Prietene la bine si la greu - 94
Raspunsuri - Pagina 6
many_bani spune:
Buna dimineata si de la noi
Lucrurile un stau grozav nici la noi, de ieri Vlad face febra si este asa rosu la fata , mie nu imi mai trece si s-a trezit si tati varza. Probabil am invartit boala intre noi.
Ma duc sa incerc sa-l fac sa manance ceva (ieri l-am cantarit, in 2 luni a luat 500 gr. adica are 10,800kg).
Mai dar pe unde sunteti, multe fete absente.
mami de Vlad (29.10.2009)
Lidia74 spune:
Uah Licurici suspans maxim. Eu cred ca daca a doua liniutza se vede vag, e clar ati pus-o de bebe
raluci_b spune:
Neatza,
Licurici - hai cu poza, desi este clara treaba
Many -
Coma in care se afla Huidu este o coma indusa de medici pt a putea face investigatiile, a suferit hemoragie craniana si ca sa stea nemiscat au bagat coma.
UPDATE "Serban nu este īn coma. Īsi misca; māinile si picioarele. Sotia lui este cu el īn rezerva;. Serban a recunoscut-o si a strāns-o de māna cānd a vazut-o", a declarat socrul lui Huidu
Speram ca-si va reveni curand
hai cu testele
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
lumi_calin spune:
Buna dimineata!
Laurairina si eu zic ca fetele ca testul e +, nu are cum sa fie putin pozitiv, deci clar vine Stefi
Many offf asa e cu virusul plimbat de la unu la altul, poate reuseste si trece de usa. Sanatate familionului.
lylyana.ion spune:
Neata!
Am mai pus de , Many multa sanatate va doresc tuturor, ca si lui Dragos de Alinus, Ana de Dozz si de Angi,Andra de Strumfy si tuturor fulgusorilor si parintilor/ fratiorilor din dotare
Licu
edit: Dankutza, Raluci?
raluci_b spune:
anuntam si noi o tuse la orizont, vad ca muci nu, i-am dat niste oscilo si sirop de muguri de brad, a tusit nitelus azinoapte, acum vad ca e fresh , plus ca merge din ce in ce mai bine, este fericit ca poate merge singur
si pe mine ma cam ustura pe gat trebuie sa bag o tarie hac
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
zmau nu vrea sa se care la pus benzina asa ca poza mai tarziu..
Va mai tin putin in suspans..ca si eu tot asa stau..Da am zis ca nu mai fac un test pana saptamana viitoare..
Monis, ai ajuns la Bucuresti?si la posta? nu de alta da sa nu imi trimita aia coletul inapoi
Dankuuuutzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! vrem vesti pozitive!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
plecat zmau , prestat poza, dar nu se vede mai nimic, nici liniuta de control, darmite a doua care abia se vede cu ochiul liberAsa ca asteptati cu felicitarile pana fac un test cu doua linii vizibile
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 plecat zmau , prestat poza, dar nu se vede mai nimic, nici liniuta de control, darmite a doua care abia se vede cu ochiul liberAsa ca asteptati cu felicitarile pana fac un test cu doua linii vizibile |
asteptam cuminti deznodamantul [emoticon_ce-si_roade_unghiile]