*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 5
monicus spune:
Otiliav
Tot binele din lume... si fii sanatoasa si iti umple inimile cu bucurie minunile.
cherie bine ca a fost doar atat.
anes multa sanatate micutului si sa aveti putere sa treceti peste toate obstacolele.. si sa fiti tari pana la capt.
Ralukutza am vazut o printesa harnica... si care sare in ajutr cand este vorba de treaba. Deci, te poti bizui mami cand ai nevoie de ajutor la bucatarie. Sa fie sanataosa minunea. Doresc sa te intreb legat de acel medicament.. cate zile pe luna ii dai...si pe ce perioada?
bravegirl tinem punisorii astazi sa vii cu rezultate bune despre minunea ta.
manumanu am vazut doua minuni de cozonacei frumosi. Ce mandre sunt bunicile cu asa minuni vorbarete. Ce frumos se joaca ei si ce de jucarii au... Ce mari au crescut minunile... Bravo mamico...
ginye55 spune:
Fetelor, piticul meu a inceput sa vorbeasca.
In sfarsit! Repeta dupa mine aproape orice cuvant! Destul de pocit, ce-i drept, dar repeta!
Pana acum se uita la mine si incepea sa rada, nu scotea o vorba...decat mama/mami si "ca" ( a se citi "pa"
). Am mai scapat de un mare stres. ![]()
Din repertoriul piciului:
papagalule - cacaalule
marian - maian
nu mai e - nu ma e
unde e? - une e?
mare - aie
bravo - babuuu
edi - eii
mai-mai - nai-nai
Edit: aseara a zis pt prima data "tata". Dormea si s-a trezit la un moment dat si l-am auzit strigandu-l pe tati: "tataaaaaaaaaaaa". de regula ma striga pe mine cand se trezea. Bineinteles ca tati a fost in extaz. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
loryd spune:
Buna dimineata!
Las 

buna pentru toata lumea.
Am reusit acum dimineata sa vad pozele.
Manumanu am vazut 2 copii frumosi in jurul bradului. Mi-a placut mult si bradul asa bogat in ramurele. Pupici pentru puiii mici.
Am gasit si pozele cu Eva. O adevarata domnisoara. Iar la serbare imbracata in fulgusor e ceva de senzatie. Si are un par asa frumos
! Sa va traiasca. 
Mirtha iti doresc sa reusesti sa gasesti jobul pe care ti-l doresti si care sa-ti aduca liniste si impliniri.
Gynie felicitari pentru vorbaretul de Edi. 
. 
OTILIA

Futuremother

Sa aveti o zi asa cum va place.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
manumanu spune:
LA MULTI ANI, OTILIA!!

LA MULTI ANI, FUTUREMOTHER!!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
manumanu spune:
GYNIE, pupam vorbaretul EDI! Asa e, ei inregistreaza tot-tot si cand isi dau drumul... sa te tii
!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, piticul meu a inceput sa vorbeasca. In sfarsit! Repeta dupa mine aproape orice cuvant! Destul de pocit, ce-i drept, dar repeta! Pana acum se uita la mine si incepea sa rada, nu scotea o vorba...decat mama/mami si "ca" ( a se citi "pa" Din repertoriul piciului: papagalule - cacaalule marian - maian nu mai e - nu ma e unde e? - une e? mare - aie bravo - babuuu edi - eii mai-mai - nai-nai Edit: aseara a zis pt prima data "tata". Dormea si s-a trezit la un moment dat si l-am auzit strigandu-l pe tati: "tataaaaaaaaaaaa". de regula ma striga pe mine cand se trezea. Bineinteles ca tati a fost in extaz. ![]() Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ralukutzza spune:
La Multi Ani cu multe implniri pentru Otilia si Futuremother.
Mirtha ma bucur ca ai revenit 

Malinas, Monicus ma bucur ca v-a placut gospodina mea, e de mare ajutor in casa si este innebunita dupa bucatarit ![]()
Anes
Ginye felicitari pentru noile cuvintele ale lui Edi
Corina va tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune
Manumanu gemenasii sunt superbi si mi-a placut mult de tot bradutul vostru.
Ralukutzza spune:
Monicus noua pediatrul ne-a recomandat sa ii dam pana la sf lunii februarie in fiecare zi fara pauza...deocamdata functioneaza excelent si nu avem probleme.

bis