DB - 07 - LWP buseste si fuge
La multi ani, tuturor!
Ieri, in jurul orei 12 a.m. ne aflam in drum spre Bucuresti, pe sos. Buc-Targoviste, cand un Logan ne-a depasit, apoi soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant pe sensul opus. Noi am oprit pe margine, am pus avariile si ne-am dus sa-i ajutam sa iasa din masina. Erau doi barbati, unul avea cca 50-60 ani, celalalt 30-40 ani. Ne-am asigurat ca sunt ok si am plecat catre masina noastra. Ajungand la masina noastra, am avut surpriza sa constatam ca ne-a lovit din spate un Golf 2 sau 3 cu nr DB-07-LWP condus de o domnisoara. Plangea si era f speriata, asa ca n-am mai apostrofat-o deloc, convenind sa ne intalnim azi dimineata la societatea asiguratoare pt constatare pagube. Astazi, surpriza, domnisoara n-a mai venit la locul stabilit si nu mai raspunde la telefon.
Stim doar ca locuieste in cartierul Crangasi si are nr de tel 0728.527.954.
Daca a vazut cineva dintre voi incidentul sau cunoaste proprietarul Loganului rasturnat, va rog sa ma anuntati.
Raspunsuri
dicirstea spune:
Nu i-ati luat asigurarea, sau macar datele de pe ea?
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Rufus spune:
Poate ca s-a intamplat ceva cu ea...oricum, daca nu raspunde, pe dupaamiaza mergeti la politie si declarati accidentul, exista un termen, dupa care luati amenda.
De ce iti trebuie proprietarul Loganului? Il gasesti usor, cred, daca e nevoie: un astfel de accident are sanse sa ajunga la Politie.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
V. Erica spune:
[quote]citat din mesajul lui Rufus
Poate ca s-a intamplat ceva cu ea...oricum, daca nu raspunde, pe dupaamiaza mergeti la politie si declarati accidentul, exista un termen, dupa care luati amenda.
De ce iti trebuie proprietarul Loganului? Il gasesti usor, cred, daca e nevoie: un astfel de accident are sanse sa ajunga la Politie.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Ne-ar fi prins bine, ca martor.
Sper sa fi apelat la Politie... Il putea ajuta si o masina mai mare, cred.
V. Erica spune:
A raspuns intre timp, a spus ca nu poate sa vorbeasca, n-am inteles de ce si mi-a inchis
...
alexalorena spune:
Poti sa-i dai mesaj sa te contacteze urgent, in caz contrar mergi la Politie. Si, daca nu o face, oricum mergeti la Politie sa declarati accidentul, cat mai repede.