Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Lorena, poate fratele tau a si aterizat si se indreapta spre Sibiu ( parca acolo stai)vrand sa va faca o surpriza.

Nu intra in panica.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bella nu cred
putea sa sune dia alta parte
plus ca nici nu stim daca a plecat din moscova
si pe listele cu cursele care vin azi in romania el nu este si nu intelegem de ce?
e cam nasoala situatie
m-am gandit sa nu fi fost jefuit sa nu mai aiba acte, bani.....nici nu mai stiu

tu ziceai ca ai fost in praga, nu?

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Lore nu spuneai ieri k s-a rezolvat la aeroport si k vine aks?! Ce s-a intamplat? Dar poate chiar vrea sa faca o gluma si nu-si da seama k voi sunteti disperati

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Paula incerc sa remediez

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

bella, pe otopeni....el a plecat duminica dimi din beijing, china si a ajuns duminica dupa amiaza in moscova urmand ca dupa 3-4 ore sa se inbarce pt romania doar ca la moscova au fost probleme din cauza unei pene de curent si nu a mai decolat 24 ore nimic si a fost blocat pe aeroport.......si cand s-a reluat traficul a luat bilet in praga si de acolo in bucuresti

asta a fost ultimul sms de la el ca si-a luat bilet pe praga si urma sa plece aseara la 18 din moscova-praga urmand sa ne zica cand are spre romania
am sunat la aeroport si avut azi noapte la 1 acum la 14:30 si iar la noapte la 1 si am sunat sa verifice daca e pe listele astea si nu e
deci azi nu vine si nu stim de ce????

scuzati-ma fetelor

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

da, asta credeam ieri ankcta dar se pare ca s-au complicat urat lucrurile

nu a avuns ca nu si-a bagat cartela de romania.....el tot timpul isi baga cartela imediat ce aterizeaza

nu vine la sibiu....aici stau eu si sotul......merge la parinti in drobeta turnu severin .....dar sigur nu a venit ca am sunat la aeroport si am verificat listele si nici urma de el .....si nici la cursele urmatoare

sigur s-a intamplat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Fetelor eu declar Z1 astazi

Nu a fost sa fie anul acesta, insa ne indreptam cu sperante mari spre 2011.
Macar bine ca mi-a venit odata, ca e tare enervant un CM de 54 de zile.

Mai rau e ca ma doare buritca, sunt indispusa, irascibila si am o gramada de treaba prin casa. Mai am o gramada de despachetat.

Ma duc sa , of toate imi tuna si fulgera

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Walki imi pare rau sa aud dar las' ca 2011 vine incarcat iti spun eu :)
o sa aduca liniute liniute pentru noi toate

Mi-a zis mie Moshu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

bella, pe otopeni....el a plecat duminica dimi din beijing, china si a ajuns duminica dupa amiaza in moscova urmand ca dupa 3-4 ore sa se inbarce pt romania doar ca la moscova au fost probleme din cauza unei pene de curent si nu a mai decolat 24 ore nimic si a fost blocat pe aeroport.......si cand s-a reluat traficul a luat bilet in praga si de acolo in bucuresti

asta a fost ultimul sms de la el ca si-a luat bilet pe praga si urma sa plece aseara la 18 din moscova-praga urmand sa ne zica cand are spre romania
am sunat la aeroport si avut azi noapte la 1 acum la 14:30 si iar la noapte la 1 si am sunat sa verifice daca e pe listele astea si nu e
deci azi nu vine si nu stim de ce????

scuzati-ma fetelor

dumnezeule da de ce a facut atatea escale? dc nu a venit beijing amsterdam sau paris si dupa romania direct?
da eu am fost in praga....ce sa iti zic aeroportul e mare si super ok.
nu te mai gandi si tu la ce e mai rau...cum sa il jefuiasca? unde in aeroport nu are cum.
ai intrebat si tu la otopeni daca aeroportul din praga functioneaza?poate pana la urma nu a gasit bilet pana la praga si a luat direct cine stie. si oricum otopeni drobeta e ceva distanta si cum se merge la noi pe sosele sigur e prins pe undeva

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor suntem disperati.....fratele meu este disparut de ieri
ultimul mes l-am primit cand era pe aeroport in moscova si urma sa plece in praga dar nu stie nimeni nimic ca are tel incis iar cei de la aeroport mi-au zis ca nu e pe nici o lista la avioanele de azi spre romania

aveti vreun sfat

Lore, stai linistita ca daca era ceva mai rau se stia pana acum
cu siguranta e blocat prin alt aeroport si daca spui ca orcium erau probleme inca de la plecare, intr-adevar o fi ramas fara baterie,

nu te speria inca, cred ca iarna isi face mendrele prin aeroporturi doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

poate aia de la otopeni l-au cautat in zboruri care trb sa vina in tara si el poate a ajuns deja. i-ai intrebat si asta?

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput