Licurici de ian-feb 2009 Curaj Bebelusi!
Raspunsuri - Pagina 19
crisspy spune:

ELIZA 

DAVID 

Azi l-am dus pe Razvi la mami...iar mi-a ramas o parte din suflet acolo, o sa-mi fie tare greu fara el mai ales acum in primele zile.
Am vazut si eu pozici cu baieti si fetite frumosi foc.
Patri ma bucur ca ati plecat acasa...abia astept sa ne povestesti despre reactia lui Vladut cand o sa o vada pe Irina.
Maine ma duc si eu la dr la echo si sa vad ce analize mai trebuie sa mai fac.
O seara placuta tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi
bpaula spune:
Naty nu l-am mai masurat de tare multa vreme, ultima data avea 90 cm..acum cred ca sigur a ajuns pe la 93.
Are cineva experiente, sfaturi de mers cu copil de 2 ani cu trenul? Am luat bilet si miercuri noaptea plecam la Suceava..la cuseta. Nici nu stiu cum sa fac bagajul pentru el pentru 2 saptamani, ca il las la parintii mei. Acum nici nu vreau sa ma gandesc si cum o sa fie fara el atata timp, macar de nu s-ar prelungi
ada_coman spune:
Eliza
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! 
David
Sa cresti mare si sa fii sanatos! 
Si pt fetele care nu au cont pe facebook
http://picasaweb.google.com/adacoman16/CraciunSiRevelion2010#

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Patricia ma bucur fff mult pt voi!!! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
veronica75 spune:
La multi ani!
Eliza si David
sa cresteti mari ,sanatosi si fericiti 
Bebelusi - felicitari! sper ca deja ati ajuns cu bine acasa 
Andreea - ce mare si frumoasa s-a facut Ilinca
, voi toti sunteti o familie tare frumoasa 
Ada - sunt verde de invidie
....tu parca mergi invers, in loc sa imbatranesti...intineresti. Ce mai...arati foarte bine - felicitari!
Eu m-am cam ingrasat si cand am hotarat sa dau inapoi am aflat ca sunt insarcinata
nahhhh, am sa fiu o balenaaa maree
uf, e greu cand esti mare ![]()
Sincere felicitari si pentru fete - sunt superbe printesele tale
si parca seamana intre ele din ce in ce mai bine 
Fetelor, eu inca nu am fost la medic, dar estimez sarcina cam pe la 7 sapt si 2,3 zile. De cand incep greturile???? ![]()
Vai, ce am mai plans cand am aflat de sarcina...deh, noi tineam calendarul, deci cica ne pazeam
.
Stiti si voi ca imi doream al doilea copil, dar avand in fata sarcina dificila cu Alice si chiar o perioada dupa cu destule probleme, nu ma mai incumetam
.
Ma intreba sotul: de ce plangi???? si eu - nu stiu...de bucurie, de frica, de hormoni...![]()
Hai ca ma intind prea mult
deci voiam sa spun ca la Alice deja imi era foarte rau, nu reuseam sa beau nici apa si vomitam efectiv si noaptea iar acum am ceva senzatii de greata, dar mai atenuate sunt nimica toata in comparatie cu ce stiu eu 
Oare va fi tot asa???? sau, sa mai astept? sa nu ma bucur prea tare
.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
bpaula spune:
La multi ani Eliza!!!!!!!!!!1 Sa ai parte de o viata frumoasa!
La multi ani David!
Patricia ma bucur mult ca ati plecat acasa.
lisssa_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Naty nu l-am mai masurat de tare multa vreme, ultima data avea 90 cm..acum cred ca sigur a ajuns pe la 93. Are cineva experiente, sfaturi de mers cu copil de 2 ani cu trenul? Am luat bilet si miercuri noaptea plecam la Suceava..la cuseta. Nici nu stiu cum sa fac bagajul pentru el pentru 2 saptamani, ca il las la parintii mei. Acum nici nu vreau sa ma gandesc si cum o sa fie fara el atata timp, macar de nu s-ar prelungi |
paula am mers noi 3h,CLuj-Felix,Anei i=a placut,am lasat-o la geam,radea la lume,nu am avut nici un fel de probleme. Eventual niste carti sa iei cu tine
Mama de Ana si
13+
Leditia spune:
Eliza
David
La multi ani cu sanatte si multe bucurii!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
bpaula spune:
Veronica am auzit ca la unele persoane la al doilea copil nu au mai avut o sarcina cu greturi si vomitat ca la prima asa ca poate scapi mai usor de data asta. Cel putin asa ma gandesc eu ![]()
Lissa la noi drumul e de vreo 13 ore
. De asta am si ales varianta cu mers noaptea ca sper sa doarma dupa 23. Dar de la 18 pana la 23 sunt 5 ore cand zau ca nu stiu cum o sa il tin locului. Pe geam nu o sa aiba ce sa vada ca e noapte. Am vreo 2 masinute noi si vreo 2-3 carticele, ma gandeam sa iau si un caiet pe care sa scrie. Alte idei? ![]()
crisspy spune:
Paula un laptop cu nishte desene animate crezi ca ar fi util? Nu e sanataos, dar...stim cu totii cat de fascinati sunt de desene...mai ales ca am vazut ca si voi sunteti fani Tom si Jerry 
Crisspy,
fericita de
Razvi