*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (126)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

La multi ani!
Noi am petrecut in 3 ultimele ore ale anului 2010. Luca pe la 22 si ceva s-a cerut singur la nanic si nu l-au mai interesat pocnitorile de afara. Pe la 12, l-am gasit cu fundul in sus, mutat intr-o alta parte a patului...evident deranjat de zgomotul de afara, de muzica tare de la vecinii de sus, de chiuielile celor de jos....dar continua sa doarma.
Noi am aprins artificii cu David, ne-am uitat pe geam la cele aprinse de altii si am ciocnit toti 3 cate un pahar de sampanie (da, mama denaturata...i-am dat un deget de sampanie de-a noastra si lui David )
Pe la 1 deja dormeam toti, cu tot balamucul de la vecini. Spre norocul nostru, Luca s-a trezit mai tarziu azi.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

LA MULTI ANI !!!

Bine v-am regasit in 2011. Sa aveti un an plin de evenimente frumoase, cu multa sanatate, realizari de tot felul, multa dragoste si tot ce va doriti pentru voi si cei dragi.

Pe noi (eu si sora mea) ne-a prins anul nou cu paharul de sampanie in mana. Am iesit afara si am aprins si noi cateva artificii din acelea care zboara si se aprind sus. . Copiii au adormit pe la 22.30. Parintii au plecat la restaurant asa ca am fost singurele. Unde ati mai vazut voi ca parintii sa plece la chef si copiii sa stea acasa? . Sotul surorii mele tot navigator asa ca am ramas singurele. Am mancat cate ceva si pe la 1 ne-am bagat la vizionat SEX AND THE CITY 2. Super film. Am inceput anul cu zambetul pe buze.
Lory parca a stiut si s-a trezit mai tarzior azi.

La multi ani tuturor celor cu numele Vasile.

Va pup.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

LA MULTI ANI! UN AN NOU FERICIT PENTRU TOATA LUMEA CU MULTA SANATATE SI IUBIRE!

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI!!!

dragele mele sper ca acest an ne va gasi mai fericite, mai implinite si mai iubite!

ginye yupii ce ma bucur sa te ti de acum inainte, sa vezi cum va repeta absolut orice

manumanu dulci rau copilasii tai in vorbitele lor, noi suntem inca mutulici. sper ca a ajuns felicitarea de la noi! va multumim

corina ma bucur ca Patrick este bine si ca a fost decta o alarma falsa

anes multa sanatate puiului mic sa fie totul bine

alra e superba nicolu si seamana foarte bine cu sara lui anca superba absolut

otilia toata stima draga mea cum rezisti tu cu fetele, cat priveste prietena cu gemeni de 2 ori...fratttteeee da are rabdare nu alta ...pupam fetele frumoase si mami puternica

poze cu familionul le gasiti in cozonacei in folderul Dimitrie si Antonia

daca am ami uitat cate una cate alta sa imi fie cu iertare dar asa am dormit numai 3 ore ca dragalasa a facut revelion

va pupam in formatul 4X4

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

mirtha eu nu am gasit filmuletul cu eva fulgusor insa am vazut poze cu draga de ea se prea poate sa fi omis cumva filmul intrucat m-am uitata in mare din lipsa de timp..va pupam si va zicem sincer ca ne este dor de voi si abia asteptam sa va vedem pe voi si pe aleinad si pe teodora

loryd

apoi gata de pe la noi sa ne auzim cu bine si pe mai departe

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye felicitari pentru vorbaret! Da, ai mare dreptate cu ce ziceai!
Mirtha multumim pentru urarile de sanatate! Ti-am admirat fulgul de nea si mi-a placut la nebunie atmosfera serbarii, calmul cu care o tot punea la loc educatoarea, inocenta ei in a se tavali prin zapada artificiala si faptul ca n-o interesa decat ce se intampla acolo, nicidecum ca voi erati in sala! Noi am evitat serbarea asta pe considerentul ca atunci cand apare mami in peisaj, se taie orice activitate si nu-i trebuie decat in brate. Astept sa mai creasca. Mi-a placut foarte mult cum ai descris-o pe Eva: o fetita absolut delicioasa ... Este o lipicioasa , tandra si sensibila ca un balsam.
Tu cum te mai simti?
Bertha tare dor imi este de tine! Imi pare rau ca au fost bolnaviori puiutii! Sper ca sunt bine acum si ati petrecut sfarsitul de an frumos! Sanatate multa!
Manu tare mult imi plac perlutele cozonaceilor tai! Cred ca-ti creste inima cand ii auzi!
Malinas intrebai de chamomilla. Eu am folosit ultima data CH15, cate 6-7 granule. Greu cu maselutele astea! Noi nici n-am ajuns inca la ele... M-am amzat teribil legat de discutia cu David inainte de nani!
Ralukutzza ce galusca harnica ai!
Darling cum mai esti cu urechea? Multa sanatate!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am ajuns si noi acasa, am citit printre randuri, trebuie sa recitesc tot, sa vad poze... e nebunie, bagaje peste tot, dar e asa de bineeeeee, home sweet home... si de maine incep munca, si pe z vrem s-o ducem la camin, dar nu chiar de maine... ma duc, va pup pe toatele! Bine v-am regasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani 2011!

Noi am petrecut acasa, in 3, cu mamaie.David s-a culcat la ora obisnuita, la 12 cand au inceput sa bubuie artificiile s-a trezit si David, a admirat focurile de artificii, si s-a culcat cuminte la loc.

Ieri mi-a facut cel mai frumos cadou.Cand i-am spus ca sunt suparata pe el ca a vrut sa ma loveasca, asta dupa ce ii explicasem in cateva randuri ca nu frumos si bine sa lovesti pe cineva, a venit m-a luat de gat si mi-a zis ”Mami, te iubec mut, mut de tot!”. M-am topit de tot.Mi-au dat lacrimile la propriu si n-am fost in stare sa mai zic nimic.

Anca, o zi usoara la munca maine si o acomodare cat mai usoara pt Zibelina.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

anca iti uram acomodare usoara la servici si o zi magique!

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca acomodare rapida la serviciu!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput