La multi ani, tuturor!
Ieri, in jurul orei 12 a.m. ne aflam in drum spre Bucuresti, pe sos. Buc-Targoviste, cand un Logan ne-a depasit, apoi soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant pe sensul opus. Noi am oprit pe margine, am pus avariile si ne-am dus sa-i ajutam sa iasa din masina. Erau doi barbati, unul avea cca 50-60 ani, celalalt 30-40 ani. Ne-am asigurat ca sunt ok si am plecat catre masina noastra. Ajungand la masina noastra, am avut surpriza sa constatam ca ne-a lovit din spate un Golf 2 sau 3 cu nr DB-07-LWP condus de o domnisoara. Plangea si era f speriata, asa ca n-am mai apostrofat-o deloc, convenind sa ne intalnim azi dimineata la societatea asiguratoare pt constatare pagube. Astazi, surpriza, domnisoara n-a mai venit la locul stabilit si nu mai raspunde la telefon.
Stim doar ca locuieste in cartierul Crangasi
Daca a vazut cineva dintre voi incidentul sau cunoaste proprietarul Loganului rasturnat, va rog sa ma anuntati.
Buna,
De ce nu mergi direct la politie ?In 24 ore trebuie declarat accidentul.
Daca respectiva domnisoara merge inaintea voastra la politie e posibil sa iasa rau pentru voi.Nu vad de ce mai ai nevoie de martori (soferul loganului).
Bafta!
Bineinteles ca am mers la Politie in timp util!
Domnisoarei cred ca i-au cazut greu sarmalele, nu s-a sinchisit sa vina din Crangasi in Vitan, darmite sa mai mearga 40 km pana la sectia de politie
...
Rau pentru noi n-avea cum sa iasa...
Multumesc pt interes.
Rog moderatorii sa inchida subiectul.
Sarbatori fericite tuturor!