Locuri de dat cu sania in Bucuresti?
In ce locuri ne putem da cu sania in Bucuresti? S-au amenajat asemenea locuri in vreun parc?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Raspunsuri
dicirstea spune:
E unul chiar destul de aprope de tine, pe langa Hanul Haiducilor.
Intri in parcul Tineretului, dar portiunea aceea din spate, nu stiu cum ii spune, de la Pridvorului.
Asta ca sa nu mergeti pe stradutele alea din zona Foisorului, cu pabta de 40 grade, unde ma dadeam eu cand eram mica
numai ca acum 30 ani treceau 3 masini pe zi...
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Raza de soare spune:
In parcul Oraselul Copiilor, adica la Brancoveanu, aproape de Sala Polivalenta, e derdelusul de pe Cocioc, e o nebunie acolo, in sensul bun... Si destul de aproape, se afla zona amenajata de Piedone (sa traiasca!!!), pt schi si sanius (cea din Tineretului).
Distractie placuta!
Androix spune:
Dicristea, si in plumbuita e o zona unde se dau copiii cu sania, ce zic eu ca ieri m-am dat si eu
doar ca acum cred ca trebuie deja sa asteptam urmatoarea ninsoare pentru ca a iesit pamantul la suprafata si nu e distractiv saniusul in namol.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
danutz spune:
Noi mergem in IOR.
Sunt cateva alei in panta, unele chiar pe insula mare din partea parcului de inspre N. Grigorescu.
decat ca sunt multi copii si e foarte aglomerat.
Tot in IOR am descoperit si zone intre aleile de promenada, unde iar e bine de dat cu sania, sau pe rampele amenajate ![]()
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Androix Dicristea, si in plumbuita e o zona unde se dau copiii cu sania, ce zic eu ca ieri m-am dat si eu |
Pentru noi poate nu, dar pentru Mateiul meu cred ca e raiul pe pamant
Astazi, pe gerul asta, a avut grija sa gaseasca ceva urme de noroi in care sa se tavaleasca.
Mai zi-mi cum e cu Plumbuita asta, ca as vrea sa merg la sigur, nu sa bajbai sau sa ntreb necunoscuti

(am capatat un fel de fobie dupa ce am fost talharita anul trecut in vara chiar in fata la BCR-ul ala de la tine, in miezul zilei si cu copilul in brate)
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Androix spune:
Imi pare rau sa aud ca ai patit asta.
In plumbuita cum intri in parc pe la intrarea de la ceas mergi pe aleea principala si in partea stanga sunt mai multe derdelusuri mai lungi, mai scurte, mai abrubte, mai cu hopuri. Chiar si ieri se dadeau copiii dar era deja ghetus nu derdelus. Dar erau copii mai mari.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
roli25 spune:
Si in parcul 23 (vatra luminoasa) sunt derdelusuri
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)