a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim
Raspunsuri - Pagina 9
Danicris spune:
Buna dimineata.
Fetelor, scuze, la mine e mai greu cu timpul asa ca postez mai rar, dar sa stiti ca dieta merge bine, nu am calcat stramb inca, sper sa se cunoasca ceva si la cantar. Va doresc un sfarsit de saptamana minunat, sa faceti fata tentatiilor si sa ne auzim cu rezultate marti cand a solicitat Alina prima recantarire.
Alina, ma bucur mult ca te ocupi de treaba asta si ne ceri sa ne cantarim, super, uite asa ne mobilizam. Multumim si pt. sustinere.
Danicris spune:
La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua numelui, multa sanatate si tot ce va doriti.
28061982 spune:
LA MULTI ANI!
VA DORESC SPOR LA SLABIT!
AZI NU MAI INTRU. FAC PAUZA DE PC CA MA DOR OCHII.
PUP
Tecky spune:
LA MULTI ANI!
sanzi in prima saptamana se da jos cel mai mult,cam 1-2 kg si dupa aceea mai greu dar depinde si de organismul fiecarei persoane.
allexa06 spune:
Nu este nici prea bine ( sanatos ) sa slabesti prea mult intr-o saptamana .Nici dietele tinute prea des sau prea drastice.
Cel mai bine este sa slabim treptat, asa este cel mai sanatos Si nici nu vom pune la loc.
http://community.webshots.com/user/allexa06
LoredanaB spune:
Nu am reusit sa mai postez, pitica e foarte agitata si ziua si noaptea.
Despre dieta vesti prea bune nu am.M-am cantarit in a 4-a zi de dieta si aveam -1,8 kg si cate -2 cm peste tot.Aseara am mancat o felie de paine cu sunca si ementaler apoi o para.Nu le-am mancat din cauza tentatiilor ci pentru ca se pare ca pitica zbiera de foame.Lapte este destul dar cred ca nu mai era la fel de consistent din cauza regimului pe care il tineam.
Exercitiile merg foarte bine la mine,, nu sar peste ci inca am mai adaugat si 8 minute de pilates pt abdomen.Cred ca o sa mananc un pic mai consistent si o sa maresc nr de exercitii.altfel nu stiu cum sa procedez pentru ca fiica-mea nici nu vrea sa vada biberolnul cu lapte praf.
Sper ca voua va merge mai bine.
Spor la slabit!
A_driana spune:
fete, eu ieri m-am cantarit la soacra-mea si am crezut ca lesin cand am vazut cat arata cantarul...56 kg...eu care stiam ca am 54...intr-adevar eram super plina de mancare si chiar ma simteam f plina si umflata...
azi dimi m-am cantarit arata 55 kg...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
sunshine2009 spune:
A-driana, ce mi-as dori eu 56 si nu 65 cat imi arata mie......
Azi e prima zi de dieta, pana acuma e bine, ca n-am apucat sa mananc din cauza ca mai am grija si de fetita prietenei mele, si cu doi pe cap e timpul chiar scurt. Ma gandesc cu groaza la deseara, ca de obicei atunci ma apuca atacurile, mai ales de dulciuri. Oricum saptamana asta de concediu a fost bestiala, e cauza celor 2,5 kg in plus....
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
Tecky spune:
Cum merge regimul?Mai avem un pic si ne cantarim
Azi am fost la ziua socrului si ma declar happy pt ca nu am mancat nimic din ce nu aveam voie.Am mancat 2 felii de sunca de praga,o felie branza si 2 masline,un pic de peste si mamaliga si la ora 18 o portocala.A fost si tort dar chiar nu am poftit la el.
malinas spune:
Tecky, si eu ca si tine.Nu tin un regim anume.Mananc multe fructe, salate, paine doar cu tarate si doar in prima parte a zilei (desi mi s-a zis ca painea cu tarate nu e buna la dieta), iar dupa ora 19 nu mai mananc.Vreau sa va zic ca nici nu imi mai este foame seara.DAr in timpul zilei mananc multe fructe, rontai morcov cand simt ca trebuie sa mananc ceva dulce, dar mai scap si cate o praji sau cate o bucatica de ciocolata neagra.DE biciclit am biciclit in fiecare seara cate 40 de minute.Mai greu cu abdomenele.Am facut doar intr-o singura seara vreo 20-25.Tecky, felicitari pt abdomene. Tu cate reusesti sa faci.
Eu m-am cantarit dimineata, pe nemancate, si aveam 58,6 kg.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">