Din folclorul 'iepocii de aur'
Raspunsuri - Pagina 6
mianna spune:
trei iezi cucuieti
usa tatii descuieti
ca tata v-aduce voua
un decret si-o lege noua
apa-n lapte
bloc in rate
si salariul jumatate
iedul cel mic spune: e taticu!
iedul cel mare spune: e nea nicu...
mai era o parodie careia nu i-am stiut niciodata decat inceputul. poate stie cineva si continuarea:
a-nceput de ieri sa cada
cate-un comunist pe strada
cu carnetu' rosu-n mana
nemancat de-o saptamana...
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mianna a-nceput de ieri sa cada ... |
Dupa cutremurul mare din '77 versurile sunau asa:
A-nceput de ieri sa cada
Cate-un bloc. Azi a stat.
Sinistratii stau gramada,
Cate sapte intr-un pat.
CorinaDani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellej
Eu te cred. Am vazut cu ochii mei scris pe un afis lipit de usa unei alimentare de la Universitate: AZ E OO. Si am stat ceva timp pana sa descifrez mesajul :) |
Fantastic ! Pe vremea lui Ceasca am vazut si eu un anunt similar, la o toneta unde se vindeau de obicei oua; textul era urmatorul, nici eu nu l-am inteles pana nu l-am silabisit : AZ NUS OO, iar litera N era facuta invers

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
ioanadara spune:
Sunteti fantastici..![]()
![]()
Am ras cu lacrimi, abia astept sa vina sotul sa-i citesc si lui cateva.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui mianna trei iezi cucuieti usa tatii descuieti ca tata v-aduce voua un decret si-o lege noua apa-n lapte bloc in rate si salariul jumatate iedul cel mic spune: e taticu! iedul cel mare spune: e nea nicu... mai era o parodie careia nu i-am stiut niciodata decat inceputul. poate stie cineva si continuarea: a-nceput de ieri sa cada cate-un comunist pe strada cu carnetu' rosu-n mana nemancat de-o saptamana... Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
sint bestiale, mianna! mai ai?

maraki spune:
| citat din mesajul lui Maadi Sau... "Din veacuri a luptat aceasta tara Si fiii ei de veacuri au visat Aceasta minunata primavara Pe care o traim inflacarat. Noi implinim tot ce-au visat strabunii #350;i ducem mai departe visul lor Spre frumusetea acestei tari si-a lumii Spre fericirea acestui drag popor. Poporul, Ceausescu, Romania, Partidul, Ceausescu, Romania. Avem in fruntea noastra un fiu al tarii Cel mai iubit si cel mai ascultat. Ce-n lume, pina-n departarea zarii E pretuit de oameni si stimat. Si-aceste trei cuvinte minunate, Cuvinte demne ca un tricolor, Noi le purtam în inima sapate, Spre comunism, spre anii viitori. Poporul, Ceausescu, Romania, Partidul, Ceausescu, Romania." |
ai sa razi dar mie chiar imi placea melodia cantecului
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
violetan spune:
Si mie, maraki!![]()
![]()
Si o poezie superba, inaltatoare, mareata, de neegalat:
" Tovarase Nicolae Ceausescu,
Tovarasa Elena Ceausescu;
Ne ocrotiti in dimineata vietii,
In timpul tarii revolutionar
Floarea cinstirii si-a recunostintei,
Noi va rugam sa o primiti in dar."
Doamne, numai idiotenii tin minte; o formula, ceva,dreaq n-as retine!![]()
Si mai am!![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
blue eyes spune:
Oh, mi-am adus aminte cum stiam pe dinafara citatele tovarasului din cartea de CSP - Cunostinte Social Politice (aka CaSaPeala). Papagal eram! ![]()
maraki spune:
si eu mi-am adus aminte cum i se mai spunea Ceausestii: adina! adica: academician doctor inginer nimic adevarat ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
viviana spune:
F.U.S = frontul unitatii sociale (umblau unii din casa in casa sa te faca membru FUS al strazii.
Iaca si poezia:
Noi fetitele din FUS
ridicam fustita sus
ca sa intre cat mai tare
FUS-ul clasei muncitoare.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi