Logan rasturnat ieri pe sos. Buc_ Targoviste

Logan rasturnat ieri pe sos. Buc_ Targoviste | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

La multi ani, tuturor!

Ieri, in jurul orei 12 a.m. ne aflam in drum spre Bucuresti, pe sos. Buc-Targoviste, cand un Logan ne-a depasit, apoi soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant pe sensul opus. Noi am oprit pe margine, am pus avariile si ne-am dus sa-i ajutam sa iasa din masina. Erau doi barbati, unul avea cca 50-60 ani, celalalt 30-40 ani. Ne-am asigurat ca sunt ok si am plecat catre masina noastra. Ajungand la masina noastra, am avut surpriza sa constatam ca ne-a lovit din spate un Golf 2 sau 3 cu nr DB-07-LWP condus de o domnisoara. Plangea si era f speriata, asa ca n-am mai apostrofat-o deloc, convenind sa ne intalnim azi dimineata la societatea asiguratoare pt constatare pagube. Astazi, surpriza, domnisoara n-a mai venit la locul stabilit si nu mai raspunde la telefon.
Stim doar ca locuieste in cartierul Crangasi

Daca a vazut cineva dintre voi incidentul sau cunoaste proprietarul Loganului rasturnat, va rog sa ma anuntati.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Buna,

De ce nu mergi direct la politie ?In 24 ore trebuie declarat accidentul.
Daca respectiva domnisoara merge inaintea voastra la politie e posibil sa iasa rau pentru voi.Nu vad de ce mai ai nevoie de martori (soferul loganului).

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bineinteles ca am mers la Politie in timp util!
Domnisoarei cred ca i-au cazut greu sarmalele, nu s-a sinchisit sa vina din Crangasi in Vitan, darmite sa mai mearga 40 km pana la sectia de politie ...

Rau pentru noi n-avea cum sa iasa...

Multumesc pt interes.
Rog moderatorii sa inchida subiectul.

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput