*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani Otilia!!!!
Sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de familia ta frumoasa! Sper sa ai o super zi!! Te pup

eu sunt inecata in treburi. Revin ca urla ambii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Otilia!
La multi ani, futuremother!

La multi ani si cozonaceilor care au implinit 2 ani zilele astea Bianca de Ralu, Tudor de Julia si Cristian de madutza

Anes, sunt cu sufletul alaturi de tine si de puiutul Ovidiu

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Off, am citit mesajul de ieri al Amaliei despre ANES... Multa sanatate si refacere rapida micutului Octavian, sunt alaturi de tine, ANES, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine in noul an!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani, Otilia! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte doar de impliniri alaturi de familia ta frumoasa.

Futuremother, la multi ani! Fericire, sanatate si multe bucurii!

Mirtha,multumesc mult de idei. Recunosc ca acum de cate ori trebuie sa-l imbrac sunt gata stresata, ca stiu ce urmeaza.Are zile cand accepta sa isi aleaga hainele singur si sa ma ajute la imbracat, dar in cele mai multe zile trebuie sa trag fiecare hainuta de pe el si pe el.Stiu ca ar trebui sa iau totul mai in joaca, dar sunt zile cand ma grabesc si nu imi iese nimic.dimineata avem ritual, dar uneori se trezeste mai tarziu decat ora lui normala, prin urmare ma prinde pe picior de plecare si trebuie sa fac totul cu alta viteza. Eu nu am reusit sa gasesc pozele cu Eva la serbare.

ginye, felicitari pt vocabularul diversificat .Acum sa te tii, ca nu o sa mai taca.David de cand a inceput sa vorbeasca, vorbeste si in somn.

loryd, multumim de cafea.

manumanu, am vazut copii veseli si dansatori pe langa bradut.sunt tare dulci amandoi.

eu pana la urma am facut kourabiedes pe post de dulce.Ca tot m-au indopat sefii cu ele in ultima luna.Cred ca creaza dependenta.Eu nu am pus asa mult zahar, ci doar jumatate din cantitatea normala, iar desupra o sa pun doar putin, ca sa manance si cupilul.Acum, problema mea este, daca copii asa mici au voie sa manance migdale?Stiu ca arahide si alune nu au voie, dar despre migdale nu am citit nimic.Voi ce stiti?

Pupici si o zi buna.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

revin si eu sa urez ] La Multi Ani Futuremother!

si pentru ieri Cristian de Madutza_bra. Felicitari si pentru fetita din burtica, eu acum am vazut caruciorul roz

Anes un gand bun pentru tine. Sper ca lucrurile sa mearga spre bine de acum inainte. Nici eu nu am inteles de ce s-a ajuns la resuscitare?

Amalia tu ce-ai facut ieri? Cum e degetelul?

Corina sper sa vii cu vesti bune

Flory ooo bravo pentru Edisor cel vorbaret! Edu meu a zis zilele trecute in loc de capacu- pacacuc. Si de atunci numai asa o tine. Vad ca are tendinta sa inverseze silabele. In schimb azi mi-a zis sit down de m-a lasat cu gura cascata.

Mirtha bine ai revenit si multumim pentru sfaturi.

Malinas interesant articolul, ai citit "Copiii sunt din rai?" de John Gray? multe idei le-am regasit de acolo.

azi ma duc la dr cu urechea, nu mai doare, s-a dezumflat insa nu prea mai aud bine cu ea, sper sa fie doar un dop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

raluca, la anul sa trimiti si la mine o mana de ajutor la sarmale, ca eu am trait treijdeani degeaba, ca sarmale tot nu stiu sa fac.
f. implicata don'soara!
Amalia, transmite-i lui Octavian si Anes ganduri bune si de la mine
Otilicooooooo multi ani traiasca
La multi ani, cozonacel Cristian,, gatekeeper, inchizator de drumuri
deci, gata cu bebelusia? avem toti 2 ani?wooooooow

aaa, nu mai stiu ce mai aveam de zis
plec in lume, pt ca am varsat un plic de maclavais din greseala. spar sa mai gasesc pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Otilia! Sa ai parte numai de bucurii, multa sanatate si putere sa cresti frumusetile mici!
La multi ani, Futuremother! Multa sanatate, fericire si impliniri!
La multi ani si celor mai mici cozonacei, Bianca (Ralukutzaa), Tudor (Julia) si Cristian (madutza_bra)! Sa cresteti mari, cuminti, sa va bucurati parintii in fiecare zi! (Scuze pentru intarziere! )

Mergi la inceput

Offf, ce de probleme!!!
Amalia, sper sa se rezolve cu bine degetelul, sa scape repede de gips si sa uite repede patania!
Anes, suntem alaturi de voi, sa va intoarceti repede acasa si noul an sa va aduca numai bucurii! Amalia, te rog sa-mi dai si mie nr. ei de telefon.
Corina, am inteles ca primul pas a trecut cu bine, sper ca si restul vestilor sa fie la fel de bune.

Pupam si restul cozonaceilor si mamicile care s-au confruntat cu probleme de sanatate in ultimul timp. Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, piticul meu a inceput sa vorbeasca. In sfarsit!

Felicitari!!!! De acum vei avea un vorbaret in permanenta in preajma!

Mergi la inceput

Am vazut doi pitici taaareee frumosi, Anastasia si Radu! Si am folosit cuvantul pitici gandindu-ma la cei din poveste, caci si la voi sunt 2 scaunele, 2 carucioare, 2 jucarii ...
Am vazut-o si pe Bia, bucatareasa neintrecuta!
Si pe Lory distrandu-se nevoie mare la munte!
Si pe Eva, fulgusor , pe care Thea tare ar vrea s-o vada pe viu zilele astea. Poate, poate reusesc mamicile lor sa se mobilizeze.

Mergi la inceput