Nastere usoara Bebelu!Felicitari andr@,camady!
Raspunsuri - Pagina 2

ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed neata fetele ![]() ce stiti de bebelu? a nascut? ca nu a mai intrat si asta ma du ce cu gandul ca e la maternitate cu o bebika in brate aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Si eu ma intreban de ieri dak a nascut. Dar cred k da, pt k nu a intrat nici ieri.
bebelu asteptam vesti

Ancuta , in curand

ankcta spune:
Fetele dak doriti sa schimbam ceva pe prima pagina astept propuneri
Ancuta , in curand

lorena_86 spune:
nu a nascut.....inca
e bine acasa ca o vad pe mess, plus ca mi-a promis ca daca naste imi va da sms
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

bellasamoyed spune:
se tine tare aia mica
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

lorena_86 spune:
fetelor suntem disperati.....fratele meu este disparut de ieri
ultimul mes l-am primit cand era pe aeroport in moscova si urma sa plece in praga dar nu stie nimeni nimic ca are tel incis iar cei de la aeroport mi-au zis ca nu e pe nici o lista la avioanele de azi spre romania
aveti vreun sfat
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

walkiria spune:
Fetelor eu declar Z1 astazi
Nu a fost sa fie anul acesta, insa ne indreptam cu sperante mari spre 2011.
Macar bine ca mi-a venit odata, ca e tare enervant un CM de 54 de zile.
Mai rau e ca ma doare buritca, sunt indispusa, irascibila si am o gramada de treaba prin casa. Mai am o gramada de despachetat.
Ma duc sa , of toate imi tuna si fulgera
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor suntem disperati.....fratele meu este disparut de ieri ultimul mes l-am primit cand era pe aeroport in moscova si urma sa plece in praga dar nu stie nimeni nimic ca are tel incis iar cei de la aeroport mi-au zis ca nu e pe nici o lista la avioanele de azi spre romania aveti vreun sfat ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
o fi ramas fara baterie la tel si poate sunt probleme si in aeroportul din praga
aspiranta la bebik

PaulaFrida spune:
Bravo anckta,ai reusit,
Vezi ca tre sa stergi de pe prima pagina primul rand,citat din ingeras,in rest e bineIn fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

bellasamoyed spune:
pe ce aeroport trb sa ajunga in romania?daca e pe otopeni cred ca stiu eu pe cineva pe acolo
aspiranta la bebik