Prietene la bine si la greu - 94

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
plecat zmau , prestat poza, dar nu se vede mai nimic, nici liniuta de control, darmite a doua care abia se vede cu ochiul liberAsa ca asteptati cu felicitarile pana fac un test cu doua linii vizibile Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU
Na ca eu nu vreau sa astept cu felicitarile pentru ca sunt absolut sigura de ce simt. Ma urasti daca continui sa te felicit? Linia a 2-a, oricat de pala ar fi, poate sa apara dintr-un singur motiv, si anume ca rechinasa frumoasa peste 9 luni va avea "partenere de joaca". Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Licu, am bagat nasul la pozele tale, nici o liniuta pe nicaieri .
Auzi,pe blog am vazut ca ai pus si preturi, dar la husa de telefon accesorizata cu flocicica mov nu e pret. E intentionat? Cat costa bre aia? Ca la moasa de Dominic ii plac tare alea, dar tre sa vad ce telefoane mai are si ce dimensiuni au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamoXX, nici nu m-am mai chinuit sa pun poza, nu se vede mai nimic..Las ca va arat eu o poza de poza peste cateva zile
Modificat si pe blog, uitasem de pret.., oricum era facuta deja cadou husa.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Licu, eu aveam rezultatul de la Bhcg care zicea ca am sarcina,iar la testul din urina,la 14 zile de la ET a 2-a liniuta se vedea vag,dar vag rau, sotul nici nu o vedea...asa ca

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Licu, eu aveam rezultatul de la Bhcg care zicea ca am sarcina,iar la testul din urina,la 14 zile de la ET a 2-a liniuta se vedea vag,dar vag rau, sotul nici nu o vedea...asa ca

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Si la mine la fel in a 13-a zi de la ET

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

NEGATIV.

Ca sa-mi treaca supararea mi-am luat bilete la Londra. Doar noi 2. Asa faceam si in anii mei de lupta cu tratamentele. Nu raman? Bun. Adica, rau. Plec prin lume.
Nici nu speram. (zise vulpea despre struguri). Fara inseminare, nu se poate! Fi-ar sa fie! Nu vorbesc din calicie, dar nu strica ca milioanele alea pt inseminare sa le dau pe vreo 2 saptamani la munte in 3.

Asta e!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Vorbiti despre teste de sarcina...la mine a iesit negativ si eram insarcinata.

unde ar fi norocul meu sa fie la fel ....

Mergi la inceput

hmm..la mine ar fi cam a 13 zi de la ovulatie..deci...si Z33 dintr-un ciclu normal de 28zile. Ma cam enerveaza incertitudinea asta, ca parca nici nu pot trimite urarile de anu nou fara sa spun ca 'va ureaza cei 4 membri ai familiei'

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Dankutza(sa se ia)sau macar sa vina mai repede uratii sa va puneti iar pe treaba. Cand plecati la Londra?

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Pe la jumatatea lui februarie cand am vacanta.

Nici urma e CM. Poate ma duc sa ma intep, ca sa ma lamuresc.

Mergi la inceput