfel n-are nimic. Cica e reactie alergica la ceva ce a mancat sau la haine noi (ambele lucruri facute duminica, o inghetata anume de care nu mai mancase plus un set nou de strampisori si pantaloni scurti pe care nu apucasem sa ii spal...). Voi ati patit-o? Eu nu mai vazusem asa ceva...

--------------------

Mergi la inceput

Ms mult Mota. Depinde de universitate, unii cer numai sa pass cursul de access unii cer x M's si y D's.
Uff urat cu urticaria, sa va reveniti cat de rapid , noi nu am patit asa, inca, ca na never say never.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Felicitari, Miss JJ! Bravo tie!

Mergi la inceput