*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma intorc la lucrari ca am luat o pauza suficienta !!!

Sa aveti spor la treburi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mai e vreun cozonacel care bea formula?Sara bea Topfer in continuare f bine,500 ml /zi ma gandeam ca abia la vara s-o trec pe laptic normal...de care oricum papa cu cereale Cheerios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, David bea orice sirop fara nici o problema.Prin urmare ii pun siropul de ceai si nuci intr-o sticla de nurofen goala si ii dau cu seringa de nurofen, exact cum ii dau si restul medicamentelor.Pana acum nu am avut probleme.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha din ce am citit de la odiseea ei, la Ursuleti, numele este Ovidiu. Cred ca la noi a ramas o optiune mai veche a ei...
Si eu abia astept sa va dau vesti bune, dar problema este de durata momentan. In plus, nu vreau nici s-o stresez cu telefoanele si sunt dati in care nu-mi poate raspunde. De aici si mesajele mele despre ei mai rare.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Multa , multa sanatate ! Cred ca trece prin niste stari si prin nite emotii greu de imaginat si stapinit. Abia astept sa ne dai veste ca i-a externat.

In final numele celui mic este Octavian sau Ovidiu ?

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Din pacate, nu reusesc sa scriu multe in seara asta pentru ca am o saptamana de foc la servici si abia am aterizat acasa.
Am intrat strict sa va mai dau vesti de la Anes.
Am vorbit ceva mai devreme cu ea si este tot in spital cu bebe mic. Nu stie cat vor mai avea de stat, pentru ca nu i se poate da un termen.
Sunt inca destule probleme. Ieri i s-a facut si o transfuzie de sange lui Ovidiu pentru ca avea hemoglobina foarte mica. Partea buna este ca nu mai depinde de masca de oxigen, i-o mai pune doar cand si cand.
Bebe are probleme cu ficatul si se asteapta o ameliorare a lor. Ia deja un hepatoprotector. Este pe 3 antibiotice, datorita unor infectii luate din spital si din cauza problemelor cu plamanii.
Era necajita ca s-a stricat ea la stomac si momentan nu il mai poate alapta.
I-am transmis ca va ganditi la ei si va pupa si va multumeste tuturora!

Va pup si eu si abia astept sa arunc un ochi pe ce ati scris prin urma!
Darling, VonHelen LA MULTI ANI fetelor si multa sanatate!!!

poze-Luca la 2 ani

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

"Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul."
"Daca educatia ti se pare scumpa, incearca ignoranta si vei vedea atunci cat de scump te va costa".

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

noi bem laptic la amiaza

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Cine mai bea laptic la amiaza?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 33+cuMATEI STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Cine mai bea laptic la amiaza?

Thea nu mai bea de la 9 luni. Nu serveste decat dimineata si seara. II mai dadeam la 17 cate o budinca de lapte sau lapte cu gris/orez/fidea sau cereale. Acum, nici astea nu le mai accepta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Mai e vreun cozonacel care bea formula?

Da, Thea bea nestle junior 2+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Multumesc pentru urari !
Da, dau detalii cand vine si Eli. O rog pe mama sa joace macar o zi si rolul de bona multi - pluri si sa speram ca putem respira si noi putin la o cana de cafea !

Abia astept. Desi, mi-e mila de mami tau, cu atatia nazdravani pe cap. Transmite-i pupici din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

MONICUS, Ana este o domnisoara adevarata, tare finuta si cuminte (nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi intamplat cu castroanele alea daca ar fi fost ai mei prin preajma) si seamana cu tine toata! Imi place ca are parul lung si ca nu isi scoate agrafele

MIRTHA, da' stiu ca ai profitat de pauza, intotdeauna ai fost foarte eficienta

ANCA, mda... manechin cu burta si pe care nu-l mai incap ANUMITI pantaloni

RAMO, noi bem seara formula (Humana junior praf) si dimineata Parmalat 1-3 ani (la cutie). Pe lapte normal nu cred ca-i trec decat in toamna.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
ALEINAD, pun reteta aici ca o am proaspata in minte si pana mai caut celalalt subiect o uit. Se amesteca 1 cana ulei cu 2 cani zahar (eu am pus mai putin zahar). In alt castron se amesteca 2 cani faina, 1 lingurita praf de copt si 2 lingurite scortisoara. Separat se rad cam 3 morcovi mari pe razatoarea fina si se taie bucatele mici 2 pumni nuca. Se incorporeaza in uleiul amestecat cu zahar faina cu celelalte si alternativ 4 oua intregi. Se bate bine cu mixerul, dupa care se incorporeaza morcovii si nucile. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu (cca 175 grade) timp de 25 min. Pofta buna. [exista si o glazura, din branza dulce frecata cu zahar pudra, dar eu nu o fac niciodata, mi se pare ca iese prea dulce].

Saru-mana. Am notat. Cum repar cuptorul o incerc. Nu cred ca am povestit, dar pe 1 dupa ce am facut friptura nu am mai reusit sa sting cuptorul. Doua zile am tinut gazul inchis de la robinetul de siguranta, pana a venit cineva sa se uite la el. S-a rupt un dinte de la buton, acum e pus pe avarie, sa putem folosi in siguranta restul ochiurilor. Daca nu gasesc piesa de schimb va trebui sa investesc intr-un aragaz nou.

Mergi la inceput