*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 27
eliza_cri spune:
repartizat fata la tati ..tati ineficient
aleinadg da avem filiere insa daca te uiti pe site-ul celor de la sensiblu la inelel astea noi nu le avem in magazine..ca initial asa am zis ca fac cand dau sa ma uit sufletul a fost ionut totusi si a intrebat si au zis ca ei nu au avut niciodata asa ceva..daca aflu ce e cu nr alea concret adica domle pe 35 o folosesti la cutare si asa mai departe
manumanu daca poti sa afli ceva sincer ramanem datori virtuali
fug plangeeeeeeeemmmm
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
eliza_cri spune:
fluturasha la pagina ta eu nu am niciuna din modalitatile de plate eu pot plati numai la primirea coletului 

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita
manumanu spune:
OK, Eli, intreb si te sun sa vedem ce e cu marimea. Pt asta o sa sun maine dimineata la Dona, ca acolo au sigur, conform site-ului.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri daca aflu ce e cu nr alea concret adica domle pe 35 o folosesti la cutare si asa mai departe |
Uite aici un articol poate te lamuresti http://www.benessere.ro/Copilul-Tau/1331/Cum-tratezi-o-hernie-ombilicala.html
Dupa cum am citit eu este vorba de "o centura cu buton in ea, care impinge protuzia ombilica in abdomen, asigurand o forma estetica a buricului. E disponibila in mai multe marimi: 35, 40, 45, 50." Banuiesc ca marimea centurii e data de talia bebelului.
Incerc sa ajung si eu maine la sensiblu (vad ca la noi au toate marimile) si-i pun sa ma lamureasca.
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui manumanu ALEINAD, da, Milchzucker e f bun, noi n-am mai folosit de cand cu sucurile, dar e bun, se dizolva in lapte, ceai, suc etc. Atentie la dozaj. |
Are indicatii de dozaj in cutie sau trebuie sa intreb un medic? Tu ce cantitate foloseai, la ce varsta?

manumanu spune:
DANA< daca rezolvi maine, da-mi si mie un semn sa nu ma mai duc.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Uite aici un articol poate te lamuresti http://www.benessere.ro/Copilul-Tau/1331/Cum-tratezi-o-hernie-ombilicala.html Dupa cum am citit eu este vorba de "o centura cu buton in ea, care impinge protuzia ombilica in abdomen, asigurand o forma estetica a buricului. E disponibila in mai multe marimi: 35, 40, 45, 50." Banuiesc ca marimea centurii e data de talia bebelului. Incerc sa ajung si eu maine la sensiblu (vad ca la noi au toate marimile) si-i pun sa ma lamureasca. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
manumanu spune:
Da, are indicatii de dozaj pe cutie, pe varste parca. Eu n-am mai folosit de cand erau bebe, 2-3 lingurite. Pentru copii parca e 1 lingura, dar sigur scrie pe cutie, dar atentie, ca e vorba de doza ZILNICA, deci ori ii dai o singura data, ori o imparti, ideea e sa nu o depasesti.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Are indicatii de dozaj in cutie sau trebuie sa intreb un medic? Tu ce cantitate foloseai, la ce varsta? ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui manumanu Da, are indicatii de dozaj pe cutie, pe varste parca. Eu n-am mai folosit de cand erau bebe, 2-3 lingurite. Pentru copii parca e 1 lingura, dar sigur scrie pe cutie, dar atentie, ca e vorba de doza ZILNICA, deci ori ii dai o singura data, ori o imparti, ideea e sa nu o depasesti. |
Multumesc,
. O sa-l iau, sa-l am in casa. Pentru constipatia ei voiam sa ajung maine la farmacie ca azi tare s-a chinuit, a tot durut-o burtica, nu putea sa faca, n-a prea mancat, nici supozitorul nu si-a facut efectul, chiar ma speriasem. A reusit acum sa faca, imediat s-a inviorat. Acum alearga prin casa, recupereaza.
monicus spune:
Multumim frumos pentu aprecieri draga mamica Amalia.. ei ii place mult sa dezlipeasca.. sa desfaca ceva... si rupa... si cu desfacutului de oua mai mult ne-a vazut si pe noi... si uite asa si-a prins dexterietatea.
Sanatate multa lui Luca sa fie asa cum va doriti la control.. si abia asteapta Ana sa il revada la gradinita si sa se joace cu el. O sa fie bine.. ma voi ruga ca sa iasa bine. Pupici de la noi. 

| citat din mesajul lui Amalia Monicus felicitari pentru medalii! Mi-au placut foarte mult pozele cu Ana desenand. Se vede ca-i place! E dulce foc in filmuletul in care isi curata oul de coaja. Are dexteritate deja, semn ca a mai exersat ea ...tine numai de ce facem luni la control.. |
monicus spune:
eli sanatate multa... si multumim frumos pentru pupicuri.
Apropo de rugaminti.. am vazut ca intr-adevar la Tg-Jiu nu se gaseste, dar se gaseste la Targoviste.. si pretul este de 11,80 lei la sensiblu, indiferent de marime 35.. etc., la farmacia dona tot in acelas oras se gaseste la pretul de 9.38 lei... am presupus ca orasul este mai aproape de tine?
sanatate multa la toata familia... 

...tine numai de ce facem luni la control..