*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Multumesc Olivia, Monicus, Malinas, Ginye, Fluturasha, Oceanborn, Ramo, Loryd, Bravegirl, Manu, Mirtha, Andy, Otilia, Anca pentru urarile de ziua mea. M-am simtit very special

Oliv multa sanatate, sper ca esti mai bine.

Anca, sanatate Zibelinei si voua, sper sa va refaceti echilibrul. Mi-a placut si mie mesajul tau alert.

Bravegirl, din cate povestesti Arianna se va adapta rapid la gradi. De abia astept sa-l duc si eu iar pe Edu, incep sa regret decizia de a-l tine peste iarna acasa.

Monicus ce mi-a placut poza in care Ana se tine departe de Mos…ati prins exact momentul. Era chiar speriata mititica…daca ar fi stiut ea ca e tati dincolo de masca aia…nu i-a recunoscut vocea?
Eu imi amintesc de cand eram copil ca cel mai mult ma speria la Mos masca aia pe fata… faptul ca vorbea si nu ii vedeam mimica fetei.

Mai stiti ceva de Anes si bb Ovidiu?

Malinas bafta cu gradinita, sper s-o gasiti pe cea mai potrivita lui David. Succes la dat jos de kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Povesteste-ne cum a fost de ziua ta...cu micutii tai.. asteptam si poze...

Mai... sa stii de multe ori in loc sa spun mosul.. spuneam tati.. dar ma corectam repede.. pana sa isi dea seama piticotul.. si tati odata schimbat in costum de mos.. si-a schimbat si vocea,.. sincer..se vedea ca si-a luat rolul in serios tati in mos... Intr-adevar ce spui este adevarat masca dadea un pic de spaima ca nu vedeai mimica fetei... dar tati ii era teama sa nu il desconspire.. si nu avrut sa fie fara masca...dar in final a iesit frumos si asa.. cu masca... oricum a fost lipita de mine tot timpul.. cat a durat "spectacolul" si cand a "plecat" mosul.. si a lasat desaga plina cu jucarii se vede din poze... s-a schimbat in sensul ca a inceput sa fie curioasa ce este in desaga.
Cam asa a fost in linii mari venirea mosului...

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Monicus ce mi-a placut poza in care Ana se tine departe de Mos…ati prins exact momentul. Era chiar speriata mititica…daca ar fi stiut ea ca e tati dincolo de masca aia…nu i-a recunoscut vocea?
Eu imi amintesc de cand eram copil ca cel mai mult ma speria la Mos masca aia pe fata… faptul ca vorbea si nu ii vedeam mimica fetei.
Edu (09.12.2008) si Alex (03.10.2010)

Mergi la inceput

www.kids-shop.ro/articol_1472_Sigmantismul-interdental-sau-pelticismul.htm" target="_blank">info despre pelticism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicutelor!
Din pacate, nu reusesc sa scriu multe in seara asta pentru ca am o saptamana de foc la servici si abia am aterizat acasa.
Am intrat strict sa va mai dau vesti de la Anes.
Am vorbit ceva mai devreme cu ea si este tot in spital cu bebe mic. Nu stie cat vor mai avea de stat, pentru ca nu i se poate da un termen.
Sunt inca destule probleme. Ieri i s-a facut si o transfuzie de sange lui Ovidiu pentru ca avea hemoglobina foarte mica. Partea buna este ca nu mai depinde de masca de oxigen, i-o mai pune doar cand si cand.
Bebe are probleme cu ficatul si se asteapta o ameliorare a lor. Ia deja un hepatoprotector. Este pe 3 antibiotice, datorita unor infectii luate din spital si din cauza problemelor cu plamanii.
Era necajita ca s-a stricat ea la stomac si momentan nu il mai poate alapta.
I-am transmis ca va ganditi la ei si va pupa si va multumeste tuturora!

Va pup si eu si abia astept sa arunc un ochi pe ce ati scris prin urma!
Darling, VonHelen LA MULTI ANI fetelor si multa sanatate!!!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare fetelor !

Intru repede , repede doar ca sa va dau o veste : anul acesta nou se pare ca are semne bune. Astazi m-am mutat intr-un birou nou , omenesc. Suntem doar 2 colege.
Am trecut dintr-un birou de 14 la un birou de 2 si de toata saptamana am reusit sa plec de la job undeva in jurul orei 17,30 - 18 ( constant plecam de la job intre 20-22 ca uneori nu mai apucam nu numai baia Evei ci o gaseam si culcata). Pentru mine este un salt calitativ important.
Este adevarat ca biroul asta nou are 9 mp si este fara aerisire naturala dar....e mult mai bine din multe alte puncte de vedere .Si pentru ca e mai putina vrasuleala pe usi sper sa ma aduc si cu lucrarile la zi cat mai repede.Am carat de m-am rupt carti , lucrari , maculatura , monitor etc. Si mai sunt citeva promisiuni de mai bine sub alte aspecte insa acelea necesita ceva mai mult timp. Ma gandesc ca daca anul a debutat cu promisiuni tinute....o sa o tina tot asa.

Nu am apucat sa citesc din urma dar sper ca toata lumea e ok sau macar merge spre bine ! La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor ! La job nu am acces la site asa ca urez de pe acum toate cele bune sarbatoritilor cu nume de Ion/Ioana sau derivate !

Sa aveti o noapte cat mai buna !

Mergi la inceput

Multumim pentru vesti Amalia.. privind starea lor Anes si puiutzul ei cel drag. Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa treaca cu bine peste acestea. Asteptam cu sufletul cum deruleaza lucrurie mai departe.

Mirtha succes la noul job sisa fie anul tot cu vestu bune... Tu ai dat startul.. sa fie presarat cu tot ce isi doreste omul.

Mergi la inceput

La multi ani pentru toate mamicile si pentru toti cozonaceii care poarta numele Sf Ion.
Sanatate multa si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anes ma gandesc la voi!

La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mirtha sa-ti mearga anul asta cel putin la fel de bine ca pana acum!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

In primul rand La multi ani pentru cei ce se serbeaza de ziua numelui!
Anes, ne gandim la tine si iti dorim sa treci cu bine peste aceste incercari! Sanatate multa!
Mirtha, ma bucur ca esti mai multumita, ca te-ai mai "aerisit" cu jobul. Ma bucur ca Eva este ok la gradi.
Amalia, da, stiu, imi ziceai ca pe 4 si pe 6 ai zile f lungi la serviciu. Hai ca mai e putin si se termina saptamana! Baietii sper ca sunt bine
Monicus, cam asa e si Ana Maria, sa le faca ea singura pe toate...

Voi ce ziceai ca le mai dati pt dintisori copiilor, homeopatele alea, chamomilla, nu stiu cat..
Ca trecem printr-o perioada cam nasoala, au inceput sa-i iasa maselele, randul 2, si o supara, e maraita, plange din orice, se trezeste noaptea, vrea mult mai mult in brate si ma ca rupe de spate etc, si macar sa o mai ajut cu ceva... Altminteri sunt bine, fetele au trecut impreuna printr-p raceala, viroza sau ce-o fi, cu mucisori grosi, cea tuse, dar s-au refacut...

De sarbatori am stat pe acasa, am mai iesit cu fetele prin oras, la zapada, ne-am dat cu sania, am facut oameni de zapada, le=-a placut ninsoarea... Dar pe urma au venit zilele cu ger, si mai slabut cu iesitul, aproape deloc, deci am stat doar in interior, la noi acasa sau in vizite...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput