Pufuleti veseli de ian-feb 2010 (189) -LMA Diana!!
Raspunsuri - Pagina 3
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Umezeala din casa e mai pronuntata iarna la apartamentele izolate termic (termopan, izolatii pe pereti) ptr ca peretii si ferestrele nu respira. Aerul din casa se incalzeste, peretii sunt mai reci, apare condensul, si apoi, in timp apare igrasia si/sau mucegaiul care duc la probleme respiratorii. Noi ne-am luat un dezumidificator electric care face minuni. Cele cu pastila sunt cam frectie. |
unde pot gasi si eu un astfel de dezumidificator?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
tomaca spune:
Vi4i - am vazut ca ti-ai facut curaj si ai inceput tratamentul. Multa bafta, sa-l suporti cat mai bine. Sa te tii tare si sa te gandesti tot timpul la Dio care are nevoie de tine si merita orice efort.
Lorex- ma bucur ca esti mai bine. Usor trec toate, vrei - nu vrei. Felicitari pentru Bobitza. Am vazut poze noi. Se face tot mai frumoasa.
Eu am un nuc mare in curte. toata lumea a sarit pe noi sa-l taiem ca ne face rau. Este adevarat? Ce poate sa ne faca?
Dece - sa nu ma uiti cu gummy
Lillo - imi plac povestile tale cu maximelele piticilor. Sa ne mai scrii ca eu invat din ele
Nicole - iar bolnavi, sau n-am vazut bine?
Bea - cati musafiri Cred ca-mi cumparam o pusca. Eu nu rezist la aglomeratie.
Si nu mai stiu....
Poate reusesc sa mai intru sa mai citesc despre intalneala, daca se mai face.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
plateea spune:
citat din mesajul lui ana_g si noi, si noi suntem spaghete.....hai ca o sa incerc si eu metoda plateea, da asa mila mi-e sa-l las sa zbiere... va pup! _ mama lui Stefan, pui scump asteptam |
brrr... ai inteles gresit... nu il las sa zbiere, Doamne feri... cine are inima de asa ceva? il las doar sa caraie sau sa se smiorcaie daca vad ca nu o da in plans si e doar asa, de spectacol... daca nu se linisteste iti dai seama ca il iau si il ogoi imediat. n-am inima sa il las nici 30 sec sa planga, cu sau fara motiv...
una peste alta, misto somn avusei... tu zici ca esti rea de somn dar ai dormit pana la 4??? eu pana la 4 azi-noapte nu am avut 2 ore de somn legat. offf...
aaa... aviz amatoarelor... cele care mai leganati, asa ca mine.. copilul pe picioare... eu cred ca mi-am bulit meniscul de la atata leganat. deci... s-ar putea sa ma pasca si o artroscopie. yeeeiii...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata!! Frumusetea mea nu mai are stare....nu sta o clipa locului...Acum l-am pus in premergator si isi face vant, fuge spre perete, inchide ochii , tipa si se izbeste Noi de Revelion organizam acasa...ca nu pot sa-l las o noapte in alta parte...daca n-as alapta l-as lasa la mama.Dar asa...sta cu noi![olalL La noi e zapada mare, mare...dar nu-l pot scoate afara ca e foarte frig!-9C...dar e soare macar.... Sa ma simt oare vinovata ca parca as vrea sa plec undeva de Revelion...fara el!Simt ca sunt obosita...Dupa atatea luni de stat singura cu el...mi-as dori macar o noapte sa fac ce vreau...s ama elegantesc si eu...Si sa nu mai am grija ca plange, sau ii e foame...... Ma paste butoiul ...cred...in prima zi de Craciun am inceput sa plang din senin...desi chiar nu aveam motive!Loca!!! Nu mai sta nici in premergatior..of,of...mai ,mai! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
nu se rastoarna cu premergatorul? al meu are interdictie dupa ce era sa se rastoarne de 3 ori consecutiv cu el. oricum, suna misto kamikazele tau.
cat despre lasat si plecat, somn de noapte si un pic de machiaj si ingrijire... nu cred ca exista printre noi vreo sado-maso care sa nu isi doreasca putin timp pt ea si un somn bun in locul papa/caca/somn/titi/uaaaaa, uaaaa si iar uaaaa...
nu te simti singura, ci doar una din.... cateva mii... sute de mii... oare milioane???
I will survive...
plateea spune:
citat din mesajul lui tomaca Ma ajutati si pe mine cu un sfat cele care ati facut aerosoli pufuletilor? Cum ii faceti sa stea si cat timp trebuie sa stea? Caci cu Tudor am avut adevaratspectacol aseara cu masca la gura. Plangea de se invinetea.Nici n-a mai vrut sa se uite la noi. Voia numai la bona. Daca stam sub un cearsaf cu vapori in jurul nostru este bine? Ne-am dus ieri sa facem analize si sa vad ce-i cu un gafait ca de mosulica pe care il are, si ne-am trezit cu rosu in gat, iar pentru respiratia aceea aerosoli 5 zile. Ne-a intrebat de umezeala in casa. ma ingrijoreaza foarte tare povestea asta. Ati patit ceva similar? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
n-am patit ca n-am aparat de aerosoli dar suna... horror ce povestesti acolo. nu merge cu jucarii, distras atentia, bbtv, sa pui tu masca aia si sa te hilizesti pana vrea si el??
sper din tot sufletul sa gasiti metoda optima si sa se refaca repede puful bolnavior!
mai fetele, stiu ca dr zic ca e normal sa raceasca pana la 10-12 ori copiii pe an, dar eu una am oroare de acum de muci, AB, plansete, sufocat prin somn, nemancat, etc...
I will survive...
xela_07 spune:
nikole - ti-am admirat fetele in poze, am vazut ca intre timp le-ai scos, bine ca am fost pe faza . Multa sanatate pt Isa!
haircut - merci de indicatiile ptr reteta de praji. Nu stiu cand o sa o fac ca mi-am planificat altceva ptr revelion.
miremia - eu de Revelion o sa fac clatite umplute cu diverse (somon afumat,branza philadelphia,smantana si marar; sunca, rosie, salata verde; spanac si branza cu mucegai) pe care le tai si le pun frumos pe bete de frigarui. Sunt de efect ... La fel principal o sa fac un muschi de porc cu sos de smantana si parmesan si cartofi la cuptor cu rozmarin. La desert vom avea clatite umplute cu nuttela si banane. Si gata ... Vreau sa stau cat mai putin la bucatarie de data asta.
Intalnirea: 2 Ianuarie ora 14.00 la Plaza. Cea mai mare cafenea mi se pare aia de jos (subsol) din fata de la Diverta. E OK acolo? Ramane asa?
In legatura cu crizele celor mici ... de prevenit nu stiu daca putem preveni. Ce e foarte clar este ca functioneaza foarte bine puterea exemplului. Daca noi tipam, ii bruscam mi se pare mai mare probabilitatea ca ei sa fie mai "dificili" mai tarziu ca doar asa au vazut ca trebuie sa se poarte.
Multa rabdare, vorbit frumos, respectat ca individid ca are si el/ea lucruri care ii plac si care nu ii plac (care nu neaparat coincid cu ale noastre).
Nu cred ca trebuie facut prea mult caz, acum functioneaza distragerea atentiei f f bine. Mai tarziu, intre 2-4 ani o sa fie show .
livia1980 spune:
citat din mesajul lui xela_07 nikole - ti-am admirat fetele in poze, am vazut ca intre timp le-ai scos, bine ca am fost pe faza . Multa sanatate pt Isa! haircut - merci de indicatiile ptr reteta de praji. Nu stiu cand o sa o fac ca mi-am planificat altceva ptr revelion. miremia - eu de Revelion o sa fac clatite umplute cu diverse (somon afumat,branza philadelphia,smantana si marar; sunca, rosie, salata verde; spanac si branza cu mucegai) pe care le tai si le pun frumos pe bete de frigarui. Sunt de efect ... La fel principal o sa fac un muschi de porc cu sos de smantana si parmesan si cartofi la cuptor cu rozmarin. La desert vom avea clatite umplute cu nuttela si banane. Si gata ... Vreau sa stau cat mai putin la bucatarie de data asta. Intalnirea: 2 Ianuarie ora 14.00 la Plaza. Cea mai mare cafenea mi se pare aia de jos (subsol) din fata de la Diverta. E OK acolo? Ramane asa? In legatura cu crizele celor mici ... de prevenit nu stiu daca putem preveni. Ce e foarte clar este ca functioneaza foarte bine puterea exemplului. Daca noi tipam, ii bruscam mi se pare mai mare probabilitatea ca ei sa fie mai "dificili" mai tarziu ca doar asa au vazut ca trebuie sa se poarte. Multa rabdare, vorbit frumos, respectat ca individid ca are si el/ea lucruri care ii plac si care nu ii plac (care nu neaparat coincid cu ale noastre). Nu cred ca trebuie facut prea mult caz, acum functioneaza distragerea atentiei f f bine. Mai tarziu, intre 2-4 ani o sa fie show . |
BUNA...
Cum faci mai exact friptura cu sosul????telegrafic...n-are stare
plateea spune:
citat din mesajul lui xela_07 nikole - ti-am admirat fetele in poze, am vazut ca intre timp le-ai scos, bine ca am fost pe faza . Multa sanatate pt Isa! haircut - merci de indicatiile ptr reteta de praji. Nu stiu cand o sa o fac ca mi-am planificat altceva ptr revelion. miremia - eu de Revelion o sa fac clatite umplute cu diverse (somon afumat,branza philadelphia,smantana si marar; sunca, rosie, salata verde; spanac si branza cu mucegai) pe care le tai si le pun frumos pe bete de frigarui. Sunt de efect ... La fel principal o sa fac un muschi de porc cu sos de smantana si parmesan si cartofi la cuptor cu rozmarin. La desert vom avea clatite umplute cu nuttela si banane. Si gata ... Vreau sa stau cat mai putin la bucatarie de data asta. Intalnirea: 2 Ianuarie ora 14.00 la Plaza. Cea mai mare cafenea mi se pare aia de jos (subsol) din fata de la Diverta. E OK acolo? Ramane asa? In legatura cu crizele celor mici ... de prevenit nu stiu daca putem preveni. Ce e foarte clar este ca functioneaza foarte bine puterea exemplului. Daca noi tipam, ii bruscam mi se pare mai mare probabilitatea ca ei sa fie mai "dificili" mai tarziu ca doar asa au vazut ca trebuie sa se poarte. Multa rabdare, vorbit frumos, respectat ca individid ca are si el/ea lucruri care ii plac si care nu ii plac (care nu neaparat coincid cu ale noastre). Nu cred ca trebuie facut prea mult caz, acum functioneaza distragerea atentiei f f bine. Mai tarziu, intre 2-4 ani o sa fie show . |
examene... pana ajunge teo la facultate si predau stafeta... cam pana atunci..
intre timp nu zici si mie reteta aia de muschi de porc cu sos de smantana si parmesan si cartofi la cuptor cu rozmarin ca m-ai imbolnavit??? pls.. have mercy...
aaa... si, clatitele cum le faci? am facut ieri cu albusurile batute spuma cu rom si adaugate la sfarsit si au iesit mai ok, dar tot mai e loc de "mai bine"...
I will survive...
mamidepuiuti spune:
helau
aici mi-s,mai pe dupa cortina
felicit cu intarziere pufii cu LML zilele astea,ii pup de multe ori sa ma ierte
dragos sa cresti mare,sanatos si voios
mandruta
m-am uitat la poze...wow...nyny,mara ta e si fratiorul,ofc..dar donshoara m-a lasat spiciles
si donshoarele sorineibz sunt tare frumoase
si ceilalti pufuleti
io am o stare nashpa rau...nici chef de vb n-am...
da' stiu ca voi ma acceptati si asa
va pup pe toate,multa sanatate pufilor bolnaviori si cucuietzi
mami de Alex si Radu