Epilatul in sarcina

Epilatul in sarcina | Autor: Oanamares

Link direct la acest mesaj

Mamici cu burtici, voi cu ce va epilati in sarcina? Unii zic ca trasul cerii poate proboca contractii, de la lama faci foliculita iar crema e toxica.
Voi ce variante aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Totul depinde de la persoana la persoana. Nu pot reactiona doua gravide la fel. Daca ai folosit pana acum ceara si te-ai simtit bine poti folosi in continuare. Incearca prima data pe portiune mica si vezi cum reactionezi dupa 24 de ore. Foloseste in perioada gravidiei numai ceara de unica folosinta. Lama si crema nu le-as folosi.
Eu personal m-am epilat peste tot cu 4 zile inainte de nastere (credeam ca o sa nasc peste 2 saptamani dar bb a venit mai devreme)si nu am avut nimic. Am folosit ceara toata gravidia si nu am avut reactii secundare. Toleranta la durere poate fi mai mica. Gravidele pot simit durerea mult mai mare decat ar simti-o daca nu ar fi gravide. Daca durerea este foarte mare renunti. Aici femeile mai iau Tylenol care este indicat la gravide pentru diverse dureri.
Eu nu am avut dureri la epilat asa ca nu am folosit Tylenolul decat la migrene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Eu am cumparat un aparat de tuns/ras special pt. femei de la Philips parca, dar sunt si alte firme, si e f. OK. Nu e ca lama, sa te poti taia, tunde f. scurt, dar nu cu tot cu piele Poti incerca.

Succes si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Multumesc pt sfaturi. O sa incerc sa continui cu ceara. Si apropo de Tylenol, nu credeam ca in sarcina mai poti lua si altceva in afara de Nospa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu m-am epilat la cosmetica cu ceara pana inainte sa nasc cu o saptamana.

Mergi la inceput