*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*
Raspunsuri - Pagina 24
Ramo2007 spune:
Mai e vreun cozonacel care bea formula?Sara bea Topfer in continuare f bine,500 ml /zi ma gandeam ca abia la vara s-o trec pe laptic normal...de care oricum papa cu cereale Cheerios.
malinas spune:
Olivia, David bea orice sirop fara nici o problema.Prin urmare ii pun siropul de ceai si nuci intr-o sticla de nurofen goala si ii dau cu seringa de nurofen, exact cum ii dau si restul medicamentelor.Pana acum nu am avut probleme.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
Amalia spune:
Mirtha din ce am citit de la odiseea ei, la Ursuleti, numele este Ovidiu. Cred ca la noi a ramas o optiune mai veche a ei...
Si eu abia astept sa va dau vesti bune, dar problema este de durata momentan. In plus, nu vreau nici s-o stresez cu telefoanele si sunt dati in care nu-mi poate raspunde. De aici si mesajele mele despre ei mai rare.
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Mirtha Multa , multa sanatate ! Cred ca trece prin niste stari si prin nite emotii greu de imaginat si stapinit. Abia astept sa ne dai veste ca i-a externat. In final numele celui mic este Octavian sau Ovidiu ?
Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008) http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva "Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul." "Daca educatia ti se pare scumpa, incearca ignoranta si vei vedea atunci cat de scump te va costa". |
poze-Luca la 2 ani
bebecris spune:
noi bem laptic la amiaza
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Cine mai bea laptic la amiaza? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Produse la Bazar ............... La Taclale |
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
33+cu
MATEI STEFANDAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Cine mai bea laptic la amiaza? |
Thea nu mai bea de la 9 luni. Nu serveste decat dimineata si seara. II mai dadeam la 17 cate o budinca de lapte sau lapte cu gris/orez/fidea sau cereale. Acum, nici astea nu le mai accepta.
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Mai e vreun cozonacel care bea formula? |
Da, Thea bea nestle junior 2+
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Multumesc pentru urari ! ![]() Da, dau detalii cand vine si Eli. O rog pe mama sa joace macar o zi si rolul de bona multi - pluri si sa speram ca putem respira si noi putin la o cana de cafea ! ![]() |
Abia astept.
Desi, mi-e mila de mami tau, cu atatia nazdravani pe cap. Transmite-i pupici din partea noastra. 
manumanu spune:
MONICUS, Ana este o domnisoara adevarata
, tare finuta si cuminte (nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi intamplat cu castroanele alea daca ar fi fost ai mei prin preajma) si seamana cu tine toata! Imi place ca are parul lung si ca nu isi scoate agrafele![]()
MIRTHA, da' stiu ca ai profitat de pauza, intotdeauna ai fost foarte eficienta
ANCA, mda... manechin cu burta si pe care nu-l mai incap ANUMITI pantaloni![]()
RAMO, noi bem seara formula (Humana junior praf) si dimineata Parmalat 1-3 ani (la cutie). Pe lapte normal nu cred ca-i trec decat in toamna.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui manumanu ALEINAD, pun reteta aici ca o am proaspata in minte si pana mai caut celalalt subiect o uit |
Saru-mana.
Am notat. Cum repar cuptorul o incerc. Nu cred ca am povestit, dar pe 1 dupa ce am facut friptura nu am mai reusit sa sting cuptorul.
Doua zile am tinut gazul inchis de la robinetul de siguranta, pana a venit cineva sa se uite la el. S-a rupt un dinte de la buton, acum e pus pe avarie, sa putem folosi in siguranta restul ochiurilor. Daca nu gasesc piesa de schimb va trebui sa investesc intr-un aragaz nou.

.
mama de
Eva Ioana