Aspirante cu vechime medie (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Maria ......tu iti faceai griji .....la mine nici urma

7 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Ariana ma simt atit de prost, sinii incep sa ma doar din ce in ce mai tare, scurgerile se inteifica si ma tem sa nu fac candida dar nu am sa scap de ea...stiu, mirosurile cu greu la mai suport....si nustiu ca nici la birou nu o sa ma pot duce...acum sunt in concediu dar se termina si nustiu cum o sa ma descurc

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Eu cu sanii sunt varza , dinainte sa stiu k sunt ......ma dor tare tare de tot

eu mirosurile nu prea le suport , de scurgeri nu stiu ce sa zik pt k eu pun utrogestan si nu imi dau seama.

mai ai mult din concediu ?

7 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare si la multi ani.
Va multumesc mult de urari si ca m-ati trecut pe listuta. Stiu ca intru odata pe an, dar sunt foarte prinsa.
Felicitari din suflet Arianna si Marryan si multa bafta aspirantelor.
Eu sper ca de data asta sa scap de greturi dar nu cred ca am sanse ca deja incep sa faca misto de mine.
Marryan eu cand am fost gravi cu Filip mi-a fost atat de rau ca abia ma puteam tine pe picioare. La un mom dat mi-am luat si medical ca nu mai dadeam randament la birou, mai si dormeam in papuci. Dureri de burta sa stii ca si eu am avut, cik sunt normale daca nu sunt foarte mari si permanente.

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput

Hei lume noua

Felicitari Bujo ......sa sa vina o surioara pt Filip

Multumesc !

7 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

ce imi vaf ochii BUJO felicitari pentru bb2 sa fii sanatoase si sa ai parte de o sarcina usoara pin la termen tin minte cind erai insaricinata cu Filip cit de tare tia fost rau, da ce nu facem noi pentu ingerasii nostru scumpi

eu mi-m luat concediu de pe 30 ianuarie pina pe 17 insa directorul general nu e deacord si cred ca o sa eis mai devreme desi nu vreau de lok, dar nu am incotro sunt administratorul firmei lui si am responabilitati si contracte care trebuie semanate si inafara de mine nu le poate face nimeni

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bujo FELICITARI!!!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

--------------------------------------------------------------------------------

Buna, fetelor! Desi acum scriu pentru prima data aici si nu va cunosc asa cum va cunoasteti voi, ma bucur pentru fetele care isi ating visul, acela de a deveni mamici. Nu este bucurie mai mare decat sa-ti tii copilasul in brate si sa nu te mai saturi privind-l, stiind ca ti-a trebuit ceva timp sa-l ai...
Am 41 ani, am o fetita de 12 ani, nascuta in 1998 (comoara mea), pe care am obtinut-o greu, dupa 4 ani de tratamente si o operatie. Cand am nascut-o am plans de bucurie si nu-mi venea sa cred, ca dupa atata timp, am reusit s-o am. Asa, ca va inteleg perfect, am "mancat" si eu painea asta...
In 2001 am mai obtinut o sarcina, pe care, din pacate, am pierdut-o la 8 sapt.Si acum imi pare rau ca nu am reusit sa mai am un al doilea copilas.Am facut o gramada de investigatii ca sa aflu de ce am pierdut acea sarcina si tot n-am descoperit de ce... In fine,m-am hotarat sa incerc din nou sa raman insarcinata.Multi imi spun ca nu sunt zdravana la cap si ca ce m-a apucat acum sa fac din nou copii, la 41 de ani. Si cel mai tare ma enerveaza cand imi spun ca suntem ( eu si sotul- 43 ani) prea in varsta sa mai facem copii, ca vom fii batrani cand acesta va avea 18-20 ani...
Acum vreau sa ajung si eu la dr. Tutunaru, ii studiez activitatea de ceva timp si cred ca d-lui ma poate ajuta. Asta, daca rezerva mea ovariana nu e pe duca si daca se mai poate face ceva.De asta imi e cel mai teama, caci daca e ok, nu ma deranjeaza investigatiile si toate cele.Am ceva experienta in sterilitate si cam stiu ce am de facut in continuare.
Fetelor, va cer si eu sfatul:sa merg in continuare sau sa ascult pe cei care imi spun ca sunt crazy ? Un singur lucru nu pot sa fac- FIV, nu-mi permit financiar.
Va poop

Mergi la inceput

Bine ai venit Missy40 si sedere k mai scurta

eu zik nu nu este o problema varsta , important este k voi va doriti , nu ce zik unii si alti .

Sa te ajute D-zeu sa ii faci un fratior sau o surioara fetitei tale

7 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Missy nu mai pleca urechile la ce spun toti. E problema lor ce cred. Daca tu si sotul va doriti inca un copil dati-i bataie. Am o prietena care a nascut la 41 ani, natural. Si totul a fost super ok. Si mai am vreo 2 cunostinte. Faza cu varsta e rasuflata.

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput